Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Sladky obed, dolky s lekvarom a slahackou🙂
rajčinová polievka so syrom, zemiakové pyré, čevapčiči, horčica, cibuľa
Dnes rychlovka hranolky v trube.A kuracie s rokovacím.korenim.ako.steak. a k.tomu,surová omacka taveny syr smotana bazalka, mrkvove pruzky na masle orestovame pridany suseny cesnak kari a trocha smotany a 3 omacka vypek s maska do toho maslo lyzica jahodoveho.dzemu sol cili vlocky a opat troška smotany ked ze také.omáčky milujeme ale.to len napriklad 3 pol.lyzice lebo zostalo nazvys so.syrovej 🙂 🙂 mňam mňam
Pecene pliecko,porova omacka a domaci knedlik😊. Kedze cesta bolo habadej tak ostalo aj na domace rozky aj na skoricove slimaky😊
Karfiolova polievka s krupicovymi haluškami.
Špenát+ zemiaky,vajicko a opekany špekáčiky.
kremova polievka z brokolice,zemiakov s opecenymi krutonami a ryzovy nakyp s broskynami
hovädzia polievka so zeleninou a hrubými slížami, ryža a pečené kura, slivkový kompót🙂
moji si dnes objednávajú pizu, ja diétujem po črevnej viróze
kuracie prsia ako paprikas s haluskami
ahojte, kto už pečiete vianočné dobroty???????
ja asi začnem cez víkend perníčkami
My dnes granadír s kyslou uhorečkou 🤗🤗🤗
my sme dnes mali šošovicovú polievku na kyslo a zapekanú brokolicu so zemiakovým pyré.
pórová polievka, zapekaný karfiol s brokolicou posypaný syrom, zemiaky
Skvelý tvarohový koláč http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1586-skv...
naša večera lokše s kačacou pečeňou
cesnačka, pečené mäso, knedľa, kapusta
baraní gulaš s chlebikom
Slizikova polievka
Pečené zemiaky+ kúr.rezne v ciestku
Kysnuty slivkový koláč
Plnena paprika s knedľou a tiež kysnuty slivkový koláč s posýpkou.
Kuracie placky so syrom , gazdovske zemiaky a ryza- pol na pol.
Segedin knedla polievka parkova
klasika zeleninový vývar a slovenský šalát s rezňami obaľovanými v cornflakoch 🙂
karfiolová polievka, zemiaky na cibuľke, obrátené rezne, uhorkový šalát
Hlivova polievka, ryža a hovädzie s hlivou na červenom víne

Ja som dnes sľúbila že budem robiť pečené buchty s lekvárom tak som sa do toho dala, že ich urobím na večeru 🙂 na obed sme mali len cestoviny s kuracím mäsom nemala som nejako chuť zbytočne vymýšľať.