Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
na raňajky chlebík vo vajíčku, kečup
Dnes vývar, karé zapečené s kyslou kapustou a syrom a zemiaková kaša s cesnakom
Bolonske spagety kuraci vyvar
Kuraci kebab s ryžou a jablkový štrúdel, 😉
Vyskusame kare buduce tyzden pri navsteve rodicov.dakujem za inspiraciu.
segedýn s knedľou, lievance s čučoriedkami a šľahačkou, granko
Krémovú polievku z hokkaido tekvice a plnenú papriku v paradajkovej omacke + knedlík
Vykostene kuracie stehna s gyros korenim, tsatsiky, ryza, hranolky
Pecene kuracie a morcacie masko s mrkvickou a ryza
dnes máme zemiakovú polievku s párkami na kyslo a zeleninové rizoto so syrom
na večeru krupicová kaša s grankom
@kim12345 podusíte na masle , alebo oleji cibuľku nakrájanú najemno/ ešte lepší je pórik/ a to takmer do zlatova ,do toho pridáte nakrájanú slaninku , pekne opečiete potom zalejete smotanou a necháte trochu odpariť , pekne zhustne potom môžete pridať aj iné napríklad hrášok, alebo lusky hráškové , cuketku či iné ,špenát, mangold dcéra pridala naplátkovanú mrkvu , samozrejme osoliť , z korenia dávam oregano , podľa druhu zeleninky je možné pridať aj strúčik cesnaku...... potom len vmiešať do uvarených cestovín na vrch postrúhali ešte syr...
Hokkaido fasirky: hokkaido, zemiak, vajce, cibula, cesnak namocene a prevarene vlocky, mozzarela,sol, majoran a cierne korenie a ak tekvica pusti vela stavy, tak lyzica muky. Ja ich peciem v rure na papiery. Tato varianta je prudko zdrava. Nezdrava varianta sa robi tak, ze sa urobia gulicky, obalia v struhanke a vyprazia.
Dnes spagety s mletym maskom😊
Dnes bol barani guláš.... Zajtra tekvicový prívarok zo zemiakmi na cibuľke a duseny zajac
Zemiakova omacka bola dnes a na zajtra varil manzel talianske jedlo Picata. Spagety+paradajkova omacka+kuracie rezne v parmezane
My dnes nič, sme pozvaní na návštevu. Necháme sa prekvapiť.🙄
lečo s cuketou, také rýchle, lacné, zdravé,
zajtra pečený pstruh na masle, varené zemiaky s vňaťou,
@lily39 tak toto bude vo štvrtok,
My dnes mame chut na sladke, tak spravim zopar parenych buchticiek🙂

Brokolicova polievka,kuracie stehná dusené na domácom leci,zemiakové pyré, Dezert hrnčekovy ringlotovo-marhulovy koláč😝