Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
včera... šampionová omáčka s knedlou..
dnes... knedla,kapusta a pečené mäso... 😉
Varila som vcera vecer. Hovadzi vyvar, pecene stehna, ryza, vecer urobim kasu a salat zeleninovy
Caute.. Dnes sa mame paradne... Robim paradajkovu polievocku a ako bonus, druhe jedlo, zemiakove lokse s maslom a cukrom
tak u nás dnes klasika - pečené stehná, ryža s kukuricou a plnka 🙂
Ja som urobila z pŕs take kapsy a naplnila ich orestov.kuracimi pecienkami s hubami+ryza a rajc.salat, zemlova plnka (taka do kurata) a jablkove pite.
My dneska dusená kapusta s udeným mäskom a knedľou :P len sa to ešte musí uvariť :D
hovädzia polievka so zeleninou a rezancami, hovädzí guľáš a kolienka, ako sladkosť žemľovka jablčková zo včera
Kuraci perkelt s kolienkami
Kolozvarsku kapustu
Zajac na smotane a jablcnik struhany
gulas s domacim chlebikom 🙂
Kysla zemiakova polievka so zemiakovymi vysmazanymi plackami a syrovo cibulove placky so zem.pyre.dnes bezmasito
polievka z kohúta, varené zemiaky, hovädzie kocky v rajčinovej omáčke 🙂
Slepaci vyvar,,peceni bocik,kapusta a zemiacky😉
Polievka - vývar , Steaky z bravčovej panenky, hríbiková omáčka, ryža a pečené zemiaky
podla mna toto by prekvapilo kazdu 🙂 🙂
Ahojte, baby, ktoré máte overený recept na slivkový nutelu, poprosila by som si ho od Vás. Na nete je ich veľa, tak sa neviem rozhodnúť. Veľká vďaka.
Pre dnes som sa rozhodla ze navarim iba spagety s mletym maskom🙂
@milan_branik keby mi niekto taky spravil tak by urcite milo prekvapil🙂
Morčacie dusené s brokolicovo-zemiakovou kašou a silný vývar z hovädziny a zeleniny, bez závarky.
polievka s nastrúhanej zeleniny, ryža s hráškom a bravčové plátky na šťave s hríbami, uhorka 🙂

@sylvia78 my si ho dávame k nárezu. Na tanierik nakrájame rajčinu, papriku, syr, vajíčka a šunku zrolujeme ale 4 kusy a pekne poukladáme a do stredu taniera dáme každému trošku cottage syru.