icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

milan_branik
30. jún 2017
jance333
30. jún 2017

dnes bleskovka z tlakáča, bravčové na šťave a cestovina https://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-steh...

tiper24
30. jún 2017

írsky spaldovy chlieb bez kysnutia cerstvo upeceny

lubomira1965
1. júl 2017

fašírky a fazulový prívarok

lucya87
1. júl 2017

Dnes vyberal a pomahal varit obed moj 3,5 rocny syn. A vybral vyorne. Prazma a halibut s opekanymi zemiakmi a pecenou cviklou.

suesue1983
1. júl 2017

@lucya87 mňam mňam))

siska53
2. júl 2017

My sice vcera polievku zo sacku a este spenatovy privarok,zemiaky a vajcia.
Dnes vyvar z morczcich krkov, dusene morcacie na mrkve a paradajkach, amarant ako priloha a este spanielska zelzninova zmes na panvici a zo vcerajsich zemiakov a zeleniny z polievkykedze jej bolo vela,som spravila krokety.
A je navarene idealne do utorka,prip.aspon do zajtra.

babatenko
2. júl 2017

Tak u nas dnes:
-zemiakova na kyslo s fazulovymi luskami
- fasirky z cervenej sosovice a vlociek, varene nove zemiacky s masielkom a salatova uhorka v tzatziky omacke
- makova bublanina so spaldovou mukou a s mrazenym ovocim (cervene, cierne ribezle, cernice, maliny)

kakatulik
2. júl 2017

@babatenko tie fasirky zo sosovice robis prosim tako?

mijo53
2. júl 2017

hríbová polievka s rezancami, vyprážaný karfiol a cuketa, nové zemiaky mastené maslom a cibuľkou, šalát z čínskej kapusty

llienkaa
2. júl 2017

Hrstkova polievka. Vysmazany patizon a aj karfiol, zemiaky a tatarka.

ema234
2. júl 2017

Karfiolovu polievku so smotanou,vyprazany karfiol,cukina a syr k tomu opekane zemiaciky, dressing a uhorkovy salat.

babatkoo
3. júl 2017

Ahojte, poradte mi prosim: Ktore cesto pre ovocne gule je najmakksie?? Zemiakove, tvarohove, krupicove? 🙏

ednett
3. júl 2017

@babatkoo za mňa jednoznačne cesto zemiakové

jukov
3. júl 2017

strúhaná zeleninová polievka, syrovo mäsové (mleté morčacie mäso) fašírky, zemiaková kaša, uhorkový šalát

suesue1983
3. júl 2017

@babatkoo aj za mňa zemiakové)

m_ij_ka
3. júl 2017

kapustová polievka, špenátové halušky

rendicka
3. júl 2017

@babatkoo niekde bol aj recept na cesto z rožkov, ma zaujal žeby som ho tento týždeň vyskúšala naplniť marhulkami, ale ináč najčastejšie robím zemiakové

rendicka
3. júl 2017

včera vývar z kačacieho krku a drobkov a kuracie rezne s kašou, dnes vývar zo včera a pečené kuracie stehna s ryžou, bude aj na zajtra kvôli "kožušteku" pre synčeka je ich ešte dosť 🙂 zajtra ešte spotrebujem brie, upečiem ho s brusnicovým džemom a šunkou v brioškovom ceste 🙂 a deti cuckajú domáce ovocné drene

babatkoo
3. júl 2017

Tekvicova omacka s koprom a k tomu bravcove masko na stave + slahackova babovka s marhulkami 🙂

Dakujem za tipy na cesto pre ovocne gule 👍 🙂

ema234
3. júl 2017

Zajtra varim hovadzi vyvar a koprovu omacku s knedlikom.

jachin
4. júl 2017

Kedže v záhrade vo veľkom začali rásť patizóny, tak to bude patizonová polievka, zapekané cestoviny

dada_99
4. júl 2017

ja som dnes taku rychlovku uvarila a to tarhonu s masou a syrovou omackou

krissmac
4. júl 2017

Dnes pecene chrumkave kuracie stehienka s ryzou a miesanym salatom 🙂

m_ij_ka
4. júl 2017

zapekané cestoviny

nelita02
4. júl 2017

Baby, ste tiez za to, ze na lepsie langose je dobre dat do cesta viac vody ako mlieka? Zevraj su lahsie...?

siska53
5. júl 2017

Sosovicna polievka a vyprazany patizon,zapekany patizon so syrom, zemiakova kasa,amarant,co este ostal. A bude hadam.aj na zajtra. Poobede chcem este spravit domaceho milacika.

googlinqa
5. júl 2017

Hovadzia polievka koprova omacka knedlik kolienka maso z polievky

zuzka34
5. júl 2017

Šošovicu s vajíčkom a párkom , a parené buchty

tncka
5. júl 2017

Kuracie zavitky so sunkou v syrovej omacke s pucenymi zemiakmi,zeleninkova polievka s mrvenicou,kakaovy kolac s marhulami