icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

juliet86
27. jan 2017

Baby dotaz. Ja nevarim a nemam prehlad o cenach velmi...
Musim nachystat pohostenie pre 11 kolegov. Kolegyna napecie dva kolace, ja som teda chcela urobit chlebicky. Stacia 2-3 chlebicky na hlavu ? (je to v ramci desiaty kvazi budu mat neskor hlavne jedlo)
ceny najlacnejsie som nasla cca 0.9 eura za chlebicek.
Keby nahodou sa hecnem ze to skusim vyrabat, kolko podla Vas vychadzaju naklady na chlebicek z dobrych surovin?
Ono ked si zratam ze musim dakam ist, nakupit to a potom sa s tym prplat par hodin, tak uvazujem ze tych 30 eur je lepsich.
Co myslite gazdinky???

sweetyna
27. jan 2017

Dnes u nas bude rozvoniavat pizza. Uz pomaly idem aj zamiesit cesto🙂 A k tomu len lahku mrkovou kremovu polievocku. Mnam, mnam🙂

simonnka2014
27. jan 2017

@juliet86 podľa mňa na hlavu budú tie tri chlebíčky stačiť keď vravíš že potom je aj obed.a čo sa týka robenia chlebíkov,nezaberie to až toľko času,je to na tebe či dáš 30e za urobené chlebíky a nemáš žiadnu robotu s tým,alebo máš čas nakúpiš potraviny a spravíš tie chlebíky ty.podľa mňa je ale lepšie spraviť chlebíky sama doma,pretože viem aké suroviny na ne použijem a že ich určite spravím bohatšie na oblohu.

simonnka2014
27. jan 2017

@sweetyna môžem sa opýtať,aký máš recept na cesto? 🙂

marosinecko
27. jan 2017

@sweetyna aj u nás bude dnes pizza a polievka tekvicová ..🙂

sweetyna
27. jan 2017

@simonnka2014 vies co uz som viacej receptov vyskusala ale asi najviac mi chuti toto cesto ktore som nasla na stranke varecha. Pridavam link, nechce sa mi to vsetko prepisovat. http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-makkucke.... Uz som pizza viac krat robila podla tohto receptu a vsetkym najviac chutilo 🙂

rakywanda
27. jan 2017

zapekané cestoviny s uhorkovým šalátom
zajtra chcem opäť piecť domáci chlebík + domáca paštéta a pizu s nivou a ščipákom,
nedeľa je vo hviezdach...

simonnka2014
27. jan 2017

@sweetyna Ďakujem 🙂

gala79
27. jan 2017

uplne najjednoduchsi obed: spenat & volkse oko / zemiaky...

miriam11
27. jan 2017

zeleninova polievka s pecenovymi haluskami, segedinsky gulas s knedlou a zajtra to iste.

m_ij_ka
27. jan 2017

francúzske zemiaky

jukov
27. jan 2017

hŕstková polievka - pridala ešte tmavú fazuľu a spravila takú hustejšiu, ryžový nákyp k tomu broskyňový kompót

alchemilkazltozelena
27. jan 2017

@m_ij_ka chcem sa ti podakovat za tip na vynikajuce tuniakove cestoviny 👍 prave som sa ich napraskala, myslim ze v zivote som nejedla lepsie cestoviny a to som ich jedla uz fest vela druhov 👍

reni1512
27. jan 2017

@alchemilkazltozelena hod recept 🙂 milujem tuniakove cest. robim ich po svojom, ale rada sa inspirujeeem vdaka 🙂

alchemilkazltozelena
27. jan 2017

@reni1512 nie je to nic extra vlastne ale este som ich nikdy nerobila az dnes tak som z nich paf 😃 oprazos cibulki na oleji a pridas tuniak posolis to je vsetko 🙂 a zmiesas s cestovinami 🙂

matvejka125
27. jan 2017

Cesnacka, sosovicovy privarok s volskym okom

m_ij_ka
27. jan 2017

@alchemilkazltozelena to som rada, že ti chutili🙂

atrejkacucu
27. jan 2017

my dnes lasagne kupovane z lidla :-/ nebol cas zajtra sa stahujeme. ale rano musim spravit segedin s knedlou...sak chlapi budu hladny co budu prenasat 🙂

oira
28. jan 2017

Rizoto s kuracim maskom hraskom a syrom

nadabula
28. jan 2017

Zemiaková polievka, dusené fašírky na zelenine, zemiaky

m_ij_ka
28. jan 2017

kapustnica, zemiakové placky s kuracou pečienkou, syr

tarvika
28. jan 2017

morcaci perkelt s mandlovym mliekom a cestoviny.

bibianapavlova
28. jan 2017

Medovo-horčicové kuracie stehná s ryžou.

adalea
28. jan 2017

Špenátová polievka a palacinky

m_ij_ka
28. jan 2017

na večeru pečené jaternice, klobásky

m_ij_ka
29. jan 2017

naše raňajky chlebík vo vajíčku, kečup

lukrec
29. jan 2017

Rezne na prirodno s volskym okom kapary omackou a pol na pol ryza zemiaky. Hokaido polievka so smotanou a slnecnicovymi semienkami.

lukrec
29. jan 2017

Panacotta z kysleho mlieka

mijo53
29. jan 2017

Hovädzia polievka s rezancami, rybie file na prírodno, zemiaky, kyslá uhorka a bude aj mäsko z polievky, možno urobím kôprovú omáčku

alchemilkazltozelena
29. jan 2017

kuracia polievka zo vcera, bravcove zavitky so sunkou a syrom zapekane v syrovej omacke + ryza