Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Este sosovicna (tolko som.jej navarila,ze asi aj na zajtra bude). Bravcovu panenku, pre mna zapekanu cukinu a ryzu.
Ostal aj granatir,takze zajtra podojedame. A mala si rozkazala "bielu" - mliecnu zemiakovu polievku,tak zajtra ci pozajtra spravim tu.
Zeleninová polievka ( drhnuta mrkva, petržlen, kalerab, zemiaky,mrvenica a vajcia + brokolicovy vývar) pečené zemiaky s fasirkou a tatarskou.
Lahodné smothie recepty
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1697-lah...
@krajcikovad my sme mali dnes rovnaky obed ako vy vcera. zeleninova polievka s haluskam, bryndzove a este buchty 😀 😀 😀
naša večera zapekané toasty
Ahojte zienky, nerobite nahodou domace parene buchty? Zeby ste mi posunuli osvedceny receptik? 🙂
od včera brokolicovo zemiakovo mrkvová plievka s písmenkami, francúzske zemiaky, čalamáda, a ešte brokolicovo zemiaková kaša, losos na masle
Babule najlepsie je ked mate cez vikend rodinnu oslavu a nabalia vas este asi aj na tyzden. Tolko zakuskov co mame doma v chladnicke sme uz dlho nemali a ktomu aj nejake klobasky, udene masko a lokse. Takze do stredy minimalne nevarim :D :D
na večeru vysmážaný syr so zemiakmi, dcéra s ryžou, mužovi narýchlo granatiersky pochod s uhorkou
držková polievka, vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarka
Polievku dala len hrasok zeleny ,mrkvu na kolieska ,zemiaky a krupicove halusky s vajickom a cesnakom tri stuciky aj do polievky tri struciky cesnaku pretlacila ,to proti chripke preventivne.
A druhe halusky s kyslou kapustou.
Halusky pol kg polohrubej muky ,jedno vajicko ,voda ,sol dokopy zmiesat,ja robim na mixeri. Uvarit vo vode.
Kyslu kapustu usmazim na slaninke a cibulke,dam dve lyzicky mletej sladkej papriky.podusim a neskor zmiesam spolu s kolienkami. Uz dlho nemali
Maslová vianočka recept http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1343-mas...
granadir, uhorkovy salat
my sme si dnes urobili take mensie vianoce. Rezne so zemiakovym salatom 🙂 a poobede som sa pustila do mandariniek. To bolo fakt uz taka vianocna atmoska 🙂
Dnes len narychlo vecera. Falosna drzkova polievka a rizoto so šampiónmi +cvikla
naša večera bryndzové halušky so slaninkou
spagety s cesnakovou omackou, s kukuricou, hraskom a vajcom 🙂
Vcera vecera chlieb vo vajci.
Dnes na obed zemiakova biela mliecna polievka na zelanie malej. A tofu zmes na spagety,takze cestoviny k tomu. Babka poslala aj fasirky.. Plus fenikovu polievku takze je aj na veceru i na zajtra na obed.
Dnes na obed som varila smotanovu cesnakovu polievku s krutonmi a na vrchu posypana syrom a ako druhe jedlo som spravila len zapekane cestoviny so syrom a sunkou
Dnes brokolicova polievka a krupicove halusky, gyros a ryza

slepačí vývar,obrátené rezne,varené zemiaky s petrž.vňatou,jablkovo-mrkvový šalát