Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zajačí vývar, obrátené rezne s ryžou a šalát z uhorky, rajčiny,papriky a cibule
na raňajky bábovka ku kávičke
na večeru domáca treska, rohlíky
Kôprovu omáčku, hovädzie mäso, zeleninový polievka, cucoriedkova bábovka.
Zeleninova polievka,beyndz.halusky, vcera rajcin.polievka a ciganska,predtym zivanka s opekan.zemiakmi a den predtym lokse a fazulova s udenym rebrom😉...mam doma 4 sarance skombinovane s muchou masiarkou takze lahsie by bolo obliekat ako zivit😉😅
mletý rezeň so syrom, pyré, uhorkový šalát
zajtra budú mäsové guličky v paradajkovej omáčke so zemiakmi
a možno upečiem tvarohový strúhaný koláč
rascová polievka s cestovinou, pirohy plnené zemiakovo-bryndzovou plnkou a pre mňa sušenými slivkami, mastené maslom s opraženou cibuľkou
Pečené hranolky s grilovaným hermelínom a zeleninou,a hrnčekovy koláč s čučoriedkami🌸
maso v zemiakovej placke
zeleninová polievka, špagety
Dnes grilovačka 🐷🍗🍖🍡🍢🍺🍹🍸
fazulova polievka a rizoto
Kysla zemiakova polievka a langose
dnes hrstková polievka ,a domáce rezance s kapustou -mňam a ešte upečená jaternica na zajtra
Perkelt, babovka
na raňajky musli s mliekom
plnená paprika
Segedin a parene buchty s nutellou
Ahojte, vcera zemiakova na kyslo, vyprazane file a zemiakovy salat... To bola doma voba Vianoc 🙂
Dnes trochu zeleninovej s krupicovymi knedlickami a asi poobede zemiakove placky, teda ked sa odhodlam...
Zajtra sme vsetci doma, tak planujem pecene zajacie stehna s ryzou a salat, polievku neviem aku a ci vobec :-/ rozhodne sa mi nic nechce 🙂
Ozaj, neviete poradit nejakeho obycajneho elektrickeho (alebo aj ineho) struhaca na zemiaky, napr.na placky, alebo aj na drobne struhanie mrkvy na salat? Neznasam to fidlikovanie na plechovom struhadle... 🙂
zemiaková kyslá polievka, zapekané cestoviny
na večeru malinová torta
zajtra sa chystám vyskúšať sviečkovú z hokaida
Kuracie masko zaliate smotanou a posypane syrom a k tomu pyre zemiaciky
Dnes zapekané kuracie 🐔 prsia ( . ) ( . ) 😄 s parmezánovou krustickou k tomu zelerove pyré a zajtra grilovaný losos 🐟 v sójovo medovej 🍯 marináde a ešte sa rozhodnem na aký spôsob budú zemiaky 🍠 a polievočka hráškova krémová na dva ✌ dni
Kuracie prsia (na kocky) v horcicovej omacke z ryžou....a zajtra fazulovy privarok z klobaskou a chlebom....

guláš, jablková žemľovka