Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
lekvárové pirohy
Struková polievka na kyslo,palacinky s domacou zmrzlinou.)
@suesue1983 Domáca zmrzlina? Nejaký overený recept? Môžeš poslať? 🙂
skuste toto chlapy to maju velmi radi
kelový prívarok a dusené mäso
Gulášová polievka, bravčové na smotanovo horčicovej omáčke a tarhoňa 😉😊🍽
@leanice jasne) dve smotany na slahanie 30% vyslahat a do toho supnem 1/4 kelinka salka,jemne preslahnem a do mraznicky.Sem tam dam struhanu cokoladu alebo citronovu koru,niekedy aj do oplatok ako rusku zmrzku im urobim)
dnes soenatova polievka a spagetu so syrom kecupom sunkou a kukuricou 😎
Zeleninova polievka a bravčové kare na prirodno z ryžou 🐷🐖
Mäso s kolienkami a brokolicovú polievku.
Cesnakovu polievku...mäso nalozene v paci ( omacke) s pecenymi zemiakmi...
Zelerova krémová polievka a restovana pečienka s ryžou
Domáce parené buchty,zeleninova polievka.
domáci hot dog s kečupom
@suesue1983 blbá otázka, ale ako to chutí
Ahojte,takže ja dnes sladká šošovicová polievka s červenej šošovice a ako druhé budú prekladané francúzske zemiaky 🙂
Fazuľová polievka, tvarohové šišky bez kysnutia
@ives77 mňam asi prídem na obedík 😀😉
dnes sa u nas budu podavat makove a kakaove slize..taka rychlovka ale uz dlho som to nerobila a taku chut mam na ne🙂 k tomu zeleninova klasicka polivka ktoru mame taktiez najradsej🙂
Guláš a makové šúľance)
pečené morčacie stehno, zemiaková kaša, kyslá uhorka http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-morcaci...
ja som dnes robila kuracie masko na prirodno s medom a ananasom a k tomu tmavu ryzu. Milujem to jedlo. Moja svagrina rada robi taketo veci, tak som to naucila od nej🙂
obed netreba, tak na večeru len taká rýchlovka: kyslá fazuľová polievka a cuketovo-zemiakové placky
ja som robila francúzske zemiaky 🙂!
zeleninová polievka, pečená kačka, kapusta, lokše
kuraci perkelt s cestovinou, polievka zeleninova s haluskami, kokosova babovka
Salatova polievka, varená klobasa s pecivom ( horcica, kecup)
Jablkový mriežkový koláč http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1851-jab...

Vcera som robila celozrnne nudle s fenklom a udenym lososom v znameni co da chladnicka, no chuti to tak vyborne ze pridavam recept:
na oliv. oleji a cibulke 150g oprazit udeneho lososa, pridat na kocky pokrajany 1xfenkel ako aj 3 velke rajciny, 2struziky cesnaku, sol, korenie, bazalka, zaliala troskou vody a nechala chvilku povarit (max. 5-10min). ku koncu som pridala polovicu smotany na slahanie (mala som otvorenu v chladnicke a trebalo ju minut), nechala zovriet a hotovo. Zmiesat s uvarenymi nudlami alebo spagetami. Vyborny, rychly a zdravy obed. Za plny tanier zjedla aj moja 3rocna dcera a vecer muz tiez veeeelmi chvalil. Dnes este dojedam 🙂