icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mijo53
7. mar 2017

dojeme kyseľovú polievku od včera, jablková žemľovka už sa pečie

milan_branik
7. mar 2017

Doslova zo zbytkov z chladnicky mozete spravit tento super recept
/jedine co treba je mozarela/

http://recepty.pozri.sk/recept-plneny-pizza-chl...

Tak kto ho vykusa ?

kahh
7. mar 2017

No dnes uz budem musiet nieco ukuchtit ale asi len nejake cestoviny. Nechce sa mi nejake zlozite jedla. Nejaky dobry recept na cestoviny zienky mate?

miriam11
7. mar 2017

@milan_branik neuveris, recept sa mi hodi na dnesnu veceru. Akurat nemam mozarellu, zamenim za iny druh syra.

majdalenka23
7. mar 2017

@milan_branik no ja určite nie, mne prídu takéto jedlá ako no nechcem byť sprostá, ale nič v zlom. Kto chce nech skúsi 😉
Dnes špagety s paradajkovou omáčkou a hubami a parmezán, naše obľúbené....

mijo53
7. mar 2017

@milan_branik vyskúšam

slnecnica333
7. mar 2017

@majdalenka23 ake ti pridu?

majdalenka23
7. mar 2017

@slnecnica333 no..proste takéto jedlá nevyhľadávam, typu Jiří Babica 🤐 Všetko z toho papám , ale naplniť to do chleba? Nie, pre mňa ďakujem. Zato nikoho neodsudzujem 😎

pullower
7. mar 2017

dnes klasicke rezne opekane zemiaky 🙂

m_ij_ka
7. mar 2017

vývar zo sliepky, bravčový rezeň s ryžou, kompót čerešňový

lucya87
7. mar 2017

@cucoriedkacucoriedka dakujem. No tato nebola uplne tip top bo som ju robila narychlo v nedelu rano a nestihol mi stuhnut dole krem.
Ja mam na korpus uplne jednoduchy recept ktory pouzivam uz dlho. A je fakt z neho uzasna piskota. Mozem poslat.
A zas nemozes vediet vsetko 😊 to uz by bola dokonalost a s tym sa tazko zije 😂😂😂

spinoscapularnabeta
7. mar 2017

Na veceru a zajtrajsi obed- pre manzela zeleninka. Ano je to divne ale moj chlap najradsej bez masa a zo zahradky🙂

Kolacik asi nedozije zajtrajska😍

cucoriedkacucoriedka
7. mar 2017

@lucya87 jooooj no bola by som ti vdacna za recept na korpus;) a ze nebola dokonala;))))) tak vidim samu dokonalost.sikovna si;)

lucya87
7. mar 2017

@cucoriedkacucoriedka https://varecha.pravda.sk/recepty/piskotove-ces...

Paci sa. Podla tohto je fakt piskota ako paperie.

Dakujem. Zajtra ma caka este jedna a uz snad na chvilu skoncime 😂

cucoriedkacucoriedka
7. mar 2017

@lucya87 dakujeeeeem;))))) tak drzim prsty;)

lenka_samorin
8. mar 2017

dnes sme mali na obed parené buchty z našej pekárne. Ešte som si netrúfla urobiť ich sama, tak keď máme s dcérou iný program ako varenie, tak si kúpime parené buchty, ohrejeme ich na pare a máme mňamku.

majdalenka23
8. mar 2017

Dnes šošovicová polievka so zeleninou a francúzske zemiaky, dávno sme ich nemali a k tomu domáca zavarana cvikľa

kim12345
8. mar 2017

U nas rozvoniava po dlhej dobe rajčinová omácka k tomu som upiekla fašírku so syrom a zemiakové pyré

petulda333
8. mar 2017

Zatial som dokoncila nepeceny cheesecake aj ked piskotu som piekla,lebo som nekupila bebe keksy. Je mnamkovy 😋🍰😋🍰

ednett
8. mar 2017

Brokoličkova krémová a žemľovka tvarohovo-jablkova 😊

pullower
8. mar 2017

@ednett prosim si 🙂

reni1512
8. mar 2017

@petulda333 juu prosim recept 🙂 dakujeeem!

mijo53
8. mar 2017

paradajková polievka s tarhoňou, vyprážaný hermelín so zeleným korením, zemiaky, domáca tatárka - veliká mňamka

matvejka125
8. mar 2017

Paradajková polievka so syrom, bryndzové halušky

gala79
8. mar 2017

karfiolove curry & turecky chleba

fadama
8. mar 2017

Bratislavské kura s domácim knedlíkom.

majdalenka23
8. mar 2017

@fadama toto nepoznám. To je mixované?

jukov
8. mar 2017

dnes aj na zajtra brokolicovo batátová krémová polievka s domácimi krutónmi, zapečené cestoviny kuracím mäsom (na cibuľke), hráškom, kukuricou, syrom (mozarella, údený syr) poliate vajíčkovou smotanou, a v druhej mise to isté len pridaná ešte brokolica a vynechané vajíčka, zaliate len smotanou (smotana na šľahanie + kyslá smotana)

fadama
8. mar 2017

@majdalenka23 Áno mäso vyberes a zvysok ( zeleninu) rozmixujes.