Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hokaido krémová polievka, hokaido špíz
Brokolicovo zemiakova polievka,zemiakovy privarok (davam sladku smotanu) a varene vajicko.Ja som si uz na tanieri pridala kvapku octu do privarku☺
kapustnica, dukátové buchtičky
Cícerová krémová polievka http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1861-cic...
Kuracie prsia v cestičku zemiaková kaša
sosovicova polievka, peceny losos na masle s varenymi zemiakmi a ceresnovy kompot
Včera šošošovicová polievka a halušky s kyslou kapustou a dnes dojedáme polievku a tvarohové guľky s ovocím
fazulova polievka, zemiaky pecene v rure, ku tomu masove krokety a uhorkovy salat
plnene langose syrom a sunkou a k tomu mliekovu sosovicovu polievku
dnes bryndzové halušky a na večeru bude fazuľová polievka od včera
vajíčková polievka, obrátené rezne, ryža, višňový kompót
dnes cuketove placky s tofu,kysnuty marhul.kolac s kokos.posypkou, zajtra vajickova a spagety s bolon.omackou
Tekvicova polievka so zemiakmi,mrkvou a zemlovka s jablkami,tvarohom
kuraci vyvar s rezancami a so zeleninou, balicky z bravcoveho maska, cibulky, slaninky a zemiakov pecene v alobale, marhulovy kompot. Poobede upeciem makove rozky
polievka z mladej cuketky a zemiakov nakyslo a bravčové na zelenine asi s ryžou
šampiňónová polievka, segedín , knedľa
Dnes to bola mrkvova polievka a rizoto so sampinonmi , cuketou nakrajanou na kocky a morcacim masom...
dnes bez polievky hovadzie na koreni s ryžou, vecera chleba na vajci a zajtra peceny kralik so zemiakmi
zemiakový prívarok s fašírkou
Kuracie rezne v cesticku, pecene nove zemiaky a uhorkovy salat
Br. vývar, pečená krkovička so zemiakmi s cesnakom a slahačkou
telacia sviečková s hríbovou smotanovou omáčkou, knedľa a kuracia polievka

kalerábovo pšenová polievka zo včera a "mexické lasagne z nachos" ak ostane tak aj na večeru