icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

motiilik
6. máj 2017

Včera... Zeleninová polievka a zapekana brokolica zo zemiakmi a syrom...
Dnes.... knedla,kapusta a pečené mäso... 😉

googlinqa
6. máj 2017

Plovdivske maso tarhona uhorkovy šalát

zuzka34
6. máj 2017

Kuracia rolada s schwarzvaldskou šunkou,parkom,syrom,kapiou,uharkom a pražskou šunkou s ryžou 🙂 + utorkový šalát

cokolito
6. máj 2017

Konečne je víkend a ja sa môžem vyblázniť v kuchyni (cez týždeň nemám čas na varenie) . Takže dnes na obed kuskus, cuketa na masle, opekané kuracie mäso so cherry paradajkami a olivami a ešte k tomu ananasovo uhorková šalát. Mňamka

katka708
6. máj 2017

dnes aj včera večer sme grilovali 🙂 steaky z telacej sviečkovej, bavorské klobásky a pstruhy s maslom a rozmarínom 🙂 k tomu chlieb a pučené zemiaky

lilidix
6. máj 2017

Bravcove ragu s fazulkou + zemiakove peniazky

rakywanda
6. máj 2017

dnes boli jaternice, zajtra budú grilované krídelká, ryža, šalát, pivečko....pohodička na teraske

miriam11
6. máj 2017

sosovicova polievka, bryndzove pirohy s kyslou smotanou a oprazenou slaninkou. Poobede struhany tvarohovy kolac. Vecer grilovane kridelka, stehienka, steaky, pstruhy, cuketky........

m_ij_ka
6. máj 2017

kyslá fazuľová polievka s cesnakovým osúchom, zemiakové placky plnené kuracou pečienkou so syrom a kečupom

lily39
6. máj 2017

Dnes brokolicova kremova a fasirky so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom.

adulikka
6. máj 2017

Rezancova polievka
Francuzske zemiaky
Hrncekovy cucoriedkovy kolac

m_ij_ka
7. máj 2017

naše raňajky zapekané rohlíky so šunkou a nivou

katka708
7. máj 2017

slepačí vývar, pečené cesnakové kura s ryžou a zeleninový šalát. taká klasika dnes....

jance333
7. máj 2017

ešte včera večer som uvarila segedín (taký fajnový- veľa veľa kyslej smotany) a idem zamiesiť na knedle. a na poobedie možno upečiem trenú bábovku, mám na ňu chuť už asi 2 týždne

m_ij_ka
7. máj 2017

naša večera jahodové knedličky

tortelinka
7. máj 2017

jahnacie steahno na paradajkach a hrasku, pseno

zuzka34
8. máj 2017

Poznáte niektorá výborný receptik z rebarbory? Dostala som od susedky a neviem čo s ňou 😒.... Ďakujem 🙂

lily39
8. máj 2017

cesnakova polievka a bryndzove halušky 🙂

krajco
8. máj 2017

@zuzka34
Ano kolac, rebarboru osupes nakrajas nadrobno das varit s teoskou vody a cukru kym sa uplne nerozvari, pripravis si 2 druhy pudingu ( ja robim vanilkovy a malinovy) a detske okruhle piskoty. A vrstvis na plech piskoty puding jeden cely rebarbora, piskoty deuhy puding a rebarbora a na vrh slahacka das stihnut a papas😊

zuzka34
8. máj 2017

@krajco jeej dakujem toto vyskúšam 👍😉

zuzka34
8. máj 2017

@jance333 ďakujem moc 😘 už si len vybrať 😝

tykat
8. máj 2017

Vcera
Sosovicova so zeleninou
Ryzovy nakyp

Dnes dojeme sosovicovu a aby nebolo malo ryze tak si zelali rizoto - klasicke bravcove aj zeleninove
Zakusok vytiahnem z mraznicky - zmrzlina tiramisu

A syn chce poobede upiect acidkovy kolac.

trudka4
8. máj 2017

Domácí "tatranky"

Náplň :
máslo 250 g
mletý cukr 230 g
kakao 60 g
mleté ořechy 100 g
Solamyl 3 lžíce
Salko 1 plechovka
dortové oplatky 2 balení

Postup :

Suroviny na krém důkladně rozmícháme ve vodní lázni.
Natřeme vždy 3 oplatky, dáme na sebe a navrch dáme čtvrtý oplatek. Zatížíme a necháme přes noc ztuhnout. Na druhý den nakrájíme, okraje máčíme v čokoládové polevě a necháme zaschnout.

m_ij_ka
8. máj 2017

naša večera krupicová kaša s grankom

oira
8. máj 2017
oira
8. máj 2017

Polievka z bravcovych zabijackovych kosti, grilovane kridelka s hranolkami a na poobedie lahky chia puding

mariamaria88
9. máj 2017

brokolicova s op.chlebom,ryza.kur. sote, dusena zelenina na masle a este zbuchneme pernik

miriam11
9. máj 2017

zeleninova polievka s haluskami, zemiakova kasa a fasirky, kysle uhorky

miapia_vesela
9. máj 2017

My dnes palacinky a rychla sparglovo zemiakova polievka 🙂