Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Jednoduchý krémeš s čokoládou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/574-jedn...
u nás dnes na obed fazuľová polievka, špagety s mletým mäsom, syr, kečup
na večeru šišky s lekvárom
Omáčka bolognese s penne
Baby chcem zajtra len tak narychlo opiect kare potrete horcicou a obalene v hladkej muke ako potom dorobit aby bola nejaka stava? Nechcem to masko opecene zalievat vodou sby na nom ta kórka ostala ☺
@zuzanah3 a aku stavu si predstavujes? Da sa spravit klasicky cibulkovy vypek zahusteny mukou alebo hocijaka omacka..syrova, tekvicova..
hrachová kaša s opekanou cibuľkou, varené zemiaky , obrátené rezne, uhorkový šalát
jahodová roláda 🙂
zemiakové pyré a kuracie mäso na zelenine, palacinky 🙂
Bryndzaky 🙂
Vývar, pečené kurča s opek.zemiakmi, uhorkový šalát
Kuracia polievka, leco na slaninke s tarhonou
Vcera a dnes vyvar s mrvenickou(zmena za rezance a detom chutilo viac) a pecene kurca so zemiak.kasou
Zajtra kelova polievka (od mamy😊) a pecene domace jelita so zemiakmi,kysla uhorka
Dalej mam v plane tarhonove rizoto so sojovym masom a zeleninkou(hrasok,mrkva,kukurica) - to napadlo dnes muza ze by si dal....A idem k tomu najst polievku nejaku...Trosku tu pocitam na inspiraciu😊
Vcera rezancovu polievku a madarsky gulas,dnes sa dojedalo.
Zajtra zemiaky na kyslo,spekacky opecene,volske oko.
kuracie rizoto mix zeleninou (hrášok, kukurica, mrkva, petržlen, cuketa, por, brokolica)
Dnes rizoto s mäskom a mrkvičkou, manžel ma chuť na kompót, ja skôr na cviklu alebo kyslú uhorku, polievka sa dojedá
baby prosím prosím, potrebujem súrne poradiť.. ako robíte pečený bočik? teda je mi jasné, že nakoreniť, podliať a piecť do mäkka, len aké korenie dávate, ja som to naposledy jedla ešte od maminy, marí sa mi cesnak, červená mletá paprika, sol... idem uspať malého a musím hneď navariť, tak mi to ponáhla 😀
@raza - nadlho, ale fantastický..... http://varimepaleo.sk/fantasticky-barbecue-omac...
Ak Ti to ponáhľa, tak ho najskôr obvar /soľ, celé ČK, celé NK, bobkový list/...nechaj vychladnúť, narež kožu do mriežky a potri prelisovaným cesnakom, drveným kmínom, ml.červenou paprikou a upeč, podlievaj výpekom, kožu nechaj spiecť do chrumkava... 😉
Obrátené šťavnaté rezne s ryžou, cesnaková polievka s opečeným chlebíkom.
Ak sa podarí jablkový koláč s mascarpone, tak pridám fotku
@libawet máš pravdu, ale ja veľmi rada varím, to je priam môj koníček, on zabezpečuje suroviny, opačne rad chodí na nákupy, na hríby - to bola omáčka z prášiviek, ktoré on nazberal, ešte z lesa nikdy neprišiel s prázdnym košíkom, aj ma obskakoval, stále mi robil zázvorový čaj, kávičku

Caesar🙂