Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Rezance s tvarohom, koprova omacka zemiakova kasa masko z polievky
bravcove kare s hubami na smotane ,ryza
Dnes spiz s opekanymi zemiakmi a polievka zvysila zo vcera a to klasika slepacia. Do spizov som davala kuracie masko, slaninku, cibulu a do niektorych aj hriby a este plus cesnakovy dresing, mnamka🙂
Takže my sme mali na obed parené buchtičky s jahodovým lekvárom a polievku som dnes akosi odflákla, tú sa mi nechcelo variť a na večeru som si spravila len zeleninový šalátik, keďže trošku potrebujem dať dole zopár kilečiek🙂
zajtra zemiakovo cuketove placky uz teraz sa tesim :-P
My sme dnes tiež mali kurací špíz s opekanými zemiakmi a šošovicovú polievku z červenej šošovice, zeleru, mrkvy a zemiaku. Mňam.
pecene kridelka a stehienka, opekane zemiaky,uhorkovy salat. jablkova strudla
Brokolicove cestoviny, posypane syrom. Prvy krat to varim dnes, tak snad to dobre dopadne a spapa sa to🙂
Hrachova polievka, makove rezance.
Buchtinky pecene dneska dzemove 🙂 poslednu dobu mam kazdy den chut na nieco sladke 🙂
Kure na paprice z cestovinami
Ja som dnes bez inspiracie... Hrachovu polievku mame a druhe netusiiiim co, akasi som bez chuti ☹
včera losos so zemiakmi a dusenou zeleninou,
dnes budú domáce hamburgery
zajtra idem hýriť s kamoškami, starosť čo do brucha prenechávam manželovi
Pecene kuracie stehna s ryzou a mrkvovym salatom a porovu polievku.
Pečené jelitko ,zemiaky ,domaci zelenina šalát
Pstruh s grilovanou zeleninou 🙂 a polievku som včera robila kapustovú a z tej ešte zostalo tak to nebudeme siliť 🙂
Morčacie prsia na šampiónoch s brokolicou.
MM si objednal kapustníky, ja si polcesta urobím báleš s kyslou smotanou a kôprom, pre deti zeleninová polievka a večer možno pizza- tenučká, skoro ako z Talianska, len nebude robená na dreve ale v trúbe 😀
A na zajtra si už MM rozkázal kurací perkelt s haluškami
u nas dnes ryza a diviacie kare pecene zo zeleninou+jablkovy kolac(sypany) 😀
zemiakový paprikáš
Dusená brokolica s holandskou omáčkou a varenými zemiakmi 🙂
brokolicová krémová s opečeným chlebíkom (včera k nej boli zemiakové drapáky) a zapečená cvikla s ružičkovým kelom a syrom.
Vyskúšala som urobiť aj jablkovo-ovsených koláč podľa fitnes guru ale nic moc. Ale na zahnanie sladkej chuti ok.
Večer robím hamburgery s telacieho mäsa plnené goudou
Spenat, varene zemiaky, vajko. Tak pomimo dusena mrkva s hraskom.
naša večera domáce hamburgery 🙂
Ja dnes halusky s bryndzou a slaninkou.
rizoto, cvikla

Ja dnes varím paradajkovú polievku s drobnou cestovinou a losos na masle s fučkou a pečenou cuketou s cibuľou a cesnakom na olivovom oleji.