icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

salome_01
4. sep 2016

@sylvia78 my si ho dávame k nárezu. Na tanierik nakrájame rajčinu, papriku, syr, vajíčka a šunku zrolujeme ale 4 kusy a pekne poukladáme a do stredu taniera dáme každému trošku cottage syru.

sylvia78
4. sep 2016

@salome_01
Dakujem,takto je to fajn, ja to mam rada,len zbytok rodinky sa na mna pozera jak na zjavenie 🙂 tak to chcem nejak zamaskovat a nejake overene receptiky ci nemate. Vdaka

motiilik
4. sep 2016

včera... šampionová omáčka s knedlou..
dnes... knedla,kapusta a pečené mäso... 😉

elienocka
4. sep 2016

Drzkova a plnena paprika

lubica285
4. sep 2016

Varila som vcera vecer. Hovadzi vyvar, pecene stehna, ryza, vecer urobim kasu a salat zeleninovy

sonetta
4. sep 2016

@sylvia78 ja si robim cottage, varene vajicko, sol, korenie a horcica. videla som na nete aj recept na lievance z neho

sonetta
4. sep 2016

@ave_eva prosim ta, na bryndzovy kolac by si mi napisala recept? dakujem

tina1992
4. sep 2016

Caute.. Dnes sa mame paradne... Robim paradajkovu polievocku a ako bonus, druhe jedlo, zemiakove lokse s maslom a cukrom

raza
4. sep 2016

tak u nás dnes klasika - pečené stehná, ryža s kukuricou a plnka 🙂

tamtamka26
4. sep 2016

Ja som urobila z pŕs take kapsy a naplnila ich orestov.kuracimi pecienkami s hubami+ryza a rajc.salat, zemlova plnka (taka do kurata) a jablkove pite.

milkky
4. sep 2016

Dnes sme vyskusali skvely recept na lasagne bez maska od Jamieho Olivera

kikataldikova
4. sep 2016

My dneska dusená kapusta s udeným mäskom a knedľou :P len sa to ešte musí uvariť :D

mijo53
4. sep 2016

@sylvia78 ja ho zbožňujem na raňajky, dám do kompótoej mištičky, nakrájam paradajku, zelenú cibuľku, redkvičku a rohlík

mijo53
4. sep 2016

hovädzia polievka so zeleninou a rezancami, hovädzí guľáš a kolienka, ako sladkosť žemľovka jablčková zo včera

pehavcek
4. sep 2016

Kuraci perkelt s kolienkami

tinule
4. sep 2016

Kolozvarsku kapustu

fomarik
4. sep 2016

Zajac na smotane a jablcnik struhany

sylvia78
4. sep 2016

@mijo53
@sonetta dakujem

simonnka2014
4. sep 2016

gulas s domacim chlebikom 🙂

simaaprilova
4. sep 2016

Kysla zemiakova polievka so zemiakovymi vysmazanymi plackami a syrovo cibulove placky so zem.pyre.dnes bezmasito

m_ij_ka
4. sep 2016

polievka z kohúta, varené zemiaky, hovädzie kocky v rajčinovej omáčke 🙂

ivanusko
4. sep 2016

Slepaci vyvar,,peceni bocik,kapusta a zemiacky😉

kim12345
4. sep 2016

Polievka - vývar , Steaky z bravčovej panenky, hríbiková omáčka, ryža a pečené zemiaky

tykat
4. sep 2016

Dnes cesnakova s opecenou bagetou a parmezanom. Na druhe losos, kukurica, zemiaky s maslom a mrkvovo-jablkovy salat. Dezert - "slovenske" tiramisu (piskoty, smotana s tvarohom, maliny-broskyne a malinove zele)

milan_branik
5. sep 2016

podla mna toto by prekvapilo kazdu 🙂 🙂

http://recepty.pozri.sk/recept-slovensky-cheese...

slamienka
5. sep 2016

Ahojte, baby, ktoré máte overený recept na slivkový nutelu, poprosila by som si ho od Vás. Na nete je ich veľa, tak sa neviem rozhodnúť. Veľká vďaka.

natassa2
5. sep 2016

Pre dnes som sa rozhodla ze navarim iba spagety s mletym maskom🙂

nada847
5. sep 2016

@milan_branik keby mi niekto taky spravil tak by urcite milo prekvapil🙂

ajkava
5. sep 2016

Morčacie dusené s brokolicovo-zemiakovou kašou a silný vývar z hovädziny a zeleniny, bez závarky.

m_ij_ka
5. sep 2016

polievka s nastrúhanej zeleniny, ryža s hráškom a bravčové plátky na šťave s hríbami, uhorka 🙂