Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Doslova zo zbytkov z chladnicky mozete spravit tento super recept
/jedine co treba je mozarela/
http://recepty.pozri.sk/recept-plneny-pizza-chl...
Tak kto ho vykusa ?
No dnes uz budem musiet nieco ukuchtit ale asi len nejake cestoviny. Nechce sa mi nejake zlozite jedla. Nejaky dobry recept na cestoviny zienky mate?
@milan_branik neuveris, recept sa mi hodi na dnesnu veceru. Akurat nemam mozarellu, zamenim za iny druh syra.
@milan_branik no ja určite nie, mne prídu takéto jedlá ako no nechcem byť sprostá, ale nič v zlom. Kto chce nech skúsi 😉
Dnes špagety s paradajkovou omáčkou a hubami a parmezán, naše obľúbené....
@milan_branik vyskúšam
@majdalenka23 ake ti pridu?
@slnecnica333 no..proste takéto jedlá nevyhľadávam, typu Jiří Babica 🤐 Všetko z toho papám , ale naplniť to do chleba? Nie, pre mňa ďakujem. Zato nikoho neodsudzujem 😎
dnes klasicke rezne opekane zemiaky 🙂
vývar zo sliepky, bravčový rezeň s ryžou, kompót čerešňový
@cucoriedkacucoriedka dakujem. No tato nebola uplne tip top bo som ju robila narychlo v nedelu rano a nestihol mi stuhnut dole krem.
Ja mam na korpus uplne jednoduchy recept ktory pouzivam uz dlho. A je fakt z neho uzasna piskota. Mozem poslat.
A zas nemozes vediet vsetko 😊 to uz by bola dokonalost a s tym sa tazko zije 😂😂😂
@lucya87 jooooj no bola by som ti vdacna za recept na korpus;) a ze nebola dokonala;))))) tak vidim samu dokonalost.sikovna si;)
@cucoriedkacucoriedka https://varecha.pravda.sk/recepty/piskotove-ces...
Paci sa. Podla tohto je fakt piskota ako paperie.
Dakujem. Zajtra ma caka este jedna a uz snad na chvilu skoncime 😂
@lucya87 dakujeeeeem;))))) tak drzim prsty;)
dnes sme mali na obed parené buchty z našej pekárne. Ešte som si netrúfla urobiť ich sama, tak keď máme s dcérou iný program ako varenie, tak si kúpime parené buchty, ohrejeme ich na pare a máme mňamku.
Dnes šošovicová polievka so zeleninou a francúzske zemiaky, dávno sme ich nemali a k tomu domáca zavarana cvikľa
U nas rozvoniava po dlhej dobe rajčinová omácka k tomu som upiekla fašírku so syrom a zemiakové pyré
Brokoličkova krémová a žemľovka tvarohovo-jablkova 😊
@petulda333 juu prosim recept 🙂 dakujeeem!
paradajková polievka s tarhoňou, vyprážaný hermelín so zeleným korením, zemiaky, domáca tatárka - veliká mňamka
Paradajková polievka so syrom, bryndzové halušky
karfiolove curry & turecky chleba
@fadama toto nepoznám. To je mixované?
dnes aj na zajtra brokolicovo batátová krémová polievka s domácimi krutónmi, zapečené cestoviny kuracím mäsom (na cibuľke), hráškom, kukuricou, syrom (mozarella, údený syr) poliate vajíčkovou smotanou, a v druhej mise to isté len pridaná ešte brokolica a vynechané vajíčka, zaliate len smotanou (smotana na šľahanie + kyslá smotana)
@majdalenka23 Áno mäso vyberes a zvysok ( zeleninu) rozmixujes.

dojeme kyseľovú polievku od včera, jablková žemľovka už sa pečie