icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

motiilik
2. nov 2016

Zapekana brokolica s udenym syrom a šunkou s kašou zemiakovou..

zuzuk22
2. nov 2016

Baby prosim nejaky super recept na bravcovu panenku sa nenajde? Dakujem

martinakikova
2. nov 2016

Špenátova polievka a vyprážaný syr a hranolky

womankc
3. nov 2016

@trudka4 za málo, dobré sa chváli samo 😉

womankc
3. nov 2016

@zuzuk22 asi už neaktuálne, ale najlepšia panenka je len rýchly steak osolený, rozmarín alebo tymian, drvené čierne korenie na to trošku masla a nechať dôjsť v rúre trošku na to môžeš urobiť omáčku buď víno+ maslo zredukovať na tom výpeku, alebo urobiť osve nivovú / niva smotana trošku masla / alebo zo sušených sliviek / rozvaríš slivky štipku masla osolíš a trošku č. vína - rozmixovať / k tomu buď zeleninu ,alebo výborné sú pečené zemiaky........

zuzuk22
3. nov 2016

@womankc dakujem 🙂 nakoniec som aj robila nieco podobne 🙂 ale dakujem aj tak 🙂

womankc
3. nov 2016

my včera domácu pizzu - šunka , saláma , klobáska, niva , eidam, čerstvé šampióny a na jednej aj slaninka a feferónová pasta - dva plechy padli za vlasť a spravila som na dnes zemiakový lahôdkový šalát - jedna malá majonéza, dve veľké kyslé smotany, por, steril. zeler, steril. biela fazuľka, hrášok , junior saláma , trošku cesnaku , čk, soľ, trošku horčice a kečupu a trošku sladkej sojovej omáčky ...........

womankc
3. nov 2016

Dnes ešte budem robiť hokaidovozemiakovú krémovú s pórom

matvejka125
3. nov 2016

Tekvicový prívarok, volské oko, cesnačka

wikisara
3. nov 2016

Idem dnes vyskúšať cestoviny s kuracím mäskom a s kúskami ananásu, bude to snáď rýchlovka, už ale ako pozerám na hodiny by som mala začať 😀 😀

petulda333
3. nov 2016

@wikisara daj vediet ako to dopadlo...ja milujem take kombinacie

margaretka
3. nov 2016

@womankc wau ten salatik sa mi pozdava vyskusam, cim mozem nahradit bielu sterilizov.fazulku?

wikisara
3. nov 2016

@petulda333 Určite sa pochválim ako to dopadlo, ak to teda dobre dopadne 😀

viskupovaandrea
3. nov 2016

Ja zeleninove ryzoto a zeleninovu polievku 😀

petulda333
3. nov 2016

@wikisara ja zvyknem robit kuracinu so slivkami,broskynou a ananasom,ale skor ako sote alebo plnene rezne,s cestovinami som nerobila este..urcite to bude dobre

petulda333
3. nov 2016

@viskupovaandrea aj my dnes to iste 😂😂

babatkoo
3. nov 2016

Peciem hurky (jaternice) s chlebikom a calamadou.

mijo53
3. nov 2016

polievka zo zajačích stehienok a rezancami, potom som ich poopekala na masle, cibuľa, cesnak, korenie, soľ, mastené zemiaky a kyslá uhorka, ľahké a chutné

mijo53
3. nov 2016

polievka zo zajačích stehienok a rezancami, potom som ich poopekala na masle, cibuľa, cesnak, korenie, soľ, mastené zemiaky a kyslá uhorka, ľahké a chutné

kim12345
3. nov 2016

Dnes bravcove kocky na sposob perkeltu s cestovinami

babatkoo
3. nov 2016

@kim12345 mnam na toto som mala vcera velku chut 🙂

womankc
3. nov 2016

@margaretka nemusíš ju dávať vôbec, alebo nahraď kukuricou

tyelde
3. nov 2016

Vegansky gulas 🙂

kendova_anna
3. nov 2016

@tyelde ked bol vegansky to si tam prosim ta co davala? Iba cistu zeleninu alebo iba zemiaky?

tyelde
3. nov 2016

@kendova_anna cibulu, papriku, paradajky, zemiaky a sojove maso ;)

mijo53
3. nov 2016

@babatkoo domáce hurky? ak áno dala by som si, žiadna kúpená sa nevyrovná domácej

kendova_anna
3. nov 2016

@tyelde vobec nejes maso, si uz dlho veganka?

siska53
3. nov 2016

My cesnacku na zelanie maleho, im som robila taky hovadzi gulas (skor paprikas 🙂),sebe taku zmes zo struhanej mrkvy a cukiny a spaldpve celozrnne cestoviny,na to vsetko syr a deti aj kecup.

kendova_anna
3. nov 2016

Zase som mala cely den prisernu chut na nieco sladke a tym ze sa to snazim obmedzovat som si povedala ze si spravim ryzovy nakyp, takze idem nato 🙂 Bude aspon aj na zajtra 🙂

tyelde
3. nov 2016

@kendova_anna som len vegetarianka, a bude to 10 rokov o chvilu, skoro polovica zivota 😀