icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

karkana
3. okt 2016

od včera máme zemiaky ,kuracia roláda 🙂

majush
3. okt 2016

Zienky a ak niektora mate recept na nieco ako vinovy/ hroznovy rosol, dzem alebo chutney, odskusany, nepodelite sa? Mam na mysli nieco v takej dzemovej konzistencii co sa hodi k napr. K plesnovemz syru, nie na sladko do kolaca. Vopred dakujem 😉

kim12345
3. okt 2016

Tvarohové koláčiky
Recept od babky, je to jednoduche plané cesto kysnute z pol kg muky ( pouzila som špaldovu ) nechat vykysnut , vygulat a potriet zmäknutym maslom , zrolovať ako na pagače a znovu rozgulat, pokrajat na kocky a plnit tvarohovou plnkou, ja davam do tvarohu vajicko, cukor podla chuti, trochu skorice a struhanu citronovu koru.
😋😋😋

rakywanda
3. okt 2016

včera polievka z červenej šošovice s mrkvou, rybie filé a pečené bataty s červenou cibuľou,
dnes bude kuracie mäso na čínsky spôsob, ryža, volské oko, obloha - kukurička, hrášok, cibuľka, paradaka, horčica, kečup...

m_ij_ka
3. okt 2016

vajíčková polievka, kurací rezeň v cestíčku, ryža, slivkový kompót

a na večeru studená misa ( šunka, tvrdý salám, eidam, cherry rajčiny, paprika, ) bagetky k tomu 🙂

dominikav123
3. okt 2016

Dnes Mac&Cheese podľa skvelého receptu v Apetíte 🙂

slimstar
3. okt 2016
moyzeska
4. okt 2016

Dnes kapustnica,a cestoviny penne s čerstvým špenátom, cesnakom, malé paradajky a posypeme parmezánom

milan_branik
4. okt 2016

poradim nieco na veceru... velmi jednoduchy recept a chutny

http://recepty.pozri.sk/recept-plnene-toasty-na...

teda nie moc zdravy ale obcas treba aj taketo......

alchemilkazltozelena
4. okt 2016

Dnes zapekany karfiol alebo vyprazany, uvidim este 😎

nada847
4. okt 2016

Zienky nejaka inspiracia co si robievate na veceru? Chcela by som zopar kileciek zhodit a mam problem ze vzdy vecer dostanem na vsetko mozne chut..Nejake napady na lahku a chutnu veceru po ktorej nebudem hladna?

moncek88
4. okt 2016

@moyzeska mnaaaaaaaam 😋

kim12345
4. okt 2016

ja prave varim uzasnu kapustnicku s udenym a hribami,kedze je chladno vonku,dobre padne 😝

kim12345
4. okt 2016

@moyzeska kapustnica aj u nas bude a bude aj na zajtra

lukrec
4. okt 2016

Kapustovy privarok s pretlakom, taky cerveny a na to gule zo zemiakoveho cesta plnene sunkovou zmedou a slaninkou. Mnam.

lubomira1965
4. okt 2016

kelova plievka s parkom, kuracie stehna s ryzou

veronikaeco
4. okt 2016

Najlepšie lievance pod slnkom!!! :D Vnútri sú ukryté nastrúhané jabĺčka a banány a navrchu som ich poliala domácim úžasno-úžasným medom 🙂 recept pre všetky kulinárky tu: http://bit.ly/bananove_lievance

hoffmanka
4. okt 2016

@veronikaeco mňaaam ale takto na večer také dobroty? 😀 Mi začali slinky tiecť 😀

veronikaeco
4. okt 2016

@hoffmanka mňa večer najviac láme na takéto lakocinky :D ale lievance som mala na obed, stihla som to sem pridať až teraz, ale sú naozaj super 🙂

jachin
5. okt 2016

Pečené párky, fazuľový mexický prívarok, chlieb

katka708
5. okt 2016

Hŕstková polievka, hovädzie na červenom víne s tarhoňou

lucinka511
5. okt 2016

@nada847 ak chces schudnut tak dobry.zeleninovy salat.

lucinka511
5. okt 2016

@kim12345 tie buchty vyzeraju uzasne. ako to ronis presne aj cesto ako robis?

karkana
5. okt 2016

kolegyňa mi dala recept,je to výborný koláč poleva výborná,,,len treba z raz takej dávky,,,čiže 4vajcia......

kikikat
5. okt 2016

segedinsky gulas ,knedla

slimstar
5. okt 2016
michaela334
6. okt 2016

dnes dukátové buchtičky 😀

ewisam
6. okt 2016

Ja mam dnes zas maniu na varenie 😀 Takze Rajcinova polievka s haluskami, zapecene file so syrom a brokolicou /snad bude chutit aj mojim vymyselnikom a kysnuty kolac s broskynami a posypkou... kto pride na obed? 😉

iinuska
6. okt 2016

sosovicovy privarok, vajicko,chlieb

rakywanda
6. okt 2016

kuracie na hrášku, tarhoňa
ja si urobím grilovaný hermelín a zemiaky
v sobotu to vidím na jaternice, manžel kašu