icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pehavcek
23. apr 2017

my dnes kuracie stehna, plnka, ryza a uhorkovy salat

map0007
23. apr 2017

Kurací vývar, dala som do nho kus zelenej papriky. A druhé mäso knedľa a kyslá kapusta😉

ajkava
23. apr 2017

zeleninová polievka s ryžovými vločkami, zapekaný karfiol so syrom, vajcom a smotanou, varené zemiaky s opečenou cibuľkou, zeleninový šalát s dresingom z horčice, jogurtu, pre muža ako dezert pohár - piškóty, domáci mandarinkový džem, tvaroh, zaliate vareným pudingom - multivitamínový džús, zmiešaný s trochou cukru a vanilkovým pudingom /falošné želé/

zuzka34
23. apr 2017

@pehavcek jasné, tu je 🙂 :https://bonvivani.sk/recepty/pudingace

m_ij_ka
23. apr 2017

my dnes dojedáme polievku zo včera, granadýr, uhorka

lucya87
23. apr 2017

Cuketovo kuracie placky s horcicovym dipom

googlinqa
23. apr 2017

Rizoto

tranquillo
24. apr 2017

Raňajky: ovsená kaša s orieškami
Desiata: jablko
Obed: vývar, jahňacie s pečenými zemiakmi, miešaný šalát
Olovrant: chlebík s maslom a džemom
Večera: jarné cestoviny (špargľa, hrášok, cherry rajčiny)

rakywanda
24. apr 2017

polievka z červenej šošovice a kurací paprikáš s kolienkami
ja to mäso nemusím, tak si urobím pečené bataty

zanta3
24. apr 2017

Kuracie maso na sojovej omacke, hranolky, syr, olyvy a plu s k tomu hranolky

babatkoo
24. apr 2017

Syn (2r.) ma kralika vykosteneho duseneho na kukurici, hrasku a mrkvicke so zemiakmi a my dojedame od vcera grilovane brav. koleno. Dnes som uvarila rychlu (z konzervy) fazulovu polievku so zeleninou.

motiilik
24. apr 2017

Šampiňónova omáčka s knedlou a fašírkou

grandzero9
24. apr 2017

kuracie prsia plnene syrom a sunkou a k tomu pol ryza pol zemiakova kasa 🙂 polievku som chcela robit kremovu mrkvovu avsak este nam zostala nedelna zo vcera, takze som to nesilila a urobim zajtra ak sa tato na veceru dopapa 🙂

kahh
24. apr 2017

Kedze som mala dnes volno tak som sa trosku viacej motala v kuchyni a spravila som vyprazane kuracie spizy aj so slaninkou, syrom a sampionmi a k tomu opekane zemiaciky a cesnakovy dresing. No zozala som pochvalu od mojho draheho🙂

tranquillo
24. apr 2017

Zajtra u nás:
Raňajky: pšenová kaša
Desiata: jablko
Obed: špargľová polievka, granatír (rozkázala si dcéra ;), čalamáda alebo kyslá uhorka
Olovrant: ovsené sušienky
Večera: rizoto s mäsom a hráškom

petabalog
25. apr 2017

dnes máme šošovkový šalát

m_ij_ka
25. apr 2017

zeleninové cestoviny

zuzka34
25. apr 2017

Voňavé jaterničky - na večeru

googlinqa
25. apr 2017

Zemiakový prívarok perkelt

ianka94
25. apr 2017

Ahojte kucharecky ,dnes som robila syrovu omacku a halusky so zemiakov ale tie halusky mi este ostali takze mohla by som z nich urobit hraskovu polievocku?nebude ju citit za zemiakmi?

ikuska31
26. apr 2017

My dnes brokolicova kremova polievka a lazane bolonese ... Na prianie synacika starsieho

slimstar
26. apr 2017
m_ij_ka
26. apr 2017

granadýr, cvikla

hortenzia2302
26. apr 2017

my sme mali zeleninovú polievku a orechové rezance, zajtra bude šošovicová kyslá a šunkové fliačky

matulka1981
27. apr 2017

Dievcata chcem robit toto:cesto budu tortilly a plnene takym maglajzom z kuracieho masa,zelenina,fazulka ma vrch syr....bude minto drzat tak pekne pokope ten kosicek?alebo co s tym spravit nexh sa to nerozpadne?

kvetinka75
27. apr 2017

zeleninová pizza, zajtra kapustnica

co_co
27. apr 2017

Dnes planujem spravit len vajickove cestoviny a hodin do nich aj nejaku klobasku a na vrh posypem syrom. Mame radi aj taketo jedla a ja som len rada, ze su rychlo uvarene🙂 Polievku chcem spravit zeleninovu

jankafran
27. apr 2017

Ahojte baby,nemáte niektorá recept na pečeňovú paštétu z jeleňa/diviaka?Nejak sa mi nazbierali pečienky v mrazničke a neviem čo s nimi.

rakywanda
27. apr 2017

losos s batatmi
zajtra zapekané cestoviny

lenuss84
27. apr 2017

Včera brokolicová polievka s haluškami, spenatove halušky s vajcom
Dnes :dojedli sme polievku, filé na masle s cesnakom A zemiaky s petrz. Vňaťou