Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
guľáááááš 🙂
@lucya87 hodis pls link na tie macko_formicky? Vdaka😘
https://www.oriondomacepotreby.sk/pečenie/formy...
Vo formach na pecenie ak by ti nenacitalo link.
Dnes mame kuracie stehna na kyslej kapuste a fazulovu polievku na sladko
dobrý deň vospolok,
ja v sobotu - dusený bravčový jazyk na slaninke + bulgur , polievka zo zelenej fazuľky na pokyslo s troškou údeného, pečená jablková štrúdľa s orechami a brusnicami, štrúdľa jablkovo- banánová s makom, oregánové /ako pizzové / slimáky, tymiánový posúch
v nedeľu svätomartinská pečená hus , dusená červená kapusta, knedlík a domáce lokše, predjedlo bola pečená husacia pečeň s brusnisami a brusketka , ako zákusom som mala darovanú orechový tortičku s vanilkovo rumovým krémom, k tomu šampáňo a svätomartinské mladé vínko rulandské šedé 😀
a že je na Slovensku bieda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnes dorážačky zo všetkého
Čo na obed??? Nič menej a nič viac - rýchla cesnaková polievka, ktorá dokonale zahreje :D a všetky bacily sú fuč :D všetkým chutí a ja si môžem vyložiť nohy a začítať sa do knihy 🙂 http://www.lenivakucharka.sk/rychla-cesnakova-p...
@womankc aj my chudneme,preto dnes langose 😂😂😂
@petulda333 hheheheheheehheeeh , ja som bola v sobotu na akcii s klubom , čo cvičíme také ženy maminy , a privítali ma slovami, že poď držíme krabičkovú dietu , spočívalo to asi tak v dvadsiatich krabiciach plných koláčov, a kysnutých a lístkových slaných pochutín od výmyslu sveta xixixixixiiix + guláš a bol tam aj s nami náš tréner , tak sme skonštatovali, že to čo videl , čo sme požrali, že radšej na najbližšie dva tréningy neprídeme ........ 😀
@womankc taka dieta sa mi paci 😂😂😂
@petulda333 hheehehe no , ale vieš aké je to náročné ??????? sme po treťom kole vyzerali dosť nepoužiteľne , len sme ležali a fučali .....
@womankc 😂😂😂😂 ale to aj po cviceni a jedenie je predsa len lepsie 😂😂
@petulda333 no po cvičení zvyčajne ešte nadávame xixixixi 😀
@kim12345 no my nosíme víno, keď prídeme neskoro hehehehehehehh
dáva nám riadne do tela , je výborný aj posrandujeme v piatok na tréningu nám dával pri náročných cvikoch na zlepšenie vitality na tablete pod nos obrázok slaniny, akože skáčeš v polohe kliku a kukáš na slaninu xixixixiixxixiixixixixixi
Omeleta s rajčinami http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/13-omele...
dnas marhulove gulky s posypkou, snad sa vydaria a budu chutit🙂
naša večera chlebíky s tuniakovou pomazánkou 🙂
dnes boli spagety s omackou carbonara ,a my este k tomu milujeme opecene paradajky a samozrejme parmezan 😉
@kim12345 ako opekas paradajky? Na kolieska a s nejakym korenim?
@paulakolla nakrajam a hodim na horuci oliv olej trochu oprazim posolim pokorenim a milujeme to na vsetky cestoviny
@paulakolla takto nejako
@kim12345 Hmm skvele a jednoduche.Hned mam na to chut.Dakujem;-)
Brynzove halusky a mlieko a polievka , zajtra zapecene spagety z mletym meskom a syrom vybornee
Dnes sa musim priznat ze som si trosku varenie ulahcila. Skocila som do obchodu kupila som bryndzove pirohy, len som ich vyvarila, uprazila slaninku a boli hotove, ale zato vsetci sa oblizovali🙂
dnes sa najedol každý tam kde bol, teraz sa robia, kedže nemám chlieb, tak rožky vo vajíčku, zajtra to vynahradím, bude krémová tekvicová polievka-bez mlieka a parené buchty s pudingom
Paradajková polievka, kuracie pečienky,ryza,uhorka
Dnes som varila bryndzaky zajtra bolonske spagety polievku paradajkovu
Vcera hydinova pecen na cibulke ryza, cvikla polievka zeleninovo fazulkova

Bravcove na smotanovosampionovej omacke kolienka