icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mravvcek
12. júl 2017

@haslerka31 date recept na ten stavnaty grankovy kolac? 🙂

libawet
13. júl 2017

@laki tak sú tam ingrediencie, ak by si si ich dala každú zvlášť vyhľadať ( ľan, sezam, hrozienka, želatína/kolagen), všetky majú účinok na zdravie kĺbov, užívam zatiaľ týždeň, nebolí ma nič, ale ma ani nebolelo, lenže užívam aj ako prevenciu "na horšie časy", moji rodičia už problémy s kĺbmi majú, otec dokonca po výmene kolenného kĺbu, a chvália si obaja, že bolesti sa im zmiernili, nuž...každopádne neublíži a ľan. semeno je samo o sebe je veľmi zdravé a prospešné.

laki
13. júl 2017

@libawet super, ja som radšej za takéto prírodné produkty, len som chcela vedieť, či to máte aj osobne odskúšané...chcem to nasadiť aj 14r. dcére, lebo vždy sa sťažuje, že ju bolia kolená, boli sme aj na MR a nič, kážu jej brať colafit, ale to jej radšej spravím toto... ďakujem za odpoveď

slimstar
13. júl 2017
lubomira1965
13. júl 2017

polievka kelova od vcera a kuracie rezne a zemiaky zapekane a uhorka

googlinqa
14. júl 2017

Hrstkova s parkom morcacie na prirodno zemiakova kasa

lucya87
16. júl 2017

Cokoladova torta z ovocim.

hyta
16. júl 2017

@libawet Prosím, tie semienka v recepte na zdravé kĺby sa nemusia rozmixovať? Idú do medu celé?

m_ij_ka
16. júl 2017

cesnačka, halušky a mäso na šťave, uhorka

haslerka31
16. júl 2017

Kuracia polievka , bravcove kotlety s horcicovou omackou +slovenska ryza , juhoslovansky kremes

elienocka
16. júl 2017

Vývar a kuriatko s ryžou

mijo53
16. júl 2017

polievka s bravčových rebierok s rezancami, fašírky mäsovo-vločkové, mastené zemiaky, uhorkový šalát

tajka1986
16. júl 2017

Dnes spanielsky vtacik s tarhonou,polievka cesnacka so struhanym syrom a krutonmi,pecene buchty s tvarohom ku kave 🙂

lea299
17. júl 2017

Keď je dnes tak pekne a máme dovolenku aj s manželom tak plánujeme len grilovať. Mäso už máme napacované a zachvílku začíname 🙂

tykat
17. júl 2017

cez víkend fazuľová so zeleninou, klobáskou a fliačkami, na druhé jedlo si decká (2moje a 3 švagrinine) vypýtali pizzovníky a ešte švagriná urobila kopec palaciniek s domácim marhuľovým džemom...tak sme mali pokoj, deti sa obslúžili samé až do večera
dnes maďarský guláš a parená knedľa

rakywanda
17. júl 2017

včera obrátené rezne, ryža, uhorkový šalát
zajtra fašírka, zemiaky, rajčinovo-cibuľový šalát
dnes nejeme doma, sme rozbehaní 🙂

jukov
17. júl 2017

zo včera polievka z kuracích chrbtov písmenkami, pečené kuracie štvrte a horné stehná, zemiaková kaša, dnes sa dorobia palacinky nutelou a šlahačkou

libawet
17. júl 2017

@hyta môžu sa aj rozmixovať ( ako, kto má rád ), ja som dala celé, nevadí mi to.

lubomira1965
17. júl 2017

polievku sačkovu dnes a pecienkove rezne

siliot
17. júl 2017

Hrstkovu polievku,grilované stehná, ryža,kompót.

hyta
17. júl 2017

@libawet Ďakujem ti za odpoveď, idem to skúsiť urobiť.🙂

m_ij_ka
17. júl 2017

my dnes sme dojedali polievku zo včera cesnačku, granadýr, uhorka

veronicka12
17. júl 2017

Kuraci vyvar,cukinove masko,ribezlovy kolacik so snehom🙂

cessy
17. júl 2017

@veronicka12 prosim ta co znamena cukinove masko?🙄 to znie dobre

veronicka12
18. júl 2017

@cessy nakrajam bravcove masko na slize na cibulke osmazim osolim,okorenim,pridam sladku papriku, rascu trochu podusim nech pusti stavu podlejem vodou pokial nie je masko makke nakrajam cukinu na pasiky pridam ju do maska a dusim ked uz je zmiesana pekne s maskom prid CL horcice a asi 3-4 PL kecupu ako keby si to zahustila este chvilu necham a hotovo s chlebikom s ryzou cokolvek🙂

googlinqa
18. júl 2017

Dnes obed u babky plnena paprika knedla polievka vyvar

googlinqa
18. júl 2017

Vcera som varila mexicke leco

cessy
18. júl 2017

@veronicka12 dakujem, vyskusam😉

ajsha123
18. júl 2017

dojedame zemiakovo-hraskovu polievku s pustenym vajickom a robila som palacinky s marhulovym dzemom.