icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzana2886
20. jún 2017

@lilidix leni mnam 🙂 vyzerá to veľmi jedlo 🙂

m_ij_ka
21. jún 2017

rajčinová polievka so syrom, vyprážaný syr, hranolky, tatarka

adulikka
21. jún 2017

Segedin.gulas

alchemilkazltozelena
22. jún 2017

penne so smotanovou omackou sunkou a kukuricou 🖒 mnamka mnamkova 🙃

nicollette332
22. jún 2017

Gulas🙂 To je aj ako polievka aj ako druhe. Dnes som tomu vareniu moc neublizila🙂

jance333
22. jún 2017

bravčové plátky na prírodno-horčicovej šťave + zemiaky a mrkvový šalát a zajtra bude vyprážaný karfiol 🙂

roomaa
22. jún 2017

Tekvicovú polievku mliekovú som robila a k tomu som spravila zopár vyprážaných tekvičiek a zemiakovú kašu. PS: Keď je tekvica v akcií :D :D

jukov
22. jún 2017

dnes kuracie prsia na masle s ryžou a kyslou uhorkou, zajtra cesnačka a lángoš, sobotu zapekaná zemiaková kaša s mletým mäsom a zeleninou, ale najviac sa teším na nedeľu, nebudem variť, ideme oslavovať, ideme sa najesť do stredovekej reštaurácie v Štúrove - tam je ale sranda, ale kto je urážlivý, nech tam nechodí

julajlatvar
22. jún 2017

Bravcova panenka s cestovinami a zeleninou..ale neviem co na zajtra 😒

m_ij_ka
22. jún 2017

šalátová polievka, zapekaný karfiol s brokolicou a syrom , zemiaky

moncek88
23. jún 2017

Dnes z kazdeho malo 😂
Spaldove palacinky
Bryndzove pirohy
Spaldove cestoviny s tvarohom 😂

veronika_e
23. jún 2017

@moncek88 ako robis prosim ta spaldove palacinky? To len namiesto klasickej muky das spaldovu? Dnes chcem robit palacinky, kedze mam na ne chut uz cely tyzden a mozno by som aj taketo zdravsie vyskusala. Mozem ta poprosit o receptik? Dakujem 🙂

tiper24
23. jún 2017

@veronika_e takisto ako robis z bielej muky len namiesto bielej das muku spaldovu, zo spaldovej muky su ovela chutnejsie 🙂

rakywanda
23. jún 2017

mne začali cukety rodiť ako besné, takže včera boli cuketové placky, dnes bude vysmážaná cuketa, nové zemiaky a tatarka, cez víkend cuketový koláč na sladko
a v pondelok - "místo mosku z cukety kostku"

veronika_e
23. jún 2017

@tiper24 no tak dnes take vyskusam. Pojdem kupit spaldovu muku a uvidim, ci mas fakt pravdu a ci su chutnejsie 🙂

tiper24
23. jún 2017

@veronika_e ine uz ani robit nebudes 🙂 smelo do toho 🙂

veronika_e
23. jún 2017

@tiper24 snad budes mat pravdu 🙂

tiper24
23. jún 2017

@veronika_e ja vsetko robim zo spaldovej....palacinky, placky, lokse, babovku, piskotu atd. 🙂

moncek88
23. jún 2017

@veronika_e
Ja robievam palacinky 3-2-1
3dcl mlieka
2dcl vody
1dcl oleja
20dkg spaldovej muky
Stipka soli

S tou spaldovou mukou opatrne...skus dat menej...bo palacinky su hustejsie 😉

moncek88
23. jún 2017

@rakywanda mnaam pridem na cely vikend 😍 milujem cuketu 😁
Najradsej mam s mozzarelou a paradajkou 😍

alchemilkazltozelena
23. jún 2017

zajtrajsi obed 😎

syringa
23. jún 2017

@alchemilkazltozelena to vyzera zaujimavo 😝 ako to chuti? myslis ze by to chutilo aj mensim detom?

alchemilkazltozelena
24. jún 2017

@syringa idem to robit prvykrat..ale nakoniec az zajtra, dnes ideme k svokrovcom..chcem to dat aj 3 rocnej dcere jest tak napisem potom 🙂

esti9915
24. jún 2017

@syringa Ja som tento recept už skúšala a musím povedať, že sa mi vydaril a chutil výborne ! 🙂

krissmac
24. jún 2017

My dnes budeme mat klasiku na obed, kedze uz sme dlhsie reznik nemali 🙂 cize kuracie rezniky (vopred odstate kuracie prsia v smotane, vajickach a troske cesnaku), aby boli stale stavnate a k tomu zemiakove pyre a hlavkovy salatik zo zahradky 🙂

lucya87
24. jún 2017

Dnes lahka polievocka a psenicnospaldovy chlebik

tiper24
24. jún 2017

spaldove zem. placky 🙂

m_ij_ka
24. jún 2017

karfiolová polievka, zemiakové placky s kuracou pečienkou

m_ij_ka
24. jún 2017

na večeru obložená misa

autumn11
25. jún 2017

steak z karé na prírodno a parajkový šalát s balkánskym syrom. Na večeru bude chlieb vo vajci.