icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

berika
23. apr 2011

@titkovamiriam ak je to ten medvedí cesnak na ktorý myslím, tak z toho Íri robia krémovú polievku, opražíš cibulu, na to ten cesnak, zemiaky, soľ biele korenie, uvaríš, rozmixujes, zahustíš kyslou smotanou. Jedávajú to s nejakým pestom, ale aj bez toho je výborná

berika
23. apr 2011

@lucka1371987 môj vobec nič nevedel, už som ho naučila aspooň pár vecí, vie si urobiť kávu, praženicu, opekané zemiaky (vie si normálne zapnúť rúru .), a okrem toho ak je doma a a akurát som nakúpovala mäso, tak ho poprosím nech mi ho vykostí, nakrája, nie že by som to nezvládla, ale nech je trošku užitočný, čistí mi zemiaky, cibulu. A po čase zistil, že ho to aj baví. možno za 10 rokov sa naučí aj variť

titkovamiriam
23. apr 2011

@berika dakujem -jasne medvedi cesnak 😀

sisanka
24. apr 2011

dnes sa napukame do prasknutia 😀 ideme na obed ku svokre na kacku a zemiakovy majonezovy salat a vecer ideme grilovat..manzel uz pripravuje maso-horu masa 😀 som zvedava kto to vsetko poje 😀 a zajtra nas caka obed u nasich,ako fajne...aspon na dva dni mam oddychnute od varenia 😉

mia258
24. apr 2011

Dnes budeme mať steaky z tuniaka, zemiaky, čerstvý zeleninový šalát 😵

babullka1
24. apr 2011

Ja dnes robim švedske mäsove gulky s hranolkami a brusnicami 😉

lucka1371987
24. apr 2011

@berika tak to budeme my zienky asi vela sily potrebovat aby sme nasich chlapov pomalicky naucili s kazdeho rozka troska a ked sa my to za 30rokov podari tak buem super zienka 😀 vydis dobry napad budem mojho zneuzivat aspon cibulu rezat dufam ze si nepoodsekuje palce 🙂

sofinka18
24. apr 2011

dnes sme mali zapekane kuracie prsicka so sunkou syrom a porom... a polievka mrkvickova s haluskami

katy2
24. apr 2011

My sme mali plnene rolky z morcacich prs s ryzou a polievku kuraci vyvar... ostalo aj na zajtra

titkovamiriam
24. apr 2011

kačacia polievočka,kačica,kapusta-zemiaková knedľa,dnes som robila rafaelo a kysnutú tŕňovú korunu,syrek 🙂

crazybabenka
24. apr 2011

@titkovamiriam ja robím s medvedím cesnakom polievku.....normálne takú ako šalátovú.....len miesto šalátu cesnak.....manžel sa jej nevie dojesť.....s tak isto s ním pečiem kura.....stehná, krídla aj prsia ním obalím.....dám koreniny.....a nechám do rána odstáť......potom je to mňam mňam 😀

titkovamiriam
24. apr 2011

@crazybabenka vou to kura je super nápad dííík 🙂

crazybabenka
24. apr 2011
lenkahrehusova
24. apr 2011

Ja som robila plnené cukinové placky s kur.mäskom na zelenine.

lucikatn
24. apr 2011

dnes sme mali rodinne posedenie pri kotlikovom gulasi a velkonocnej babe 😀

titkovamiriam
25. apr 2011

Dnes nevarím-šalat som robila vcera,udene uvarila rano-večer grilovačka a dojedame,dojedame... 😀 ešteže šibači trošku pomáhajú 😀

jenie123
25. apr 2011

my sme mali dnes hovadzi steak s opekanymi zemiakmi a studenou omackou tzaziki.. mnamka.. este teraz slintam.. 😀

iinuska
26. apr 2011

varit ? ani nahodou, dojedame, a dufam, ze este vyde aj na zajtra 🙂

mia258
26. apr 2011

Široké rezance so špenátom a nivovou omáčkou 😉

mimi21mimi
26. apr 2011

Losos na masle, zemiakove pyre... malej miesto lososa robim vareneho zajacika.

babullka1
26. apr 2011

kuraci perkelt a brokolicovu polievku

dada1212
26. apr 2011

pečené kuracie stehná s tarhoňou a kompótom

aero
26. apr 2011

mi nič !!!! dojedáááme , a budeme ešte dlllho ..... 😀

bubinko83
26. apr 2011

vypražany karfiol ,americke zemiaky s cesnakovym dresingom

titkovamiriam
26. apr 2011

dojedáme 🙂 a foto zo včera-misa pre vegetarianov,pre masozravcov a podvecerný gulášik u kamaratky 😀

lucikatn
26. apr 2011

klasika - spagety s kecupom a posypane syrom

arhanta
26. apr 2011

strudla a inak od vcera rezne s ryzou a salatikom

daniz
26. apr 2011

dnes dojedáme vtáčky,tarhoňa..Deti majú u maminy kur. vývar a šťavnaté rezne so zemiačkami...

kralicica
26. apr 2011

ešte mám rezne, šalát a idem zbúchať nejakú polievku. veď o chvíľu jeme...

reanda
26. apr 2011

ja ako tak pozeram do chladnicky, tak nebudem varit asi dva tyzdne... cez sviatky sme boli chori, sme skoro nic nezjedli, tak budeme pomaly "dojizdat"...
dnes sme zacali huspeninou s kilom cibule - dobra na kasel 🙂