icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

scandinavia
15. okt 2016

Caesar🙂

slimstar
15. okt 2016

Jednoduchý krémeš s čokoládou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/574-jedn...

m_ij_ka
15. okt 2016

u nás dnes na obed fazuľová polievka, špagety s mletým mäsom, syr, kečup

na večeru šišky s lekvárom

luciasing
15. okt 2016

Omáčka bolognese s penne

zuzanah3
15. okt 2016

Baby chcem zajtra len tak narychlo opiect kare potrete horcicou a obalene v hladkej muke ako potom dorobit aby bola nejaka stava? Nechcem to masko opecene zalievat vodou sby na nom ta kórka ostala ☺

scandinavia
15. okt 2016

@zuzanah3 a aku stavu si predstavujes? Da sa spravit klasicky cibulkovy vypek zahusteny mukou alebo hocijaka omacka..syrova, tekvicova..

m_ij_ka
16. okt 2016

hrachová kaša s opekanou cibuľkou, varené zemiaky , obrátené rezne, uhorkový šalát

jahodová roláda 🙂

lucya87
16. okt 2016

Jesenna narodeninova torticka 😊

rakywanda
17. okt 2016

zemiakové pyré a kuracie mäso na zelenine, palacinky 🙂

googlinqa
17. okt 2016

Bryndzaky 🙂

matvejka125
17. okt 2016

Vývar, pečené kurča s opek.zemiakmi, uhorkový šalát

alchemilkazltozelena
17. okt 2016

Kuracia polievka, leco na slaninke s tarhonou

lenuss84
17. okt 2016

Vcera a dnes vyvar s mrvenickou(zmena za rezance a detom chutilo viac) a pecene kurca so zemiak.kasou

lenuss84
17. okt 2016

Zajtra kelova polievka (od mamy😊) a pecene domace jelita so zemiakmi,kysla uhorka

lenuss84
17. okt 2016

Dalej mam v plane tarhonove rizoto so sojovym masom a zeleninkou(hrasok,mrkva,kukurica) - to napadlo dnes muza ze by si dal....A idem k tomu najst polievku nejaku...Trosku tu pocitam na inspiraciu😊

adulikka
17. okt 2016

Vcera rezancovu polievku a madarsky gulas,dnes sa dojedalo.
Zajtra zemiaky na kyslo,spekacky opecene,volske oko.

jukov
18. okt 2016

kuracie rizoto mix zeleninou (hrášok, kukurica, mrkva, petržlen, cuketa, por, brokolica)

mijo53
18. okt 2016

Dnes rizoto s mäskom a mrkvičkou, manžel ma chuť na kompót, ja skôr na cviklu alebo kyslú uhorku, polievka sa dojedá

raza
18. okt 2016

baby prosím prosím, potrebujem súrne poradiť.. ako robíte pečený bočik? teda je mi jasné, že nakoreniť, podliať a piecť do mäkka, len aké korenie dávate, ja som to naposledy jedla ešte od maminy, marí sa mi cesnak, červená mletá paprika, sol... idem uspať malého a musím hneď navariť, tak mi to ponáhla 😀

suve99
18. okt 2016

@raza - nadlho, ale fantastický..... http://varimepaleo.sk/fantasticky-barbecue-omac...
Ak Ti to ponáhľa, tak ho najskôr obvar /soľ, celé ČK, celé NK, bobkový list/...nechaj vychladnúť, narež kožu do mriežky a potri prelisovaným cesnakom, drveným kmínom, ml.červenou paprikou a upeč, podlievaj výpekom, kožu nechaj spiecť do chrumkava... 😉

raza
18. okt 2016

@suve99 ďakujeeem, to s varením - tak to tuším aj mamina robila 🙂 a ešte sa spýtam - z toho vývaru potom môžem urobiť aj polievku potom? či blbosť?

suve99
18. okt 2016

@raza - ak Ti nevadí slanší a mastnejší vývar, tak môžeš....mne však takáto polievka nechutí

raza
18. okt 2016

@suve99 no veru mastné by vadilo 😀 díky moc 😉

misena741
18. okt 2016

@jener za kolko predavate?odkial ste?

libawet
18. okt 2016

@mijo53 manžel mal variť, keď si chorá a obskakovať Ťa.

wikisara
18. okt 2016

@lucya87 mnam..ta vyzera riadne chutno, aku si davala plnku? a piskota vyzera ako cokoladova, je to tak?

katka708
18. okt 2016

Obrátené šťavnaté rezne s ryžou, cesnaková polievka s opečeným chlebíkom.
Ak sa podarí jablkový koláč s mascarpone, tak pridám fotku

mijo53
18. okt 2016

@libawet máš pravdu, ale ja veľmi rada varím, to je priam môj koníček, on zabezpečuje suroviny, opačne rad chodí na nákupy, na hríby - to bola omáčka z prášiviek, ktoré on nazberal, ešte z lesa nikdy neprišiel s prázdnym košíkom, aj ma obskakoval, stále mi robil zázvorový čaj, kávičku

lucya87
18. okt 2016

@wikisara dakujem piskota je mandlovo spaldova s troskou chilli a plnka mascarpone a tvaroh.

wikisara
18. okt 2016

@lucya87 to je teda zdravá tortička aj😉 Mohla by som ťa poprosiť recept na tú madlovo špaldovú piškótu?