Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kelový prívarok, špagety
dnes slepaší vyvar s rezancami a kuracie masko dusene ku ryži a uhorkový šalat
Kremova cesnačka s opekanym chlebíkom, vyprážaný karfiol so zemiakmi 😊
Vcera cesnakova so syrom a opecenym rozkom, tvarohove slize na slano.
Dnes decka dojedaju polievku a urobila som im kopec toastov s maslom, syrom, kukuricou a kecupom.
Zajtra netusim, mozno bolonske cestoviny alebo si objednaju pizzu. 🙂
Zeleninova polievka s mrvenickou a asi kupim buchty na pare alebo dukatove buchticky,ak budu mat.
Mäsovo karfiolový nákyp a k tomu varené zemiaky. Polievku v tomto teple mi nik nezje, tak ju nevarím.
Zemiakovo-koprova polievocks na kyslo k tomu cerstvy domaci chlebik, cuketove placky alebo varene zemiaky s vnatkou a vyprazanou cuketou, jablkova strudla s makom 🙂
Dnes len tak narychlo ryzovy nakyp. Ale celkom sa nan tesim, kedze mam v poslednej dobe nonstop chut na sladke
Cestoviny s kuracim maskom a bryndzou 🙂 Rychle, jednoduche a chutovo vyborne🙂
Kmínová polievka so zeleninou a rezancami - dojedená od včera, včera večer som urobila domácu kyslú kapustu na karamele, s jedným kuracím duseným stehnom od včera sme sa s manželom rozdelili /jemu väčšia časť, mne trošku/ a dnes som urobila domáci kysnutý knedlík, ktorý sa mi vydaril až veľmi , no obed vynikajúci z tak mala, že až mi je smiešne , to je malý zázrak.
Zajtra budú buchty na pare s malinami a na vrchu mak a maslo
Dnes:kyslý lúskový prívar s fašírkami a domáci chlebík.Zajtra:paradajková pol.,vyprážané kur.stehná,ryža,komp´t.veľmi dúfam,že ostane aj na piatok.
@jukov @silvia31 babule pridavam vam link na stranku z ktorej mam recept. https://dobruchut.azet.sk/recept/26686/kuracie-...
mlety rezen so syrom.zem.kasa, mrkvovo-vlockova polievka.juhoslovanske pagace
https://www.mimibazar.sk/recept/418/kuracie-prs... my dnes takto kuracie prsia s mozarellou a paradajkami s ryžou. Jedno z mojich obľúbených rýchlych jedál 🙂 🙂
tekvicová polievka, obrátené kuracie rezne s hráškovou ryžou,
zajtra - tekvicové placky,
Dnes som bola úplne lenivá a spravila som len dukatové buchtičky. Rýchlovka v takomto teple🙂
Grilované kačacie prsia (v páci z Lidla) +pečené zemiaky + rajčinovo cibuľový šalát.
Takže žiadne veľké varenie dnes 😉
Pecene kuracie stehna s ryzou a domacimi kvasakmi, hokaido polievka
včera makové šúlance, dnes bude cuketa+paradajka+mozarela zapečené v rúre,
muž to nemusí, tak tomu som práve vytiahla z rúry kváskový chlebík (ten má radšej ako mäso)
oh, poobede robím tvarohový cheesecake podľa lídlu na zajtra
Dopiekla som francuzske zemiaky. K tomu kysle uhorky. Namiesto polievky melon 🙂

dnes nič som doobeda chodila po lekaroch a prisla som vyhladovana som si objednala obed z reštiky