Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Vysmažené bedle so zemiakmi na cibuľke a pre syna bulgur s duseným mäskom alias rizoto 🙂
@ikuska31 Ta knedla vyzera vyborne 🙂 Mozem poprosit recept ? Dakujem
šošovicový prívarok s volským okom a špekačkou 🙂
Plnená paprika
Zemiakovy privarok, fasirka a na veceru vyprazane zemiakove pagace a zeleninovy salat
@myskahryzka nech sa pacihttp://klaura-dnes.blogspot.com.es/2014/01/hrnc... ozaj super odporucam
@myskahryzka nech sa paci http://klaura-dnes.blogspot.com.es/2014/01/hrnc..... je ozaj super odporucam
@matvejka125
@kvetulienka253 baby páči sa recept,robila som z dvojitej dávky,lebo sú fakt dobré,vlacne a ľahké 🙂 250g polohr. múky,100 g kryst cukor,2 vajíčka,1dcl oleja,1teglik kyslej smotany,1/2balicka prášku do pečiva,1 bal vanilkový cukor,stipka soli. Dávala som potom cca 1PL instantnej kávy,hoblinky horkej čokolády,lieskove oriešky posekané a hrozienka,samozrejme každý dáva podľa chuti.potom klasika všetko zmiešať, dať do papierových košíčkov a dávam aj do muffin plechu. Piekla som cca 10 minút. 😉
Vysmážaný karfiol,zemiaková kaša, domáca tatarská omáčka...
zapekané cestoviny so zeleninovým šalátom,
zajtra mám v pláne cícerovú polievku a tuniakové fašírky so zemiakovým pyré
@ikuska31 Dakujem 😊
Dnes este vyvar s rezancami od nedele.vyslo uz len pre malu a pre mna.muz bol bez polievky😊druhe sme mali peceny bocik a varene zemiaky s petrzlenovou vnatou.malej som spravila riedku prazenicu k tomu zemiaky😊
Zajtra budem varit zeleninovu polievku a cestoviny s tvarohom na sladko.pre muza na slano😊
cesnakova polievka, masove rizoto so zeleninou a poobede spravim palacinky s domacim dzemom a slahackou.
Zeleninová polievka s rezancami a fašírky so zemiakovou kašou, uhorkový šalát
Ahojte dajte volaki recept lacni do 10eur a dobry
@sabinka777 rascová polievka opraženým chlebíkom, zeleninové fašírky, mastené zemiaky s pažítkou alebo petržlenovou vňaťou
ahojte ja som v nedeľu robila vynikajúce pečené bravčové kolená s pácom k tomu zemiaková kaša a klasický uhorkový šalát polievka bol silný kohútí vývar so zeleninou a krupicovými haluškami , v pondelok som robila fazuľovo zeleninový polievku s vločkami a druhé bravčové soté v uhorkovej omáčke / použila som kvašáky / k tomu ryža . večer som uvarila hrniec brokolice ,t ak len takú sme si dali k tomu , čo kto našiel ešte
dnes nemám vôbec predstavu asi len nejaké ľahké špagety urobím
U nas dnes cicerova polievka - vynikajuca, musim castejsie robit 🙂 a ryzovy nakyp 😎
Ryžový nákyp 🙂
Talianska rajcinova a kuraci perkelt.
Hokaido polievka+rybie filé na zelenine+zemiaky
Hrachova polievka s parkom a dolky s marhuľovým lekvárom 😃
Segedín s viedenskou knedľou a bábovka
polievka hribova kulajda, kuracie maso na smotane s knedlou
Zeleny spicaty karfiol sa da vysmazat ???
@alchemilkazltozelena ako robíš prosím ťa cícerovú polievku? ďakujem 😉

Buchty na pare 🙂