Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes bleskovka z tlakáča, bravčové na šťave a cestovina https://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-steh...
fašírky a fazulový prívarok
@lucya87 mňam mňam))
My sice vcera polievku zo sacku a este spenatovy privarok,zemiaky a vajcia.
Dnes vyvar z morczcich krkov, dusene morcacie na mrkve a paradajkach, amarant ako priloha a este spanielska zelzninova zmes na panvici a zo vcerajsich zemiakov a zeleniny z polievkykedze jej bolo vela,som spravila krokety.
A je navarene idealne do utorka,prip.aspon do zajtra.
Tak u nas dnes:
-zemiakova na kyslo s fazulovymi luskami
- fasirky z cervenej sosovice a vlociek, varene nove zemiacky s masielkom a salatova uhorka v tzatziky omacke
- makova bublanina so spaldovou mukou a s mrazenym ovocim (cervene, cierne ribezle, cernice, maliny)
hríbová polievka s rezancami, vyprážaný karfiol a cuketa, nové zemiaky mastené maslom a cibuľkou, šalát z čínskej kapusty
Hrstkova polievka. Vysmazany patizon a aj karfiol, zemiaky a tatarka.
Karfiolovu polievku so smotanou,vyprazany karfiol,cukina a syr k tomu opekane zemiaciky, dressing a uhorkovy salat.
Ahojte, poradte mi prosim: Ktore cesto pre ovocne gule je najmakksie?? Zemiakove, tvarohove, krupicove? 🙏
strúhaná zeleninová polievka, syrovo mäsové (mleté morčacie mäso) fašírky, zemiaková kaša, uhorkový šalát
@babatkoo aj za mňa zemiakové)
kapustová polievka, špenátové halušky
včera vývar z kačacieho krku a drobkov a kuracie rezne s kašou, dnes vývar zo včera a pečené kuracie stehna s ryžou, bude aj na zajtra kvôli "kožušteku" pre synčeka je ich ešte dosť 🙂 zajtra ešte spotrebujem brie, upečiem ho s brusnicovým džemom a šunkou v brioškovom ceste 🙂 a deti cuckajú domáce ovocné drene
Tekvicova omacka s koprom a k tomu bravcove masko na stave + slahackova babovka s marhulkami 🙂
Dakujem za tipy na cesto pre ovocne gule 👍 🙂
Zajtra varim hovadzi vyvar a koprovu omacku s knedlikom.
Kedže v záhrade vo veľkom začali rásť patizóny, tak to bude patizonová polievka, zapekané cestoviny
ja som dnes taku rychlovku uvarila a to tarhonu s masou a syrovou omackou
Dnes pecene chrumkave kuracie stehienka s ryzou a miesanym salatom 🙂
zapekané cestoviny
Baby, ste tiez za to, ze na lepsie langose je dobre dat do cesta viac vody ako mlieka? Zevraj su lahsie...?
Sosovicna polievka a vyprazany patizon,zapekany patizon so syrom, zemiakova kasa,amarant,co este ostal. A bude hadam.aj na zajtra. Poobede chcem este spravit domaceho milacika.
Hovadzia polievka koprova omacka knedlik kolienka maso z polievky
Šošovicu s vajíčkom a párkom , a parené buchty
Kuracie zavitky so sunkou v syrovej omacke s pucenymi zemiakmi,zeleninkova polievka s mrvenicou,kakaovy kolac s marhulami

toto je inak velmi dobry recept
http://recepty.pozri.sk/recept-zubac-v-slaninov...