icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jukov
9. nov 2016

slivkové gombóce s makom, so strúhankou

zkutnikova
9. nov 2016

Králiči perkelt s haluškami bez polievky😉.....a jablkový koláčik ocko musí ešte jabĺčka kúpiť😉

emarekova
9. nov 2016

Langose,rajcinova polievka

lussy666
9. nov 2016

V sobotu sme mali fazulovu polievku s rezancami, v nedelu a v pondelok kuraci perkelt s kolienkami, vcera prvy krat v zivote (aj posledny) rybie prsty ;) nechutilo to ani malej ani mne. Dnes bude len polievka - rajcinova s pismenkami alebo vyvar so slizikmi, uvidim este. Zajtra losos na prirodno a varene zemiaky. Pekny den;)

martinakikova
9. nov 2016

Dnes maďarský guláš a zitra francúzske zemiaky trošku jinak

wikisara
9. nov 2016

@martinakikova Trošku inak to znamená ako?

alchemilkazltozelena
9. nov 2016

cestoviny s cuketou kukuricou syrom a smotanou MNAMKA

lulatko11
9. nov 2016

v nedelu pecene pliecko a opekane zemiaky + polievka z morcacich krkov,kolacik piskota s jahodami,malinami a mascarpone so slahackou
vcera sa dojedalo plus rajcinova s tarhonou a struhanym syrom
dnes bravcovo-syrove fasirky a ryzou
zajtra bryndzove halusky a uz sa tesime na nedelu kedy na zelanie manzela budeme mat pecenu kacicku,kapustu a knedlu

martinakikova
9. nov 2016
suve99
9. nov 2016

@martinakikova - akurát ich obedujem...sú vynikajúce 😉 akurát som ich robila asi zo 6násobného množstva 😀 😀

qidko
9. nov 2016

my dnes kuracie masko zapekane s brokolicou a zemiacky

adulikka
9. nov 2016

Fazulova polievka so sirokymi rezancami a dukatove buchticky zo zlateho klasu pudingom.

michellia
9. nov 2016

dnes som dostala nenormalnu chut na zemiakovu kyslu polievku, davno som nezjedla tolko polievky ako dnes (tri taniere v priebehu hodiny) 😀 snad to bola len chvilkova pazravka

martinakikova
9. nov 2016

@suve99 ja ich budem delat zajtra a se na nich teším hihi asi ties budú muset delat z veciho množstva hihi dobrú chuť prajem

zuzlaka
9. nov 2016

Marhulové gule som robila dnes, s tvarohovou posýpkou. Dávala som kupované marhule a bola som po pravde z nich maximálne sklamaná, ale tak čo už do budúcna budem už vedieť, že radšej sa mám trápiť so zaváraním aby som potom takéto nemusela kupovať 🙂

rakywanda
9. nov 2016

moji - kurací paprikáš s kolienkami, ja - zbytky z chladničky, t.j. kuracie mäsko s dusenou zeleninou (hrášok, kukurica, kápia) a zemiakmi
večer robí tatino palacinky

xeniii
9. nov 2016

Zapekané palacinky dnes na obed s flambovaným ovocím 🙂

autumn11
9. nov 2016

dnes bola paradajková polievka so syrom a opečená panenka so zemiakovým pyré.

hoffmanka
10. nov 2016

Baby poraďte niečo na dnes, neviem čo mám ísť uvariť, niečo rýchle a chutné a mám chuť na niečo bezmäsité, len ma nič také nenapadá, hm? Vďaka 😉 😉

krajcikovad
10. nov 2016

@hoffmanka u nas dnes kapustová polievka a langoše😉

matvejka125
10. nov 2016

My zo včera hrášková polievka, kurací perkelt s kolienkami

matvejka125
10. nov 2016

@hoffmanka špagety, francúzske zemiaky, palacinky sladké alebo slané, halušky

casperka1980
10. nov 2016

Spenatova polievka, zemiakova kasa a fasirka

katka708
10. nov 2016

krémová zeleninová polievka (kúsok hokkaida, zemiaky, mrkva, veľký pór, kyslá smotana) a kuracie soté s mladou mrkvičkou, kukuricou, hrášokm a cherry paradajkami + ryžové rezance k tomu

katka708
10. nov 2016
orchidea37
10. nov 2016

Kuraci salat

mijo53
10. nov 2016

@lussy666 máš pravdu, tie rybie prsty sa nedajú jesť

petulda333
10. nov 2016

Rezne v cesnakovo-syrovom cesticku a zemiakovy salat,vecer palacinky s nutelou

miricka77
10. nov 2016

Cicerova polievka a kremove rizoto so zeleninou(hrasok,mrkva,kukurica) a parmezanom.