icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzuk22
13. okt 2016

Dnes opečene kuracie prsia na prirodno s opečenym jablkom, opečenym prošutom a plesnivy syr roztopeny na vrchu 🙂 mňamky mňamky 😅😅😅 plus varene zemiaky 🙂

martinakikova
13. okt 2016

@hyta hej pridám 😉

hyta
13. okt 2016

@martinakikova Ďakujem, teším sa.

martinakikova
13. okt 2016

Takže budeme potrebovať na ,,cikanske rizky" 😀 500kg kuracích pŕs,5 viecich cibul, 1lzicka soli,1lzicka červené papriky, 1 lzicka karri koreni, 1lzicka pepre ,1 lzice sójové omáčky ,4lzice solamylu ,2lzice oleje a 5 vajec ... Kuracie prsia nakrajet na kocky alebo nudlicly, cibuľku ties na kocky, a vsechno dáme do jedne misky ,úplne všetko smichame a necháme v chladničke odležať nejlepe cez noc, smažíme jak nalesniky mnam prajem dobrú chuť

helencek
13. okt 2016

telací močing na smotane,cestovina

iinuska
13. okt 2016

Fazulova nasladko ( so zeleninou, kolenom), chlieb

veronikaeco
13. okt 2016

@kendova_anna hneď by som ti poslala a dala si kávičku taktiež 🙂

barborkab
14. okt 2016

u nás fazuľová so zeleninou a haluškami a zapekané cestoviny ˇ(paradajková omáčka, cuketa, bešamel..)

senan
14. okt 2016

dnes by som chcela spravit nieco bezmasite, ale vobec neviem co:/ Nic ma nenapada, poradte nejaky dobry a lahky recept bez masa ale nie na sladko, skor nieco slane by som si dala

kvetakinderko
14. okt 2016

@senan ja idem vysmazat karfiol 🙂

suve99
14. okt 2016

@senan - cuketový nákyp, slané plnené palacinky, langoše...

senan
14. okt 2016

@suve99 slane plnene palacinky robis ako? Mohla by si mi napisat prosim recept? Vdaka

suve99
14. okt 2016

@senan - palacinky si robím z hladkej múky, mlieka, oleja, trochu minerálky, 3-4 vajíčka, osolím a pridám napr. posekanú pažítku - cesto má byť hustejšie, upečiem palacinky.... Plním napr. poduseným špenátom a syrom, vložím do zapekacej misy, polejem smotanou s postrúhaným syrom a zapečiem... Ale úplne super sú, keď ich naplním postrúhanou Nivou a pretlačeným cesnakom, zložím na štvrtinky, obalím v trojobale a vysmažím - chutia lepšie ako rezne.

miriam11
14. okt 2016

karfiol s vajíčkom a varené zemiačky

miriam11
14. okt 2016

zajtra slepaci vyvar a segedinsky gulas, knedla

alchemilkazltozelena
14. okt 2016

Zapekane hovadzie mlete maso so zemiakmi

jukov
14. okt 2016

včera a dnes - vyprážané kuracie prsia, zeleninová ryža, zajtra skúsim tuniakove cestoviny (33% smotana, tuniak v oleji, rajčinový pretlak, cesnak, soľ, strúhaný syr, penne), nedeľu guláš z rúry a karlovarské knedle

babatkoo
14. okt 2016

Jablkovo-tvarohova zemlovka a kalerabova polievka s krupicovymi haluskami

libawet
14. okt 2016

aké super recepty tu sú a rýchle, zdravé a chutné, pár som si zapísala. Na revanš pridávam jeden osvedčený : kuracie alebo morčacie prsia nakrájať na rezance, pridať dve vajíčka, ochutiť, zemiakový škrob, sójová omáčka -trošku viac, dobre premiešať a nechať tak cca pol hodinku stáť. Medzitým si očistiť a nakrájať na tenké krúžky 2 póry ( alebo jeden väčší ), orestovať na väčšej panvici na oliv.oleji a pridať k tomu naložené kuracie prsia, premiešať, prikryť pokrievkou, občas premiešať a podľa chuti ešte dochutiť. Výborné je podávať s ryžou, môžu byť aj varené, či opekané zemiaky.

libawet
14. okt 2016

@veronikaeco dobrá stránka, páči sa mi tam veľa vecí...hlavne, že to je rýchlo, nemám veľmi rada, keď pečenie trvá dlho., lebo dá sa aj rýchlo, zdravo napiecť.

hyta
14. okt 2016

@martinakikova Ďakujem, tak takto robievam, ešte tam dávam potom pór.

martinakikova
14. okt 2016

@hyta hmmm z pórom sem ešte neskúšala,dik za tip 😉

googlinqa
14. okt 2016

Paradajkova,pol s krupicovymi haluskami, plovdivske masko tarhona

mijo53
15. okt 2016

som veľmi nachladená a nechce sa mi ani jesť, manželovi som urobila hríbovú omáčku z prašiviek so zemiakovou kašou, ešte dorobím segedín na zajtra a idem pod perinu, mäso podusené, manžel išiel kúpiť domáci knedlík a polievka bude zajtra z králika s rezancami

tykat
15. okt 2016

Vcera zeleninova (brokolica, mrkva, hrasok, zelena fazulka, por) s haluskami. Ryzovy nakyp s varenym jablkovym kompotom. Plus sme dojedli kacku+cerv.kapustu+knedlu/lokse.
Dnes dojedame polievku a druhe som urobila zapekany karfiol so syrom, zemiakovu kasu a mrkvovo-jablkovy salat.

l.lara
15. okt 2016

@karkana ahoj, nedal by sa prosim ten recept odfotit cely aj ako sa robi ta poleva? dakujem 🙂

spinoscapularnabeta
15. okt 2016

Cuketova polievka so slaninkou a rizoto s falafelom.

dagaz
15. okt 2016

Sosovicova mliecna polievka 👍mnamky😊 zajtra pecene kuriatko ryza a uhorka

zuzuk22
15. okt 2016

Pecene zemiaky v celku k nim nakrajana slaninka cibula s masielkom a kefirom 😍

veronikaeco
15. okt 2016

@libawet ďakujem ti krásne 🙂 som rada, že sa ti stránka páči...tak tak, snažím sa, aby väčšina vecí, ktoré nám doma pripravujem, boli rýchle ale pritom veľmi chutné lakocinky 🙂 a zatiaľ sa mi darí, aj keď niekedy sú to aj nepodarky :D každopádne budem rada, ak niečo vyskúšaš a dáš mi vedieť, či chutilo!