icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucialutt
6. nov 2016

slepačí vývar,obrátené rezne,varené zemiaky s petrž.vňatou,jablkovo-mrkvový šalát

petulda333
6. nov 2016

My dnes fazulovu polievku s cestovinou,kuracie prsia v cinskej omacke + ryza a hranolky, syncekovi kur.masko v zeleninovej omacke s ryzou

siska53
6. nov 2016

Este sosovicna (tolko som.jej navarila,ze asi aj na zajtra bude). Bravcovu panenku, pre mna zapekanu cukinu a ryzu.
Ostal aj granatir,takze zajtra podojedame. A mala si rozkazala "bielu" - mliecnu zemiakovu polievku,tak zajtra ci pozajtra spravim tu.

motiilik
6. nov 2016

Zeleninová polievka ( drhnuta mrkva, petržlen, kalerab, zemiaky,mrvenica a vajcia + brokolicovy vývar) pečené zemiaky s fasirkou a tatarskou.

slimstar
6. nov 2016
sonetta
6. nov 2016

@krajcikovad my sme mali dnes rovnaky obed ako vy vcera. zeleninova polievka s haluskam, bryndzove a este buchty 😀 😀 😀

m_ij_ka
6. nov 2016

naša večera zapekané toasty

babatkoo
6. nov 2016

Ahojte zienky, nerobite nahodou domace parene buchty? Zeby ste mi posunuli osvedceny receptik? 🙂

adulikka
6. nov 2016

Dnes pečené buchty
s domacim ribezlovym lekvarom,joj ako sa mi dnes podarili 🙂

danulaus
6. nov 2016

@lilik96 pouzila som tento, miesto hl.muky som dala hl. spaldovu rovnake mnozstvo

karkana
7. nov 2016

dnes od včera kelový prívarok s hovädzím mäskom 🙂

jukov
7. nov 2016

od včera brokolicovo zemiakovo mrkvová plievka s písmenkami, francúzske zemiaky, čalamáda, a ešte brokolicovo zemiaková kaša, losos na masle

emarekova
7. nov 2016

@babatkoo ja robievam takto: 500g hla.muky, 3PL kr.cukru, 1KLsoli, deci oleja, 300ml mlieka, vajce, drozdie. Z cukru,mlieka-teple,drozdia urobit kvasok,potom pridat ostatne suroviny,vypracovat cesto a nechat nakysnut.

mijo53
7. nov 2016

@elienocka Ďakujem, ten šalát bez majonézy mám rada, len nikdy ho neurobím taký ako napr. podávajú v reštauráciach, snáď sa mi tvojom recepte vydarí. Ďakujem ešte raz

standusina
7. nov 2016

Babule najlepsie je ked mate cez vikend rodinnu oslavu a nabalia vas este asi aj na tyzden. Tolko zakuskov co mame doma v chladnicke sme uz dlho nemali a ktomu aj nejake klobasky, udene masko a lokse. Takze do stredy minimalne nevarim :D :D

rakywanda
7. nov 2016

na večeru vysmážaný syr so zemiakmi, dcéra s ryžou, mužovi narýchlo granatiersky pochod s uhorkou

m_ij_ka
7. nov 2016

držková polievka, vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarka

adulikka
7. nov 2016

Polievku dala len hrasok zeleny ,mrkvu na kolieska ,zemiaky a krupicove halusky s vajickom a cesnakom tri stuciky aj do polievky tri struciky cesnaku pretlacila ,to proti chripke preventivne.
A druhe halusky s kyslou kapustou.
Halusky pol kg polohrubej muky ,jedno vajicko ,voda ,sol dokopy zmiesat,ja robim na mixeri. Uvarit vo vode.
Kyslu kapustu usmazim na slaninke a cibulke,dam dve lyzicky mletej sladkej papriky.podusim a neskor zmiesam spolu s kolienkami. Uz dlho nemali

slimstar
7. nov 2016
iinuska
7. nov 2016

granadir, uhorkovy salat

michellia
7. nov 2016

my sme si dnes urobili take mensie vianoce. Rezne so zemiakovym salatom 🙂 a poobede som sa pustila do mandariniek. To bolo fakt uz taka vianocna atmoska 🙂

babatkoo
7. nov 2016

@emarekova dakujem

spinoscapularnabeta
8. nov 2016

Dnes len narychlo vecera. Falosna drzkova polievka a rizoto so šampiónmi +cvikla

m_ij_ka
8. nov 2016

naša večera bryndzové halušky so slaninkou

nada847
8. nov 2016

spagety s cesnakovou omackou, s kukuricou, hraskom a vajcom 🙂

siska53
8. nov 2016

Vcera vecera chlieb vo vajci.
Dnes na obed zemiakova biela mliecna polievka na zelanie malej. A tofu zmes na spagety,takze cestoviny k tomu. Babka poslala aj fasirky.. Plus fenikovu polievku takze je aj na veceru i na zajtra na obed.

senan
8. nov 2016

Dnes na obed som varila smotanovu cesnakovu polievku s krutonmi a na vrchu posypana syrom a ako druhe jedlo som spravila len zapekane cestoviny so syrom a sunkou

googlinqa
8. nov 2016

Dnes brokolicova polievka a krupicove halusky, gyros a ryza