icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

majdalenka23
7. feb 2017

@barcelona94901 viac nám chutí domáca cestovina ako kupované pláty na lasagne. Z toho istého cesta robím aj rezance do polievky alebo trhance (fliačky).

slimstar
7. feb 2017

Lekvárové taštičky, slivkové pirohy http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/552-lekv...

womankc
8. feb 2017

@mijo53 ďakujem vyskusam

jance333
8. feb 2017

dnes krémová pórovo-zemiaková polievka s jogurtom a palacinky s tvarohom a omáčkou z lesného ovocia

atrejkacucu
8. feb 2017

strukova polievka a bravcove na stave s ryzou 🙂

womankc
8. feb 2017

ja včera pórikovo zelerovozemiaková krémová polievka a rybie filety z tresky so šampiňonmi na smotane

standusina
8. feb 2017

Akurat za nejaku hodinku pojdem spravi gyros salat a polievku dnes varit asi nebudem

ivka_siki
8. feb 2017

Hovädzí vývar a kralik na smotane s cestovinoou🙂))

marse
8. feb 2017

Mladsia si dnes objednala tatinovu kapustnicu, tak ja som v praci a tatino doma vyvara 😀

jarka721
8. feb 2017

@reni1512 a recept by si nepridala ?🙂

mijo53
8. feb 2017

zemiaková s fazuľovými lúskami a zeleninou na kyslo /s kyslou smotanou/ a pirohy tvarohové a so sušenými domácimi slivkami, poliate maslom s cibuľkou.

rakywanda
8. feb 2017

fazuľová polievka s domácimi rožkami, špagety s mletým mäsom
na večeru budú tousty so zeleninou

mariamaria88
8. feb 2017

U nas dnes syrove mininakypy s hranolkami a zemiakova na kyslo

ednett
8. feb 2017

Aj u nás dnes strukova+zemiačky a na kyslo 😉 asi sme sa viaceré na tejto polievke dohodli 😉 druhé máme palacinky ,šľahačka atď...Dnes naberem zas min 2 kg 😀

suve99
8. feb 2017

Veru aj ja som spravila strúčkovú so zemiakmi na kyslo, a skoro z 5 l zostal jeden tanier.....mať troch pubišov je smrť 😉

ednett
8. feb 2017

@suve99 aj my ju máme veľmi radi 😉 k nej ešte chlebík s maslom,ja si už odfukujem 😊

mariamaria88
8. feb 2017

zajtra spenatove halusky so syr omackou a slaninoou,paradajkova pol.

lucikatn
9. feb 2017

Povodne som chcela robit polievku z hlivy sle nakoniec bude cesnakova a palacinky

kendova_anna
9. feb 2017

Nastastie dnes sa nebudem musiet nahanat, kedze uz vcera som si navarila a ostalo nam dost aj na dnes. Vcera som varila spagety s mletym maskom a spravila som kremovu cesnakovu polievku🙂

jukov
9. feb 2017

perkelt z kuracích stehien a halušky

miri.b
9. feb 2017

Po> madarsky gulas s haluskami, pre mna yeleninovo/sosovicova zmes
Ut<rajcinova polievka, dojedanie Po, vecera zivanska
St< obed dojedanie, vecera palacinky, vecer som este piekla muffiny do skolky na karneval a deti ich mali aj na ranajky
Stv<zeleninova polievka s jacmennymi krupami, cviklove rizoto, foccacia so slaninou a olivami a este vecer pre masozrutov losos s porkovou omackou
Pi< dojedanie, sosovicovy privarok a este neviem co...🙂

a este som zabudla, svokra varila huspeninu, tak manzel jedol 2 dni aj tu na ranajky

jance333
9. feb 2017

hrstková polievka, palacinky s tvarohom a čučoriedkami. polievka bude i na zajtra, ešte ku nej upečiem domáce bagetky

mijo53
9. feb 2017

polievka z kuracieho chrbta s rezancami, tak pre dvoch na obed, stehna kuracie na kyslej kapuste, domáca knedľa

zajtra bude rascová polievka s rezancami /s rezancami som to dnes prehnala/ a buchty na pare plnené slivkovým lekvárom s makovou posýpkou a dobre poliate masielkom

cucoriedkacucoriedka
9. feb 2017

Ja dnes fasirky pecene v rure a zemiakova kasa.salat z kyslej kapusty s mrkvou.a upiekla som makovu aj jablkovu strudlu.😉

womankc
9. feb 2017

ja dnes polievky zo včera zelerovo pórkový krém a velice sofistikované druhé : špagety s kúpenou mortadellou .😝

slzinka23
9. feb 2017

@julie_k29 vyplnene,nech sa paci🙂

adulikka
9. feb 2017

Parkova polievka ,taká jednoduchá. Len ocistene zemiaky uvariť,sol,vegeta,mleté korenie. Jednu cibulku ,rozpucim cesnaky dva strúčiky,trochu mletej rasce. Keď sú zemiaky uvarené,dám do hrnca tri ks párky. Povarim chvíľu,spravim z oleja,hlad.múky,papriky zasmazku.

Plus perkelt kuraci z kila kridel na smotane s kolienkami.
Bude aj na zajtra .

lucikatn
10. feb 2017

Dnes dojedame polievku zo vcera a z mrazaka so vybrala lekvarove perky s makom. No a prave sa pecie chlebik 🙂

matvejka125
10. feb 2017

Hrstková polievka, kelový prívarok s klobáskou