icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
3. mar 2017

Ideálne na rýchly obed či večeru, omáčka je hotová, kým sa uvaria cestoviny, za 10 minút http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/408-vybo...

lucya87
3. mar 2017

Narodeninova torticka na zaktrajsiu oslavu 😊

fadama
3. mar 2017

Bravcové mäso na hríboch a zamiaková kasa.
Dezert- dukátove buchticky.

mijo53
4. mar 2017

drožďová polievka s haluškami, pirohy s tvarohom a sušenými slivkami

jance333
4. mar 2017

na zúžitkovanie zvyškov z chladničky - zemiaky na kyslo a zeleninové fašírky pečené v rúre. polievka karfiolová s haluškami

majdalenka23
4. mar 2017

@mijo53 ako robíš drožďovú polievku? Ešte som ju nerobila..vďaka

mijo53
4. mar 2017

na olej som dala polovicu kocky droždia, miešala som, kým sa nerozpustilo v oleji, potom som dala trošičku mletej červenej papriky, a zaliala vodou, tak asi liter na 4 taniere/sme len dvaja , ak by si chcela viac, tak celé droždie/ mala som trochu servatky zo syra kravského aj toto som priliala a možno 2 lyžice leča /zbytok v sklíčka/ , osolila, trošičku vegety , maggi, 1 mrkvu, pol petržlenu, trochu zelenej časti z póru a dosť veľa vňate petržlenovej, cele čierne korenie asi 5 ks, potom som urobila halušky do nej, len hladká múka a voda a hádzala s malou lyžičkou, veľmi nám chutila. Ta servatka a lečo nemusí byť , to len ja som sa chcela toho zbaviť

matvejka125
4. mar 2017

Cesnačka, pizza z ovsených vločiek

oira
4. mar 2017

Dnes nezdravo. Peceny bocik, zemiaky, uhorka. Bude pre mm aj zajtra nastudeno ...

m_ij_ka
4. mar 2017

rajčinová polievka so syrom, zemiaková kaša, fašírky

nelly3
4. mar 2017

pecena kacica, knedla, cervena kapusta🙂

fadama
4. mar 2017

nelly3 👍👍👍

mijo53
5. mar 2017

od včera drožďová polievka a vyprážané rybie file, zemiakovo - cibuľový šalát

slnecnica333
5. mar 2017

@mijo53 to asi lem mne patri k nedeli vyvar a maso😀

mijo53
5. mar 2017

@slnecnica333 aj mne ale teraz v tomto čase aj takto ako som napísala a je príležitosť na slávu Božiu zjesť viac rybieho mäsa

pullower
5. mar 2017

špagety s mletým mäsom, lečom, bábovka, káva

majdalenka23
5. mar 2017

Hovädzie po burgundsky a hovädzí vývar s domácimi rezancami 😘

matvejka125
5. mar 2017

Vývar, bravčové soté so zeleninou a šampiňónmi v zemiakovej placka, šalát, kysnutý slivkový koláč

m_ij_ka
5. mar 2017

na večeru vianočka s maslom a jahodovým džemom, kakao

majdalenka23
5. mar 2017

Ešte sme si urobili lievance s domácim lekvárom, jablkami a jogurtom, hmm mňami 😉

womankc
6. mar 2017

ahojte , v piatok cesnaková krémová polievočka, a kapustové halušky,,,,
v sobotu minetrone - kapusta, paradajky, mrkva , zeler, petržlen a oslie ušká - čínske huby a druhém mrkvovokurací perkelt s cestovinou
v nedeľu, zeleninová + lievankové halušky a druhé bol pečený losos a pečenéminizemiačiky s bylinkovou soľou a oliv. olejom a šalát k tomu mrkvovozelerový s kyslou smotanou - dochutené soľou, čiernym korením a citrónom...

mijo53
6. mar 2017

Kyseľová polievka /štava z kyslej kapusty, fazuľa, zemiaky na kocky uvarené v šupke, / malinko zahustené sladkou smotanou s múkou, šťava omastená olej, cibuľa, cesnak, dochutené bobkovým listkom, soľou, čiernym korením, kto má rad vegeta
druhé jedlo od včera - vyprážané rybie file, zemiakovo - cibuľový šalát

googlinqa
6. mar 2017

Zeleninové polievka bravčový perkelt kolienka

cucoriedkacucoriedka
6. mar 2017

Tekvicovy privarok.vajicko na tvrdo.paradajkova polievka;)

jance333
6. mar 2017

dnes bola moja srdcovka z detstva - bravčové azu so zemiakmi 🙂

lucya87
6. mar 2017

A takato trojposchodava bola na nedelnu oslavu.
Spodok makaovo visnovy stred vanilkovo tvarohovy s ovocim a vrch kokosovy s keksikovym korpusom.

m_ij_ka
6. mar 2017

karfiolová polievka, kuracie mäso s hráškom na šťave, tarhoňa

cucoriedkacucoriedka
6. mar 2017

@lucya87 jezinkuuuu....to je nadheraaa...mne ani bublanina nenarastie;))))och...varit varim a piect ani za toho;)))

slimstar
6. mar 2017

Čo dnes uvariť ? Chutné a lacné jedlo, tipy na varenie http://veu.sk/index.php/aktuality/1295-co-dnes-...

spinoscapularnabeta
7. mar 2017

https://dobruchut.azet.sk/recept/50199/tekvicov...
Dnes tekvicovy salat s lososom a sampionmi + paradajkova polievka