icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

googlinqa
13. nov 2016

Bravcove na smotanovosampionovej omacke kolienka

majka4848
13. nov 2016

guľáááááš 🙂

paulakolla
14. nov 2016

@lucya87 hodis pls link na tie macko_formicky? Vdaka😘

lucya87
14. nov 2016

@paulakolla

https://www.oriondomacepotreby.sk/pečenie/formy...

Vo formach na pecenie ak by ti nenacitalo link.

babatkoo
14. nov 2016

Dnes mame kuracie stehna na kyslej kapuste a fazulovu polievku na sladko

womankc
14. nov 2016

dobrý deň vospolok,
ja v sobotu - dusený bravčový jazyk na slaninke + bulgur , polievka zo zelenej fazuľky na pokyslo s troškou údeného, pečená jablková štrúdľa s orechami a brusnicami, štrúdľa jablkovo- banánová s makom, oregánové /ako pizzové / slimáky, tymiánový posúch
v nedeľu svätomartinská pečená hus , dusená červená kapusta, knedlík a domáce lokše, predjedlo bola pečená husacia pečeň s brusnisami a brusketka , ako zákusom som mala darovanú orechový tortičku s vanilkovo rumovým krémom, k tomu šampáňo a svätomartinské mladé vínko rulandské šedé 😀
a že je na Slovensku bieda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnes dorážačky zo všetkého

veronikaeco
14. nov 2016

Čo na obed??? Nič menej a nič viac - rýchla cesnaková polievka, ktorá dokonale zahreje :D a všetky bacily sú fuč :D všetkým chutí a ja si môžem vyložiť nohy a začítať sa do knihy 🙂 http://www.lenivakucharka.sk/rychla-cesnakova-p...

kim12345
14. nov 2016

@womankc ta to hody 😉

womankc
14. nov 2016

@kim12345 ná a čo budeme trocháriť , hlavne , že sme náramne v týždni obaja rozoberali , ako by sme mali veľmi schudnúť hehehehhehehehehehheheh to nás tak na striedačku brali tieto úvahy o zdravom životnom štýle xixiixi

petulda333
14. nov 2016

@womankc aj my chudneme,preto dnes langose 😂😂😂

womankc
14. nov 2016

@petulda333 hheheheheheehheeeh , ja som bola v sobotu na akcii s klubom , čo cvičíme také ženy maminy , a privítali ma slovami, že poď držíme krabičkovú dietu , spočívalo to asi tak v dvadsiatich krabiciach plných koláčov, a kysnutých a lístkových slaných pochutín od výmyslu sveta xixixixixiiix + guláš a bol tam aj s nami náš tréner , tak sme skonštatovali, že to čo videl , čo sme požrali, že radšej na najbližšie dva tréningy neprídeme ........ 😀

petulda333
14. nov 2016

@womankc taka dieta sa mi paci 😂😂😂

womankc
14. nov 2016

@petulda333 hheehehe no , ale vieš aké je to náročné ??????? sme po treťom kole vyzerali dosť nepoužiteľne , len sme ležali a fučali .....

petulda333
14. nov 2016

@womankc 😂😂😂😂 ale to aj po cviceni a jedenie je predsa len lepsie 😂😂

kim12345
14. nov 2016

@womankc heheeehe to moja suseda chodila takto cvicit ,tiez take dedinske zeny a vzdy pod pazuchou flaska vinka 😀 😀

womankc
14. nov 2016

@petulda333 no po cvičení zvyčajne ešte nadávame xixixixi 😀
@kim12345 no my nosíme víno, keď prídeme neskoro hehehehehehehh
dáva nám riadne do tela , je výborný aj posrandujeme v piatok na tréningu nám dával pri náročných cvikoch na zlepšenie vitality na tablete pod nos obrázok slaniny, akože skáčeš v polohe kliku a kukáš na slaninu xixixixiixxixiixixixixixi

zdenusa4
15. nov 2016

dnas marhulove gulky s posypkou, snad sa vydaria a budu chutit🙂

m_ij_ka
15. nov 2016

naša večera chlebíky s tuniakovou pomazánkou 🙂

kim12345
15. nov 2016

dnes boli spagety s omackou carbonara ,a my este k tomu milujeme opecene paradajky a samozrejme parmezan 😉

paulakolla
15. nov 2016

@kim12345 ako opekas paradajky? Na kolieska a s nejakym korenim?

kim12345
15. nov 2016

@paulakolla nakrajam a hodim na horuci oliv olej trochu oprazim posolim pokorenim a milujeme to na vsetky cestoviny

kim12345
15. nov 2016

@paulakolla takto nejako

paulakolla
15. nov 2016

@kim12345 Hmm skvele a jednoduche.Hned mam na to chut.Dakujem;-)

martinakikova
16. nov 2016

Brynzove halusky a mlieko a polievka , zajtra zapecene spagety z mletym meskom a syrom vybornee

norikaro
16. nov 2016

Dnes sa musim priznat ze som si trosku varenie ulahcila. Skocila som do obchodu kupila som bryndzove pirohy, len som ich vyvarila, uprazila slaninku a boli hotove, ale zato vsetci sa oblizovali🙂

jukov
16. nov 2016

dnes sa najedol každý tam kde bol, teraz sa robia, kedže nemám chlieb, tak rožky vo vajíčku, zajtra to vynahradím, bude krémová tekvicová polievka-bez mlieka a parené buchty s pudingom

matvejka125
16. nov 2016

Paradajková polievka, kuracie pečienky,ryza,uhorka

googlinqa
16. nov 2016

Dnes som varila bryndzaky zajtra bolonske spagety polievku paradajkovu

googlinqa
16. nov 2016

Vcera hydinova pecen na cibulke ryza, cvikla polievka zeleninovo fazulkova