icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
15. jún 2017

zemiaková kyslá polievka, jahodová bublanina

m_ij_ka
16. jún 2017

my dnes polievku dojedáme zo včera, pečené mäso, knedľa, kapusta

oira
17. jún 2017

Klasika

siska53
17. jún 2017

Brokolicova kremova polievka. Morcacie maso,baklazan a sampinony na cesnakovom koreni na panvici a zemiakove placky. Babykukuricky.

tarvika
17. jún 2017

Morcacie sote s cuketou a cherry paradajkami. Ako priloha ryza. Akurat to pucim 😊

adusa2774
17. jún 2017

... my dnes máme plnenú cuketu s ml. mäsom.... varené zemiaky s uhorkovo-paprikovo-rajčinovým šalátom + kys. smotana ....

googlinqa
17. jún 2017

Paradajkova polievka s pohankou a ryzou polske rezne tarhona

matulka1981
17. jún 2017

Zemiakova kysla polievka ,peceny losos s novymi zemiacikmi a poo zbucham bublaninu s jahodami...😉

danusa64
17. jún 2017

Cevapcici a varene zemiaky a polievka z cerstveho hrasku, vcera halusky s tvarohom a zajtra kuracie rezne zemiakova kasa a uhorkovy salat..kolacik mame ceresnovu bublaninu 😉

antonia008
17. jún 2017

Cestoviny so zbieranymi lesnymi hubami na smotane

ema234
17. jún 2017

Spagety Carbonara 🙂

jance333
17. jún 2017

včera boli domáce rezance s tvarohom a dnes francúzske zemiaky. na zajtra mám kúpené karé, dnes ho naložím do nejakej marinády alebo horčice a zajtra upečiem so zemiakmi. zrejme. rozmýšľam aj nad rezňami naopak.

m_ij_ka
17. jún 2017

cesnaková polievka, palacinky s džemom

tncka
17. jún 2017

U nas dnes hraskova polievka s haluskami a kura na paprike s cestovinou,jahodova bublanina. Zajtra cesnacka s krutonmi,pecena krkovicka,knedla,kapusta,pecene buchty tvarohove,lekvarove 🙂

lubomira1965
18. jún 2017

dnes nič , včera sme robili gulaš partiu tak mame jedla plnu chladnicku a preplnene žaludky , max. tak vyvar

lily39
18. jún 2017

brokolicova kremova a kuraci perkelt z pŕs s cestovinou a poobede čerečnovy kolač-ak sa mi bude chcieť 😀

lucya87
18. jún 2017

Tvaroznik a psenicnorazny chlebik

womankc
19. jún 2017

čaute ja v piatok zemiakové placky s medvedím cesnakom,
v sobotu polievku chabaščenu - to je fazuľovokapustová polievka s údeným smotanou na sladkokyslo / moravský recept / a druhé bolo mäsko pečené/ kuracie, morčacie a jahňacie / na cibuli, bielom víne a provensálskom korení, k tomu celozrnná cestovinka -slov ryža a šalát - listový šalát, čínska kapusta a dresing - soľ, kyslá smotana, francúzska horčica, trošku vínneho octu červeného a oliv olej......
v nedeľu som robila klasiku sviečkovú omáčku , mäsko bolo kuracie, morčacie a králik k tomu zemiakové knedlíky ...
Dnes hubová kapustnica a druhé ešte ani srnky netušia asi sa budem inširovať tu ,možno urobím granadírsky pochod alebo zeleninové rizoto

bibina224
19. jún 2017

Este z nedele budem dojedat spiz (kuracie maso, slaninka, cibula) a k tomu dnes uz len zelenina kedze vcera sa zemiaky spapali vsetky 🙂 Polievka tradicna nedelna a to slepacia 🙂

momi1_1
19. jún 2017

Ja som dnes varila ale iba takú rýchlovku a to bolonské špagety. Robila som z mletého mäsa a polievku som dnes nerobila

m_ij_ka
19. jún 2017

kurací vývar, varené zemiaky a mäso na šťave s hráškom

motiilik
19. jún 2017

Vcera kuracie stehna obalene v 3-oj obale s varenymi zemiakmi ochutenymi pazitkovym maslom a uhorkovy šalát... 😘

lenuss84
19. jún 2017

Zeleninova polievka s krupkami,bravcove sote s hraskom,ryza
Kuraci vyvar s rezancami,rezne z morcacich prs,zemiakova kasa s pazitkou,ananasovy kompot
Zajtra dojeme vyvar a svagrinka mi doniesla navareny tekvicovy privarok so zemiakmi.Dovarim vajicka natvrdo

lenuss84
19. jún 2017

A ozi....robila som prvy krat Sacherovu tortu☺

lenuss84
19. jún 2017

Sacherka

lea299
20. jún 2017

Zeleninovú polievočku idem variť a ako druhé chcem pripraviť kuracie mäso zapekané so syrom a k tomu ryža a zeleninový šalátik😝

atrejkacucu
20. jún 2017

no dnes zeleninova s vajickom a segedinsky gulas s knedlom 🙂 manzel si rozkazal :D

jance333
20. jún 2017

dnes len dusené zemiaky na paprike a zajtra alebo pozajtra vyprážaný karfiol. dezert - jogurtovo-smotanové poháre s čerstvými jahodami 🙂

lilidix
20. jún 2017

Zapekané hovädzie so zemiakovou kašou

m_ij_ka
20. jún 2017

kyslá fazuľová polievka, kuracie prsia v cestíčku, ryža, šalát