Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Gulášová polievka a dukatove buchty)
@kim12345 chcem sa opýtať na ten báleš. To je kysnuty koláč a z akého kraja? Môžem poprosiť recept? A robievas aj na slano? Tam je cesto rovnaké? Vďaka
tarhoňa s pečienkou, uhorka
ja uz hladny 🙂
Bábovka z ovsených vločiek http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1846-bab...
Obarinová polievka od včera, po jednom bravčovom rezni, vyprážané šampiňóny, zemiaky, kyslá uhorka
Madarsky gulas,kysla kapustova polievka,citronova babovka 🙂 zajtra francuzske zemiaky,kysla uhorka 🙂
Včera špenátová polievka, cuketová pizza a dnes bryndzové halušky
dnes rezance s tvarohom 🙂
@majdalenka23 je to ako obycsjny kysnuty kolac,recept mam napisany ako bales
Robievam aj na slano,napr.s bryndzou a koprom
@kim12345 vďaka, vyskúšam 😉
hrachová kaša s opraženou cibuľkou, vysmažené kura s ryžou, hranolkami
masove gulky v paradajkovej omacke, knedlik
robite chute teraz na noc 🙂
Baby ako robieevate madarsky gulas? Chcem dnes spravit . dakujem 🙂
@zuzuk22 das do hrnca olej, pridas cibulu nakrajanu na vacsie kusky, oprazis trosku cibulu, pridas na kocky nakrajane maso, osolis a nechas maso oprazit do biela cca 10-15 min, podlejes vodou aby maso bolo ponorene tesne pod vodou, pridas cerv. papriku, koreniny hlavne korenie madarsky gulas kludne aj cele, pridas leco alebo nakrajanu papriku, paradajky a dusis do makka, podla potreby podlievas, ked je maso takmer makke zahustis solamylom alebo spald. mukou, prehrejes cca 10 min. a hotovo 🙂
@zuzuk22 ja len poradím, že hneď po osmaženi masko okoreníme, osolíme, dáme rascu a papriku a až potom hneď zalejeme vodou alebo vývarom 😉
@majdalenka23 áno, najprv papriku a tak vodu, lebo paprika je rozpustná v masti nie vo vode a pozor, aby sa nepripálila, je dobre trochu mäso stiahnuť z ohňa a tak nech sa paprika rozpusti a potom dať vodu alebo vývar
@tiper24

Pirohy plnené zemiakmi a jablkami....