icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

alja20
13. sep 2016

Pipkovy (kuraci)vyvar lebo sme chory a zapecene hokaido so zemiakmi smotanou a syrom+bylinky,vecera pecene kuracie palicky s ryzou+kompotik

selena2
13. sep 2016

Zeleninková polievka s cestovinkou a rizoto z bravčovej panenky

m_ij_ka
15. sep 2016

zasmažená polievka, tuniakové cestoviny 🙂

matvejka125
15. sep 2016

Paradajkova polievka so syrom, zapekané zemiaky s kapustou a údeným

lentilka46
15. sep 2016

Placky a tekvicova polievka

kim12345
15. sep 2016

dnes bude vecera u nas : kuracie prsia len posolene,pokorenene a opecene na gril.panvici do zlata,k tomu cervena sosovica na kari a basmati ryza 😝

lukrec
15. sep 2016

Hrstkova polievka s kolienkom cerstvym, nie udenym. Lokse plnene restovanou kacacou pecienkou.

36evina36
15. sep 2016

Tekvicova polievocka a zemiaky z rybu

lukrec
15. sep 2016

Zajtra kelovy privarok s varenymi zemiackami a opecenou sunkou.

lukrec
15. sep 2016

A vcera bola hokaido polievka so smotankou a krutonmi. Kelove rezne s zemiakovo-zelerovym pyre a mrkvovo jablkovym salatom.

sandokanka36
15. sep 2016

@lukrec ako prosim ta robis hokaido polievku?

matvejka125
15. sep 2016

@lukrec ja by som poprosila recept na kelove rezne, dik

lukrec
15. sep 2016

@matvejka125 takze vacsi kel si oberies z neho listy take vacsie. A das ich uvarit do osolemej vody kym nie su take meke ale nie rozvarene, ako ked varis karfiol pred vyprazanim. Ked si hotove zlejes vodu nechas vychladit. Potom si zoberies 1 list vyrezes tu tvrdu stonku zo spodu pokial je tvrda a do listu zabalis platok syta a sunky, no mozes tam zabalit hocco. Zabalit mozes do rolky do platku ako sa ti da zagulat... potom to das klasika trojobal muka vajce struhanka a vyprazit. Je to vyborne. U nas oblubene. Vsjivko treba osolit. No ked neosolis nevadi.

lukrec
15. sep 2016

@sandokanka36 zobetiem hokaido. Dam dole kozu ak je z obchodu lebo striekaju. Svoje zo zahrady neoskriabem lebo ja mestriekam. Nakram na kocky, jadra von. Ocistim si k tomu 2 vacsie mrkvy 2 vacsie zemiaky. Pravdaze podla toho ake je velke hokaido. Do hrnca si nakrajam zo 2 velke cibule a zo 3 striciky cesnaku. Osmahnem na oleji a jodim tam to jokaido mrkvu a zemiaky. Orestujem. Zalejem vodou horucou z kanvice, tak aby mi to zakrylo zeleninu. Pridam malu lyzicku soli bazalky oragana obcas trosku korenia no nemusi byt. Rozvarim. Potom ponarnym rozmixujem. Vratim na ohen a mozes zjemnit bud mliekom alebo slackou alebo smotanou na varenie tak aby si to nemala moc huste. Dochutit ak ti treba. Ale je to super chut. Ked naberiem na tanier do stredu dam kyslu smotanu a krutony manzel si dava aj balzamico. Raz som davala aj anglicku slaninku do varenia k cibulke a potom rozmixovala v poliebke. Tiez to bolo super. Deti tuto polievku miluju

matvejka125
15. sep 2016

@lukrec super, určite vyskúšam, mnam dakujem

motiilik
15. sep 2016

sviečková na smotane s knedlou 🙂

l3yla
15. sep 2016

kuracie masko na nivovej omacke

m_ij_ka
16. sep 2016

naša večera domáci hot dog s kečupom a horčicou 🙂

michaela334
16. sep 2016

Peceny kapor dusena zeleninka varene zemiacky z roztopenim masielkom a mrvenickova polievocka:D

lucikatn
17. sep 2016

Ahojte 🙂 zo včera dojeme obrátené rezne s ryžou. Poobede sa chystám na krtkovu tortu na plechu. No a zajtra kurací vývar a sviečková na smotane s domácou knedľou

googlinqa
17. sep 2016

Vcera leco so zemiakovou kasou a hlivovu smotanovu polievku

miriam11
17. sep 2016

hribova polievka, pecene kuracie stehna na mlieku a ryzu s hraskom.

pehavcek
17. sep 2016

Obed lenivej gazdinej.Paradajkova polievka so syrom, Pizza - cesto kupene rozvalkane, a pohadzame si na nu na co budeme mat chut

nufica
17. sep 2016

Brokolicovo-smot.polievocka,,hov.na stave s hraskom,posypane syrom+tarhona,,poobede palacinky

lukrec
17. sep 2016

Dnes moje najoblubenejsie masko. Pecene bravcove jazyky s pecenymi zemiackami, cviklovymi hranolkami, pecenou mrkvou, cesnakom. Biely jogurt s narajbanym kalerabom a koprom. Pre manzela ktory sa boji zahryznut do jazyka to iste len namiesto jazykov bravcove kusky s kuskami pikantnej klobasky a zeleninkou. Mnamky

petkoemmka
17. sep 2016

dnes čína z hranolcekmi a zajtra keď sú u nás teda hody tak slepaciu polievku ,zemiakový šalát ,ryža ,kačica a plnené kuracie prsia ☺

lucia2358
17. sep 2016

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3675 Mäsové guľky s knedľou, mužovi som naplnila papriku. Je toho aj na zajtra 🙂

adulikka
17. sep 2016

Dnes tak po oravský. Šošovicova polievka a zemiaky na cibulke zo zakysankou .

elienocka
17. sep 2016

Spenatova polievka s vajickom a kuratko + kridla jedno s nivou pre tatka a druhe pre nas +ryza

m_ij_ka
17. sep 2016

kapustnica, fučka 🙂