icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tiper24
26. feb 2017

@miriam11 no ved ani ja 🙂 dam olej, cibulu, maso osolim a opeciem na cibuli kym maso nema bielu farbu, a maso pekne pusti stavu a vodu az potom ked je maso uz biele a je pustena stava 🙂

mijo53
26. feb 2017

@tiper24 pozrela som si teraz na google niekoľko receptov maďarského guľáša a všade je najprv paprika a potom voda, ale neberiem ti tvoj názor a to som zistila, že v masti sa paprika roztopí a na vode pláva

tiper24
26. feb 2017

@mijo53 ja to robim takto a garantujem ti ze chut vyborna 🙂

tiper24
26. feb 2017

@mijo53 paprika sa roztopi aj dusením 🙂

matvejka125
26. feb 2017

Kuraci vývar, kuracie prsia v medovej marináde, ryža

m_ij_ka
26. feb 2017

brokolicová krémová polievka, ražniči

jukov
26. feb 2017

slepačia polievka, slovenský zemiakový šalát, ryba

spinoscapularnabeta
27. feb 2017

Kysla sosovicova polievka a morcacie so slivkami+ryza. Kedze su u nas prazdniny, tak som sa hecla a upiekla jablkovy pernik

http://www.mimibazar.sk/recept/42215/jablkovy-p...

https://dobruchut.azet.sk/recept/40208/morcacie...

spinoscapularnabeta
27. feb 2017

Pre mna chudnucu cviklovy salat
Cvikla, syr, kukurica, jogurt a vajcia

dorottka
27. feb 2017

Lososa v marinade z medu, chilli, citrona a cesnaku + zemiaky opekane na panvici - mnaaaaam a navyse strasne rychle!.

spinoscapularnabeta
27. feb 2017

@dorottka mnaaam to vyskusam.
Och...manzel ma bude milovat za toho lososa😀

majdalenka23
27. feb 2017

Dnes sme dojedli bravčové rezne a slovenský šalát, syn zem. kašu. A uvarila som bryndzovú polievku a upiekla makovo jablkovú štrúdľu.

m_ij_ka
27. feb 2017

hrášková polievka, halušky s restovanou pečienkou, uhorka

jance333
27. feb 2017

u nás dnes bola koložvárska kapusta a bude i zajtra

slimstar
27. feb 2017

Sladká tvarohová žemlovka poteší hlavne deti, ale aj celú rodinu.
Tradičná domáca dobrota. http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/841-slad...

fadama
28. feb 2017

vcera hríbová polievka a dnes este neviem.

mijo53
28. feb 2017

fazuľová polievka, cestoviny so sladkou kapustou

bubbinaa
28. feb 2017

Dnes bude u mňa sladký deň. Rozmýšlal som, že by som spravila buď palacinky alebo wafle z banánu a z vločiek. Je to celkom rýchly receptík, nenáročný a dokáže zasýtiť. Hlavne nepoužívam do nich múku ale základ tvorí banán a vajíčko. Tak sú aj odosť ľahšie a nadýchanejšie. Už teraz sa na ne teším.

suesue1983
28. feb 2017

Kurací vývar,vyprážany karfiol zemiaky s vňaťkou)

rakywanda
28. feb 2017

@suesue1983 je toto možné???? presne to isté!!!!!

suesue1983
28. feb 2017

@rakywanda 🙂 mňamka

luciferisko18
28. feb 2017

Dnes som doma deti prechladnuté, takze krémová brokolicová polievka, rýchle chilli con carne s údeným mäsom a spaldove palacinky

fadama
28. feb 2017

Kura na smotane s cestovinou. 🙂

dorottka
28. feb 2017

Dnes minestrone - je to husta fajna polievocka - polievka chudobnych talianov :D, ide do nej, co najdete doma (ja som nasla: bielu fazulu, kel, trochu zemiakov, kukurica, hrasok, paradajky, mrkva, cibula a zeler a dokonca zvysky slaniny na kocky) - to sa trochu poopeka/podusi na panvici, nech chute presiaknu (cca 15 minut dokopy), a potom sa to da do zeleninoveho vyvaru - varime spolu cca 15 minut a servirujeme. Je to dost huste, ale mozete tam dat pre zaujimavost trosku cestoviny, pripadne jest s chlebikom.

miriam11
28. feb 2017

kuraci vyvar, makove sulance a zajtra kuracie sote so zeleninou, opekane zemiaky

jance333
28. feb 2017

na obed bola koložvárska od včera a večer pečiem Gözleme s balkánskym syrom a baby špenátom 🙂

womankc
28. feb 2017

u nás v sobotu - kapustnica zo soleného mäsa + mäsko uvarené a zemiaky
večera bola zeleninový šalát - čínska kapusta, cibuľa, mrkva , jablko, biela redkvička -citrón,soľ cukor

v nedeľu môj manžel varil halásle zo zvyškov kapra , lososa a tresky , druhé boli zemiaky na pokyslo so zelenou fazuľkou a vajíčkom
ja som urobila šišky

dnes barania polievka - koreňová zelenina a krúpy
druhé dusená ryža s hráškom a restovaná husacia pečienka
na raňajky som robila nivovú pomazánku, vajíčkovo- rybaciu pomazánku, bryndzovú pomazánku s pórikom.........

dagaz
28. feb 2017

@womankc 😂😂😂😂to fakt? A mate cas aj na ine veci ako varenie? Ale inac super inspiracia

dagaz
28. feb 2017

Pecene morcacie stehno, ryza.

womankc
28. feb 2017

@dagaz hehehehehhh máme ..... ale je pravda, že my aj veľmi radi varíme obaja a tento víkend to bolo skoro výlučne v réžii pána manžela oba dni varil on...