Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@petulda333 napises recept ako robis to cesticko dikes
@martinabreza robim cesto ako na palacinky(mlieko,vajce,muka,len hustejsie,osolim,okorenim,pridam cesnak a postruhany syr,niekedy prilejem pivo,uz podla chuti
kurací vývar so slížikmi, ryža, pečené kura s plnkou, slivkový kompót
na večeru klobáskové jednohubky
Najdrahší koláč na svete, zlatý koláč s baby karotkou http://veu.sk/index.php/aktuality/1748-najdrahs...
Dnes bryndzove halusky zajtra hovadziu polievku, bravcove na cesnaku zemiakova kasa
Dnes sa chystám uvariť fazuľový prívarok a k tomu fašírky. Už som to dlho nevarila a tak ma napadlo že sme to už dlho nemali tak dnes takýto obedík 🙂
hovadzia polievka, z maska z polievky fasirky a zemiakova kasa, kysle uhorky a poobede jablkove pite
Sosovicova polievka a buchty na pare
Domace brumiky
Recept tu:
Dnes ale ze vobec nic kedze sa citim uplne unavene... Manzel ma obed v robote a ja si nakrajam iba zeleninu a nieco k tomu co najdem v chladnicke
Granadirsky pochod .
Dnes: brokolicová polievka, kakaové palacinky s tvarohom
Zajtra: rovnaká polievka, filety z tresky, pečené zemiaky a dezert budú jednoduché kokosky ( zo salka a kokosu)
pecena fasirka v celku na pleche s vajickom, varene zemiaky, kysle uhorky, zajtra rybka+zemiakova kasa a salat z cerstvej uhorky 😉
Ja vcera wedges hodila do truby, k tomu spenat(s kozim syrom),pecena sekana a volske oko☺
brokolicová krémová polievka, čína, ryža, hranolky, kukurica 🙂
dnes zeleninová polievka a tvarohové šišky-boli vynikajúce 😉
Vývar, bravčové rezne, zemiakové pyré, kysnutý čokoládový a tvarohový závin
jahňacie karé s kosťou na cesnaku, maslové zemiaky a slepačí vývar s rezancami.
vývar zo sliepky so zeleninou, niťovky, hovädzie kocky na rajčinovej omáčke, pyré 🙂
Hovädzie masko na slivkovej omacke 🙂
nas bola:
Cesnakova kremova,napatena brokolica s opekanymi zemiakmi a takymi mozzarelovymi tycinkami.
Vcera a dnes sme mali kuraciu su slizmi. Vcera bolo pecene hokkaido so psenom a miesany salat.
Dnes som.dorobila stehna pecene a pecene kuracie. Mrkvovy salat. Plus som skusala aj hranolky - cast klasika zemiaky,ale dalsia cast boli cviklove a zelerove.
Plus som spravila take gulky z pohankovych vlociek. Take zdrave. Inspirovali ma dva recepty,ktore si matne pamatam -,opilci v kosickoch a Ovsenne gulky carodejnice "Medziky", nejak som to skombinovala..bex rumu.
Piškótová roláda s džemom http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1322-pis...
naša večera toasty plnené šunkou , syrom, kečupom 🙂

morčaciu polievku s rezancami a morcacie masko iba tak s chlebikom a chrenom