Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Lekvárové taštičky, slivkové pirohy http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/552-lekv...
dnes krémová pórovo-zemiaková polievka s jogurtom a palacinky s tvarohom a omáčkou z lesného ovocia
strukova polievka a bravcove na stave s ryzou 🙂
ja včera pórikovo zelerovozemiaková krémová polievka a rybie filety z tresky so šampiňonmi na smotane
Akurat za nejaku hodinku pojdem spravi gyros salat a polievku dnes varit asi nebudem
Hovädzí vývar a kralik na smotane s cestovinoou🙂))
Mladsia si dnes objednala tatinovu kapustnicu, tak ja som v praci a tatino doma vyvara 😀
zemiaková s fazuľovými lúskami a zeleninou na kyslo /s kyslou smotanou/ a pirohy tvarohové a so sušenými domácimi slivkami, poliate maslom s cibuľkou.
fazuľová polievka s domácimi rožkami, špagety s mletým mäsom
na večeru budú tousty so zeleninou
U nas dnes syrove mininakypy s hranolkami a zemiakova na kyslo
Aj u nás dnes strukova+zemiačky a na kyslo 😉 asi sme sa viaceré na tejto polievke dohodli 😉 druhé máme palacinky ,šľahačka atď...Dnes naberem zas min 2 kg 😀
Veru aj ja som spravila strúčkovú so zemiakmi na kyslo, a skoro z 5 l zostal jeden tanier.....mať troch pubišov je smrť 😉
zajtra spenatove halusky so syr omackou a slaninoou,paradajkova pol.
Povodne som chcela robit polievku z hlivy sle nakoniec bude cesnakova a palacinky
Nastastie dnes sa nebudem musiet nahanat, kedze uz vcera som si navarila a ostalo nam dost aj na dnes. Vcera som varila spagety s mletym maskom a spravila som kremovu cesnakovu polievku🙂
perkelt z kuracích stehien a halušky
Po> madarsky gulas s haluskami, pre mna yeleninovo/sosovicova zmes
Ut<rajcinova polievka, dojedanie Po, vecera zivanska
St< obed dojedanie, vecera palacinky, vecer som este piekla muffiny do skolky na karneval a deti ich mali aj na ranajky
Stv<zeleninova polievka s jacmennymi krupami, cviklove rizoto, foccacia so slaninou a olivami a este vecer pre masozrutov losos s porkovou omackou
Pi< dojedanie, sosovicovy privarok a este neviem co...🙂
a este som zabudla, svokra varila huspeninu, tak manzel jedol 2 dni aj tu na ranajky
hrstková polievka, palacinky s tvarohom a čučoriedkami. polievka bude i na zajtra, ešte ku nej upečiem domáce bagetky
polievka z kuracieho chrbta s rezancami, tak pre dvoch na obed, stehna kuracie na kyslej kapuste, domáca knedľa
zajtra bude rascová polievka s rezancami /s rezancami som to dnes prehnala/ a buchty na pare plnené slivkovým lekvárom s makovou posýpkou a dobre poliate masielkom
Ja dnes fasirky pecene v rure a zemiakova kasa.salat z kyslej kapusty s mrkvou.a upiekla som makovu aj jablkovu strudlu.😉
ja dnes polievky zo včera zelerovo pórkový krém a velice sofistikované druhé : špagety s kúpenou mortadellou .😝
Parkova polievka ,taká jednoduchá. Len ocistene zemiaky uvariť,sol,vegeta,mleté korenie. Jednu cibulku ,rozpucim cesnaky dva strúčiky,trochu mletej rasce. Keď sú zemiaky uvarené,dám do hrnca tri ks párky. Povarim chvíľu,spravim z oleja,hlad.múky,papriky zasmazku.
Plus perkelt kuraci z kila kridel na smotane s kolienkami.
Bude aj na zajtra .
Dnes dojedame polievku zo vcera a z mrazaka so vybrala lekvarove perky s makom. No a prave sa pecie chlebik 🙂
Hrstková polievka, kelový prívarok s klobáskou

@barcelona94901 viac nám chutí domáca cestovina ako kupované pláty na lasagne. Z toho istého cesta robím aj rezance do polievky alebo trhance (fliačky).