Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja mám zo včerajška segedínsku kapustičku a dnes ešte pridám pre malú a muža tvarohové slíže 🙂 Ja to nemusím ale oni hej 😀 😀 😀
Parené buchty s jahodovým lekvárom a grankom🙂
práve dopečený orechový a makový koláč 🙂
Plnenú papriku
palacinky s nutelou a bananmi..trosku kaloricka bomba ale aj to sem tam treba 😀
Makové a orechové kysnuté koláče http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/549-mako...
Parene buchty, brokolicova polievka
Nepoznate niekoho kto by mi spravil slanu tortu na 25.9. v okoli Dubnice nad Vahom ? Dakujem
Palacinky,frankfurtsku polievku
Sulance so struhankou a sulance s krupicou
tekvicový prívarok s volským okom 🙂
@vamajka http://www.syrovatorta.sk/objednavka/, majú predajňu v TN na námestí
Polievka od včera hríbová s rezancami a zeleninou/rýdzik, masliak/ mňamka, vyprážané bedle, zemiaky dusené, uhorkový šalát
môj zlatý manžel pozná rôzne huby, tieto nazberal na lúke pri našom dome a bedle v lese
Zeleninovu polievku, jasminovu ryzu s mletym maskom na stave...rychle a jednoduche 😉
zeleninove dolky nerobievate niektora? celkom by mi bodol recept 🙂 ma nam prist cez vikend navsteva tak chcem urobit nieco nezvycajne 🙂
kelovu polievku a lečo
@eliska07 ahojky. Tie lasagne boli vcelku fajn. Od tej tekvice boli trochu sladšie (kvôli drobcovi sme menej solili) ale kto má rád sladké jedlá, ja napr. kura na ananáse zbožňujem, tak si myslím, že mu zachutí aj toto. Ocino to odpisoval z tv relácie, ale ak máš záujem, môžem sa to pokúsiť prepísať 🙂
dnes polievka z tekvicovej dužiny, ktorú som mala zmrazenú. Povarila som ju dostatočne, precedila, pridala zeleninu, kmín, nové korenie, čierne korenie, vegetu a halušky , výborná, žiadnu zasmášku som nerobila, iba vývar, druhé jedlo zapekané plnené papriky, pridala na pekáč lečo a len chlieb
bryndzové halušky
cestoviny so syrovou omačkou
Posledné letné dni trávim u rodičov....🙂 každý deň pečiem koláčik, ktorý je večer už aj fuč, lúpem fazuľu, upratujem a robím takéto úžasné šúľance! :D lebo všade dobre, doma najlepšie 🙂 🙂 viac na www.lenivakucharka.sk 🙂

@womankc dakujem 🙂 🙂 🙂 ,aj moj to ma rad,len neviem ako ich pripravit,aby boli krasne zelene,ako napriklad tie z fotiek niektorych, su krasne zelene
ja iich robim takto: dam si ich varit na par minutiek do vody,kde dam trosku soli a potom ich opekam ako ty na panvici s cesnakom,niekedy pridam cili,alebo sojovku,samozrejme sol a mlete korenie
skusim s tymi cerstvymi bylinkami,len ta farba nie je taka, 😅