icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kim12345
8. sep 2016

@womankc dakujem 🙂 🙂 🙂 ,aj moj to ma rad,len neviem ako ich pripravit,aby boli krasne zelene,ako napriklad tie z fotiek niektorych, su krasne zelene
ja iich robim takto: dam si ich varit na par minutiek do vody,kde dam trosku soli a potom ich opekam ako ty na panvici s cesnakom,niekedy pridam cili,alebo sojovku,samozrejme sol a mlete korenie
skusim s tymi cerstvymi bylinkami,len ta farba nie je taka, 😅

womankc
8. sep 2016

@kim12345 farbu stratíš keď dlho varíš to čo dávajú v reštikách len oblanšírujú v horúcej vode a max minútku dve potom na panvici preto je farba , ona musí byť taká chrumkavá nesmie sa prevariť môj to neznáša , keď zeleninu predusím alebo prevarím, musí to byť také al dente

alika233
8. sep 2016

Ja mám zo včerajška segedínsku kapustičku a dnes ešte pridám pre malú a muža tvarohové slíže 🙂 Ja to nemusím ale oni hej 😀 😀 😀

grankosko
8. sep 2016

Parené buchty s jahodovým lekvárom a grankom🙂

m_ij_ka
8. sep 2016

práve dopečený orechový a makový koláč 🙂

tinule
8. sep 2016

Plnenú papriku

lidia73
8. sep 2016

palacinky s nutelou a bananmi..trosku kaloricka bomba ale aj to sem tam treba 😀

slimstar
8. sep 2016

Makové a orechové kysnuté koláče http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/549-mako...

simonnka2014
9. sep 2016

Parene buchty, brokolicova polievka

vamajka
9. sep 2016

Nepoznate niekoho kto by mi spravil slanu tortu na 25.9. v okoli Dubnice nad Vahom ? Dakujem

laurinka_21
9. sep 2016

Palacinky,frankfurtsku polievku

mizu89
9. sep 2016

Sulance so struhankou a sulance s krupicou

m_ij_ka
9. sep 2016

tekvicový prívarok s volským okom 🙂

anit05
9. sep 2016

@vamajka http://www.syrovatorta.sk/objednavka/, majú predajňu v TN na námestí

vamajka
9. sep 2016

@anit05 dakujem len ja nechcem syrovu ale slanu viem ze sa na nu pouziva sendvicovy chleba salama zelenina a je taka pestra a ta syrova je len biela

anit05
9. sep 2016

@vamajka tak potom neviem poradť

suve99
9. sep 2016

@vamajka - neskúsiš ju urobiť sama ?? Ja som tak robila švagrovi k 50-tke...

mijo53
9. sep 2016

Polievka od včera hríbová s rezancami a zeleninou/rýdzik, masliak/ mňamka, vyprážané bedle, zemiaky dusené, uhorkový šalát
môj zlatý manžel pozná rôzne huby, tieto nazberal na lúke pri našom dome a bedle v lese

moncek88
9. sep 2016

Zeleninovu polievku, jasminovu ryzu s mletym maskom na stave...rychle a jednoduche 😉

moncek88
9. sep 2016

@vamajka slane torty robim i ja 😁

martinenka886
9. sep 2016

zeleninove dolky nerobievate niektora? celkom by mi bodol recept 🙂 ma nam prist cez vikend navsteva tak chcem urobit nieco nezvycajne 🙂

vamajka
9. sep 2016

@moncek88 a robis aj na objednavky a odkial si?

lubomira1965
9. sep 2016

kelovu polievku a lečo

moncek88
9. sep 2016

@vamajka z mocenku... 😁

milkky
9. sep 2016

@eliska07 ahojky. Tie lasagne boli vcelku fajn. Od tej tekvice boli trochu sladšie (kvôli drobcovi sme menej solili) ale kto má rád sladké jedlá, ja napr. kura na ananáse zbožňujem, tak si myslím, že mu zachutí aj toto. Ocino to odpisoval z tv relácie, ale ak máš záujem, môžem sa to pokúsiť prepísať 🙂

apendix
9. sep 2016

@karkana poslala by si mi prosím recept? Ďakujem

mijo53
10. sep 2016

dnes polievka z tekvicovej dužiny, ktorú som mala zmrazenú. Povarila som ju dostatočne, precedila, pridala zeleninu, kmín, nové korenie, čierne korenie, vegetu a halušky , výborná, žiadnu zasmášku som nerobila, iba vývar, druhé jedlo zapekané plnené papriky, pridala na pekáč lečo a len chlieb

matvejka125
10. sep 2016

bryndzové halušky

lubomira1965
10. sep 2016

cestoviny so syrovou omačkou

veronikaeco
10. sep 2016

Posledné letné dni trávim u rodičov....🙂 každý deň pečiem koláčik, ktorý je večer už aj fuč, lúpem fazuľu, upratujem a robím takéto úžasné šúľance! :D lebo všade dobre, doma najlepšie 🙂 🙂 viac na www.lenivakucharka.sk 🙂