Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Kurací vývar, dala som do nho kus zelenej papriky. A druhé mäso knedľa a kyslá kapusta😉
zeleninová polievka s ryžovými vločkami, zapekaný karfiol so syrom, vajcom a smotanou, varené zemiaky s opečenou cibuľkou, zeleninový šalát s dresingom z horčice, jogurtu, pre muža ako dezert pohár - piškóty, domáci mandarinkový džem, tvaroh, zaliate vareným pudingom - multivitamínový džús, zmiešaný s trochou cukru a vanilkovým pudingom /falošné želé/
my dnes dojedáme polievku zo včera, granadýr, uhorka
Rizoto
Raňajky: ovsená kaša s orieškami
Desiata: jablko
Obed: vývar, jahňacie s pečenými zemiakmi, miešaný šalát
Olovrant: chlebík s maslom a džemom
Večera: jarné cestoviny (špargľa, hrášok, cherry rajčiny)
polievka z červenej šošovice a kurací paprikáš s kolienkami
ja to mäso nemusím, tak si urobím pečené bataty
Kuracie maso na sojovej omacke, hranolky, syr, olyvy a plu s k tomu hranolky
Syn (2r.) ma kralika vykosteneho duseneho na kukurici, hrasku a mrkvicke so zemiakmi a my dojedame od vcera grilovane brav. koleno. Dnes som uvarila rychlu (z konzervy) fazulovu polievku so zeleninou.
Šampiňónova omáčka s knedlou a fašírkou
kuracie prsia plnene syrom a sunkou a k tomu pol ryza pol zemiakova kasa 🙂 polievku som chcela robit kremovu mrkvovu avsak este nam zostala nedelna zo vcera, takze som to nesilila a urobim zajtra ak sa tato na veceru dopapa 🙂
Kedze som mala dnes volno tak som sa trosku viacej motala v kuchyni a spravila som vyprazane kuracie spizy aj so slaninkou, syrom a sampionmi a k tomu opekane zemiaciky a cesnakovy dresing. No zozala som pochvalu od mojho draheho🙂
Zajtra u nás:
Raňajky: pšenová kaša
Desiata: jablko
Obed: špargľová polievka, granatír (rozkázala si dcéra ;), čalamáda alebo kyslá uhorka
Olovrant: ovsené sušienky
Večera: rizoto s mäsom a hráškom
dnes máme šošovkový šalát
zeleninové cestoviny
Zemiakový prívarok perkelt
Ahojte kucharecky ,dnes som robila syrovu omacku a halusky so zemiakov ale tie halusky mi este ostali takze mohla by som z nich urobit hraskovu polievocku?nebude ju citit za zemiakmi?
Pripravte si tvarohový dezert http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1586-skv...
granadýr, cvikla
my sme mali zeleninovú polievku a orechové rezance, zajtra bude šošovicová kyslá a šunkové fliačky
zeleninová pizza, zajtra kapustnica
Dnes planujem spravit len vajickove cestoviny a hodin do nich aj nejaku klobasku a na vrh posypem syrom. Mame radi aj taketo jedla a ja som len rada, ze su rychlo uvarene🙂 Polievku chcem spravit zeleninovu
Ahojte baby,nemáte niektorá recept na pečeňovú paštétu z jeleňa/diviaka?Nejak sa mi nazbierali pečienky v mrazničke a neviem čo s nimi.
losos s batatmi
zajtra zapekané cestoviny
Včera brokolicová polievka s haluškami, spenatove halušky s vajcom
Dnes :dojedli sme polievku, filé na masle s cesnakom A zemiaky s petrz. Vňaťou

my dnes kuracie stehna, plnka, ryza a uhorkovy salat