Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
segedín s knedľou, varené zemiaky s plnkou z kuracích pečienok, uhorkový šalát s bielym jogurtom
@kamilkak nech sa páci.
https://varecha.pravda.sk/recepty/babkin-jablko...
Pred chvilou som dovarila na zajtra granadir aj s vyskvarenou slaninkou 🙂
@karkana Ahoj, prosim ako robis borsc?
Baby, co sa da dobre uvarit z fazulovych konzerv z lidla? Hneda fazula v paradajkovom naleve a druha je biela fazula. Kupila som na skusku a neviem co s tym 😀
Recept na výborný zákusok Tiramisu http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/414-rece...
My sme len dvaja, takze palacinky zo spaldovej muky zo skoricovym cukrom.
Raňajky: chlebík s maslom a zeleninou
Desiata: jablko
Obed: mliečna šošovicová polievka, perkelt, halušky
Olovrant: banánové mafinky
Večera: pečená zelenina (cuketa, brokolica, fazuľové struky, batat), jogurtový dip
hríbová polievka na kyslo, zapekané šampióny s paradajkou a syrom, zemiaková kaša a domáca tatárska omáčka.
Chlapi si dnes rozkazali kuracie na smotane s kolienkami a dcere kedze to neje som uvarila zemiakovy privarok s vajickom. Ten budeme mat zajtra vsetci s volskym okom alebo opecenou klobaskou.
dnes rýchlovka : sampinonova kremova polievka a minutkove kuracie prsia s omackou sweet and sour a ryzou
plnená paprika, rajčinová polievka, kalerábová polievka, slivkový koláč
U nas dnes kuraci vyvar, tatinovi kuracie stehno na slaninke pečené v rúre, k tomu ryža a hlávkový šalát. A my baby sme si dali šúlance s makom a strúhankou a upiekli sme aj grankovú bábovku 🙂
pórová polievka, čína, ryža, hranolky, kukurica
Plovdivske mäsko a kolienka
Raňajky: banánové mafinky
Desiata: ovocný mix
Obed: vývar, pečené jahňacie na rozmaríne, zemiaky
Olovrant: biely jogurt
Večera: chlebík vo vajíčku, zelenina
mňa doma naštvali, tak nevarím. aj vy to poznáte? 100-krát sa pýtam, čo budem variť, na čo majú chuť a nikto nič. tak si dnes natrú chlieb s maslom a basta!!!!!!!!!!
rezen s brokolicou
Fazulova sladká polievka...pečené plnené kura s ryžou a ladovym šalátom...

@1977 torticka bola velmi jednoducha:
- obycajny biskvit
- vyslahat slahacku so stuzovacom
- vymiesat mascarpone s cukrom a vanilkou (podla chuti)
- vmiesat slahacku do mascarpone, vznikne krem
- biskvit som prerezala, natrela kremom, dala lesne ovocie, zakryla a znovu natrela kremom
- hore postruhana cokolada horka
A hodinka v chladnicke 🙂