icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
2. jún 2017

fazuľová polievka s údených rebierok, langoše so syrom, kečup

jance333
3. jún 2017

dnes zapekané palacinky na slano plnené mletým mäsom a grilovanou cuketkou a kapustovo-mrkvový šalát. niečo na tento spôsob https://varecha.pravda.sk/recepty/hortobagy-pal...

stolvertka
3. jún 2017

Paradajkova polievka, zemiakove placky..🙂)

googlinqa
3. jún 2017

Mrkvova polievka bravcove na prirodno slovenska ryza

tykat
3. jún 2017

Hrachova kasa, udena krkovicka
Kuracie prsia na prirodno, opekane zemiaky (syn hrachovku ani udene neje)
Ako dezert melon.
Mozno poobede upeciem jablkovo-broskynovy kolac s posypkou.

m_ij_ka
3. jún 2017

zasmažená polievka, zemiaky s petržlenovou vňaťou, mäso v marináde, uhorkový šalát,

m_ij_ka
4. jún 2017

na raňajky toasty so šunkou a syrom

nelly3
4. jún 2017

plnena paprika a k tomu varene zemiaky, nemam chut na knedlu k tomu dneska.

matvejka125
4. jún 2017

Slepačí vývar, kuracie prsa v jogurte s opekanými zemiakmi, zel.šalát, bublanina s rebarborou a jahodami

maraska
4. jún 2017

kuracie rizoto 🙂

tykat
4. jún 2017

Francuzske zemiaky s kyslou uhorkou
Vcera padol jablkovo-broskynovy kolac tak dnes upeciem nieco bublaninoidne, jahody na mna zmurkaju v zahradke 🙂

m_ij_ka
4. jún 2017

marhuľový koláč ku kávičke

fadama
4. jún 2017

pecené rebrá s kasou a kompótik 🙂

jance333
5. jún 2017

bravčové na šťave - taký mix 2 receptov https://varecha.pravda.sk/recepty/dolnozemska-p... a https://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-steh... a slovenská ryža

m_ij_ka
5. jún 2017

na večeru omeleta s hráškom, kečup, rohlíky

slimstar
5. jún 2017

Jednoduchý krémeš s čokoládou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/574-jedn...

majdalenka23
6. jún 2017

Žienky, zháňam fakt dobrý overený recept na mäkké mňamkové langoše. Vďaka

momi1_1
6. jún 2017

Zo včera ešte dojeme cesnakovú krémovú polievku a druhé ani variť nejdem lebo sme sa zhodli s manželom, že dnes pôjdeme radšej niekam do reštiky, keďže máme výročie 🙂

m_ij_ka
6. jún 2017

na večeru opečených čertíkov, horčica, rohlíky

krasnanevesta
6. jún 2017

Ahojte poradte ako stihat robit obed a obcas nieco upiect popri novorodencovi a 2rocnom dietati 🙂 budem vdacna za kazdu radu lebo uz tyzden jeme cestoviny 🙂

suve99
6. jún 2017

@krasnanevesta používať napr. kuchtu...mäso namarinovať, urobí sa rýchlejšie...

zuzikak
6. jún 2017

@krasnanevesta varit vecer, ked pride tatik z prace a postrazi deti alebo obcas kupit jedlo v blizkej restauracii 🙂

mariamaria88
6. jún 2017

@krasnanevesta varim zasadne rano.popri ranajkovani.ak mam naplanovane zlozitejsie veci( kysnute kolace a pod) si privstanem a v klude robim kym spia

lubina
7. jún 2017

@krasnanevesta ak sa da, tak si vecer co najviac veci pripravit a na druhy den uz len dokoncovat 🙂 a ku peceniu, tak to ozaj len vecer...ale ja som skor nejake kolace kupila, kym boli deti novorodenci, na pecenie som ozaj nemala cas a ani chut...

pettulka22
7. jún 2017

@krasnanevesta Ja robievam jedla co su rychlo hotove,varim kazdy den kedze mm chodi na obedy domov cize polievky sa snazim na dva dni + druhe jedlo,napr francuzke zemiaky,zemiaky a vajicka si uvarim vecer a rano to uz len nakrajam k tomu neaka sucha salama alebo klobaska dam do zapekacej nadoby zalejem a dam piect,alebo robim jedla pri ktorych netreba stat napr mäso na zelenine,mäso si nakrajam na kocky vecer a rano ho uz len hodm na cibulku,ochutim a necham dusit a ked je skoro hotove dam zavarany hrasok s mrkvou k tomu ked k tomu nestiham varit zemiaky vyvarim cestovinu

krasnanevesta
7. jún 2017

@pettulka22 prave som dostala chut na francuzske zemiaky....dakujem za tip 🙂 asi skusim varit vecer a uvidim ako to pojde.

jance333
7. jún 2017

fazuľová polievka a jablkovo-tvarohová žemľovka z grahamových rožkov (na utíšenie svedomia a racio-vedomia 😂 )

krasnanevesta
7. jún 2017

@jance333 na utisenie racio vedomia su dobre aj palacinky zo spaldovej muky.....akoze zdrave 🙂 a so zdravym domacim lekvarom

jance333
7. jún 2017

@krasnanevesta jednoznačne kvalitný tlakový hrniec. ja naňho nedám dopustiť. mäso, strukoviny, zelenina, všetko uvarené za zlomok času, chutia podstatne lepšie a zachovajú si viac vitamínov. len si treba vychytať tie "správne" časy varenia a varíš jak namydlený blesk 😀
(stretla som sa na nete s receptami, kde udávajú čas varenia bravčového pliecka alebo krkovičky aj 30 min., to je totálny blud - ja ich varím cca 8 min + ten čas, kým ventil sám spadne (to už je oheň vypnutý) a je to akurát. stehno 13min., hovädzie sa mi už podarilo za 20min aj rozvariť (riziko, keď nevieš, z akého starého zvieratka je). každopádne pri každom hrnci máš tabuľku s časom varenia,ale to si každý časom vychytá sám.