Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@laki tak sú tam ingrediencie, ak by si si ich dala každú zvlášť vyhľadať ( ľan, sezam, hrozienka, želatína/kolagen), všetky majú účinok na zdravie kĺbov, užívam zatiaľ týždeň, nebolí ma nič, ale ma ani nebolelo, lenže užívam aj ako prevenciu "na horšie časy", moji rodičia už problémy s kĺbmi majú, otec dokonca po výmene kolenného kĺbu, a chvália si obaja, že bolesti sa im zmiernili, nuž...každopádne neublíži a ľan. semeno je samo o sebe je veľmi zdravé a prospešné.
@libawet super, ja som radšej za takéto prírodné produkty, len som chcela vedieť, či to máte aj osobne odskúšané...chcem to nasadiť aj 14r. dcére, lebo vždy sa sťažuje, že ju bolia kolená, boli sme aj na MR a nič, kážu jej brať colafit, ale to jej radšej spravím toto... ďakujem za odpoveď
Rýchle zapekané cestoviny http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/77-rychl...
Hrnčeková bublanina s ovocím http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/898-hrnc...
polievka kelova od vcera a kuracie rezne a zemiaky zapekane a uhorka
Hrstkova s parkom morcacie na prirodno zemiakova kasa
cesnačka, halušky a mäso na šťave, uhorka
Kuracia polievka , bravcove kotlety s horcicovou omackou +slovenska ryza , juhoslovansky kremes
Vývar a kuriatko s ryžou
polievka s bravčových rebierok s rezancami, fašírky mäsovo-vločkové, mastené zemiaky, uhorkový šalát
Dnes spanielsky vtacik s tarhonou,polievka cesnacka so struhanym syrom a krutonmi,pecene buchty s tvarohom ku kave 🙂
Keď je dnes tak pekne a máme dovolenku aj s manželom tak plánujeme len grilovať. Mäso už máme napacované a zachvílku začíname 🙂
cez víkend fazuľová so zeleninou, klobáskou a fliačkami, na druhé jedlo si decká (2moje a 3 švagrinine) vypýtali pizzovníky a ešte švagriná urobila kopec palaciniek s domácim marhuľovým džemom...tak sme mali pokoj, deti sa obslúžili samé až do večera
dnes maďarský guláš a parená knedľa
včera obrátené rezne, ryža, uhorkový šalát
zajtra fašírka, zemiaky, rajčinovo-cibuľový šalát
dnes nejeme doma, sme rozbehaní 🙂
zo včera polievka z kuracích chrbtov písmenkami, pečené kuracie štvrte a horné stehná, zemiaková kaša, dnes sa dorobia palacinky nutelou a šlahačkou
polievku sačkovu dnes a pecienkove rezne
Hrstkovu polievku,grilované stehná, ryža,kompót.
my dnes sme dojedali polievku zo včera cesnačku, granadýr, uhorka
Kuraci vyvar,cukinove masko,ribezlovy kolacik so snehom🙂
@veronicka12 prosim ta co znamena cukinove masko?🙄 to znie dobre
@cessy nakrajam bravcove masko na slize na cibulke osmazim osolim,okorenim,pridam sladku papriku, rascu trochu podusim nech pusti stavu podlejem vodou pokial nie je masko makke nakrajam cukinu na pasiky pridam ju do maska a dusim ked uz je zmiesana pekne s maskom prid CL horcice a asi 3-4 PL kecupu ako keby si to zahustila este chvilu necham a hotovo s chlebikom s ryzou cokolvek🙂
Dnes obed u babky plnena paprika knedla polievka vyvar
Vcera som varila mexicke leco
@veronicka12 dakujem, vyskusam😉
dojedame zemiakovo-hraskovu polievku s pustenym vajickom a robila som palacinky s marhulovym dzemom.

@haslerka31 date recept na ten stavnaty grankovy kolac? 🙂