Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kyslá fazuľová polievka, pečená kačka, knedľa, kapusta
Dnes cestoviny s bolónskym mäskom a syrom a polievku som robila sladkú fazuľu🙂
@miriam11 - ja robievam tento : http://www.mimibazar.sk/recept/2971/pudingovo-s...
..prepáč, nie som karkana 😉 🙂
Ja polievku paradajkovu,,,rizoto a kysle uhorky😊
Dnes som skúšala tie bryndzové halušky s hokaido tekvice a dopadlo to dobre, boli veľmi chutné🙂 Ďakujem za receptík🙂
polievku som dnes ziadnu nevarila, ta sa mi nechcela a ako druhe som uvarila ryzu s masom na prirodno a k tomu sampionovu omacku
babule poradte mi nejaky rychly recept a zdravsi na veceru. Co si tak vacsinou varite?
dnes zapeceny karfiol spolu so slaninkou na cibulke,zaliala som vajickami rozslahanymi so slahackovou smotanou a na vrch emental 😝
ja si dam dnes lososa, len este neviem ci so zemiakmi alebo taky cestovinovy salat s lososom 😀
Domáca chrumkavá pizza http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/430-doma...
Perkelt z kralika s haluskami 🙂 zajtra bude zemlovka
Dneska hribova polievka so zemiakmi a palacinky s dzemom
Zemiakova polievka na kyslo a cestoviny s morcacim maskom a syrom
dnes som dostala chut na sladky obed a tak spravim ryzovy nakyp, dufam ze manzel nebude frflat
@natassa2 manzel moze byt rad ze pri dvoch detoch malych mu este aj navaris. S cim robis vacsinou ryzovy nakyp? Davas aj nejake ovocie do neho?
dnes hrachová polievka a bryndzové halušky a syrové halušky
Dnes dojedáme polievku od včera - kyslá zemiaková so zeleninou a zemiakové placky s kyslou smotanou alebo acidofilným mliekom /podľa chute/
naše raňajky smotanový jogurt ananásový, rohlík 🙂
Ahojte šikovné varešky , ja dnes šošovicová z červenej šošovice a kuracie prsia ešte neviem na aký spôsob , asi len také opečené prírodne a k tomu dusené fazuľové lusky na oregane a cesnaku ....
Dnes - rajčinová polievka (na dva dni), hubová praženica, piatok - polievku dojeme, zapečené cestoviny s kuracím mäsom (vrtulky, kuracie mäso na slížiky, kukurica, hrášok, huby, syr), sobota - segedínsky guláš a domáce knedle (na dva dni), nedeľa - dám si pauzu od varenia, len niečo sladké upečiem, asi pudingový závin.
@kim12345 no najprv si dám trošku masla na miernom ohni roztopiť , alebo olivový olej , čo ti viac chutí na to dám buď čerstvé lusky, alebo mrazné a na opekám , už dám plameň tak normálne , ako keď steaky robíš , posolím ich. Keď sú také polochrumkavé rozpučím na ne podľa množstva / na celý mrazený sáčok napríklad / cca 2 strúčiky a riadne premiešavam aby sa cesnak spojil všade , potom pridám koreniny podľa chuti - ja dávam čerstvé oregano a čerstvý tymian nakrájaný , ale vynikajúca je aj bazalka, majorán aj rozmarín sa dá , aj napríklad také korenia typu ako kari ale to nemusí byť premiešaš s korením nechám minútku kým sa to spojí a hotovo ...... môj manžel to má veľmi rád tak samé k nejakému steaku

dnes restovana kuracia pecienka s paprikou,ryza,kysle uhorky