Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naša večera lunch meat, opražená cibuľka, chlebík
U nás na obed dojedanie, paradajková polievka so syrom, dusené bravčové stehno s mrkvou a slov.ryžou. Na zajtra bude krémová hrachová polievka s chlebovými krutónmi a domáce parené buchty plnené lekvárom posypané kakaom - pre decká hlavne 🙂
krupicová kaša s grankom
Dnes hustejšia fazuľová polievka so zeleninou s fliačkami, na obed stačí a už idem miesiť cesto, z ktorého bude knedlík na zajtra k červenej kapuste a kačacím stehnám, do rezervy na parené buchty /do mrazničky/ a koláč so slivkami a posypkou
Polievka zajtra bude morčacie droby s rezancami
Kuracia pečienka s chlebikom dnes,zajtra bravc. stroganov ,ryža,hranolky
Francuzske zemiaky s kyslou uhorkou a porovy krem. 😉
naša večera omeleta s hráškom
Nedelný obed: Drhnutá zeleninová polievka a španielské vtáčky s ryžou a zemiakmi
Cícerová krémová polievka http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1861-cic...
Lievance s ovocím a šlahačkou
karfiolová polievka, granatýr, uhorka
Kurací vývar, kuracie prsia zapečené s mozarelou a paradajkami, ryža
Hovadzi vyvar s rezancami, zemiakovo-cukinova omeleta.
Dnes sme mali slepačiu polievku a potom z mäska rizoto. Také diétnejšie, keďže včera sme mali paradajkovú polievku a teľací a zajačí perkelt so smotanou a haluškami 🙂
Obrateny rezen,ryza,cvikla a hovadzi vyvar
Špenátová polievka, bravčové na hribikoch, opekané zemiaky alebo ryža.
@scandinavia mozem recept ? dakujem
Kuracie prsia v zemiakovej placke s kari omackou
@fadama jasne..na cesnakove slimaky alebo vianocku?🙂
@scandinavia na vianocku. Dakujem
@fadama 0,5L mlieka,500 g masla, ,3 zltka,500g polohr.muky,500g hlad.muky,100g pras.cukru,1 vanil.cukor,1kocka drozdia,1/2 kl soli,citronova kora z 1/2 citronu,hrozienka .
co sa mliecka tyka tak sa nikdy nedrzim receptu a pridam vzdy trosku viac lebo sa mi cesto zda tuhsie..uvidis🙂
@fadama v procese😉
@scandinavia dakujem ti a ako sa to pletie ?

@mijo53 na chut