icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bubinko83
16. apr 2011

@ivus32 mne ten rybci zapach nevadi ,ale neviem či by mi to syn zjedol. 🙂

duracikova
16. apr 2011

@bubinko83 Ak môžem poradiť, najlepšia rybka bez kostí je tilapia. Je to sladkovodná ryba. Kupujeme ju čerstvú v metre.

miruss
16. apr 2011

@mia258 : Prosím Ťa môžeš napísať recept na ten losos s brusnicovou omáčkou. Ďakujem.

My sme dnes mali gulášovú polievku a cestoviny so smotanou šunkou a syrom.

bubinko83
16. apr 2011

@duracikova my bohužial do metra nechodime.Tak kupujem vždy(morske) mrazene ryby ake mam u nas k dispozicii a sladkovodne my da aj švagor rybar ale to vačšinou pstruhy a kapra.

mia258
16. apr 2011

@miruss jasné 😉

losos, citrónová šťava, sušené brusnice (balíček), 2 lyžice zaváraných brusníc, smotana na varenie, olivový olej, maslo

Lososa umyješ, osušíš, pokvapkáš šťavou z citróna, trochu osolíš. Osmažíš ho na panvici na oleji a potom ho dáš do pekáča vymasteného maslom. Navrch dáš plátky masla a posypeš sušenými brusnicami. Necháš piecť tak 10-15 minút.
Medzitým si urobíš omáčku - do panvice kde si smažila lososa pridíš smotanu. Varíš ju kým nezhustne, potom pridáš 2 lyžice nakladaných brusníc, premiešaš a varíš tak 3 minútky.
Na konci už len lososa poleješ omáčkou a podávaš so zemiakmi alebo ryžou 😵

lenkahrehusova
16. apr 2011

Paradajková polievka, zapekané kuracie prsia so šampiónmi a so syrovou omáčkou a ovocný koláčik.

miruss
16. apr 2011

@mia258 : Díky moc. 🙂

babullka1
16. apr 2011

prave este dorabam jablkovu babovku.... 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
pattinka
16. apr 2011

@dadenka1 jéj, díkes, vyskúšam 🙂

evabb35
16. apr 2011

Slepačia polievka a ako druhé sliepka na kari s hráškom a ryžou. Na raňajky bol chlieb s bryndzovou nátierkou, k tomu reďkovka a paradajka.

titkovamiriam
16. apr 2011

@bubinko83 jednoznacne losos 🙂

evabb35
16. apr 2011

@babullka1 jablkovú 😕 Napíš postup prosím Ťa.

miriamr
16. apr 2011

u nás dnes guláš a žemlovka od včera, ale čo budem zajtra...netušííím 😒

kukujka
16. apr 2011

dnes sosovicova kysla polievka a palacinky-bananovo-grankove

sisanka
16. apr 2011

my ideme zajtra grilovat..konecne je u nas pekne 🙂 a k tomu nejaky salat,dresing...a poobede sa chystam po dlhej dobe upiect struhany tvarohovy kolac...

evelyn11
16. apr 2011

my sme dnes boli v BA,tak sme obedikovali vo fast food 😖 ,ale zajtra budem varit maskovu polievku s krupkami,spanielske vtacky+ryza 🙂 .

dadenka1
16. apr 2011

my sme dnes grilovali... to bola mňamka.. kuriatko..

salma22
17. apr 2011

ja som si hovaziu polievocku robila vcera a dnes sa pustim do peceneho br.maska so zapekanymi zemiakmi v supke hadam mi to vidne tak vsetkym dobru chut pretoze v nedelu je vzdy lepsi obed 😀 xi xi

kralicica
17. apr 2011

my dnes ideme na pizzu 🙂

zuzikkaa
17. apr 2011

my mame dnes grilovacku a gulaaas 😎 😀 😝

sofinka18
17. apr 2011

dnes pre velky uspech tento tyzden , knedlo-vepro-zelo a polievka zo vcera

kaara1980
17. apr 2011

dnes tekvicová od včera a kuracie rolky z vykostených stehien pečených na kyslej kapuste+zemiaky

babullka1
17. apr 2011

u nas halusky na 3 sposoby (bryndza,kapusta,vajicko) slizkova polievka, a maly chcel strúčky tak pre neho este aj stucky s vajickom 😉

zabka4
17. apr 2011

U nas dnes vyhrala diabolska. ale taka dietnejsia...a včera manžel uvaril cesnačku....ked som sa po nocnej zobudila na vônu v byte, normalne som nemohla uverit. taku radost mi spravil 🙂 prvy krat navaril on (pokial sa nerataju ranajky 😀 )

babullka1
17. apr 2011

@evabb35 ja ju robim ako klasicku babovku ale nastruham do cesta este zo 5 jablcok,pridam skoricu,hrozinka a vanilkovy cukor .....inak normalne cesto na babovku..je potom taka nadychana,paradna a mojmu malemu strasne chuti 😵

harper
17. apr 2011

my dnes varime hovadziu polievku a mhammar batáta z kuchyne palestinskych arabov. 🙂

titkovamiriam
17. apr 2011

polievka zo vcera -kuracia,vypražane kura bez vyprazania-smotanovo zemiakový šalat,ryža a pre veľký uspech tvarohove briošky od piatka tretia várka 🙂

zabka4
17. apr 2011

@titkovamiriam ako robis tie vysmazane rezne bez vysmazania?

titkovamiriam
17. apr 2011

presne ako by som ich vypražala,obalím v trojobale,na plech dam alobal poukladam na neho a dam piect na 200st po cca 20 min otočím dopečiem a hotovo-šťavnate rezne,syr,karfiol,-bez oleja 🙂