icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babatkoo
31. aug 2017

Dnes som varila luskovu omacku a vajko na tvrdo. Ja som si po 3 rokoch spravila chut na polievku vifon 😝 zjedla som ju rychlostou blesku. Na zajtra spravim leco. Mame vela domacich paradajok tak ich treba spotrebovat

ninapat
31. aug 2017

Na vifonku @babatkoo? Kokso to som jedla v zivote asi len raz. A kamoskina dcera ta si to vezme a slize je miesto chrumiek. Nechapem. 😀 Ja som dnes robila fazulu na kyslo a posuchy 🙂

m_ij_ka
31. aug 2017

držková polievka, obrátené rezne, ryža, broskyňový kompót

karkana
31. aug 2017

Dnes paradajková polievka, zemiaky pečené s udenými rebierkami

katjas8
31. aug 2017

Segedin

babatkoo
31. aug 2017

@karkana mňaaaaaam 👍

siliot
31. aug 2017

U nás dnes fazulova polievka,krupna baba-acidko.

sisaka
31. aug 2017

U nás medzinárodný týždeň: pondelok perkelt z králika, kolienka (zvyšok z nedele), utorok rybacie tacos, streda ratatouille s quinoa a fazuľou v paradajkovej omáčke, štvrtok kura adobo s jazminovou ryžou a brokolicou, piatok dhal z červenej šošovice, naan, sobota japonska reštaurácia, nedeľa nechám sa prekvapiť, vari manžel.

karkana
1. sep 2017

Ku kávičke bábovka

m_ij_ka
2. sep 2017

ku kávičke maková štrúdľa

mircalla
2. sep 2017

@sisaka fuha, no obdivujem

mikela22
2. sep 2017

@lucysl vyzera to ako by to uz niekto raz zjedol, ale moze to byt faj 😉

lucysl
2. sep 2017

@mikela22 je to ozaj výborné 😉

katka708
2. sep 2017

Vývar z telacich kostí, grécka musaka s bsklazanom a syn k tomu ešte zemiakové pyré. Mňamka, musím to robiť častejšie.

sisaka
2. sep 2017

@mircalla prečo? Nič náročné na prípravu...
Ja som už v úplných koncoch čo variť, sem sa chodím sem tam pozrieť, ale je to viac menej to iste, veľa mučnych jedál, masové klasiky (bravčove, kuracie na 5 zaužívaných spôsobov) a strašne malo zeleninovych a ja sa snažím variť vyváženejšiu stravu. Takze keď som v koncoch spýtam sa kolegov alebo najlepšieho radcu Pinterest 😉

m_ij_ka
2. sep 2017

na večeru domáca treska, rohlíky

rakywanda
2. sep 2017

dnes bolo filé z tresky s opekanými zemiakmi, k tomu paradajkový šalát,
zajtra budú vykostené kuracie stehná s ryžou

slimstar
2. sep 2017

Kuracie pečienky na smotane s ryžou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/827-kura...

libka1
2. sep 2017

perkelt s tekvicovym privarkom, zemlovka, na polievku som sa vybodla

mircalla
2. sep 2017

@sisaka prave preto, ja tu malokedy ozaj najden inspriraciu, same klasiky vacisnou, toto ma zaujalo

siliot
2. sep 2017

Vývar hovädzí-morcaci s rezancami,už aj na zajtra,palacinky s tvarohom a ešte domácim marhuľovým džemom.🤒

lucya87
3. sep 2017

Cokoladove mufinky

babatkoo
3. sep 2017

Dnes tak jednoducho - prsia plnene ostiepkom a zapekane v janskej mise, zemiakove pyre a dusena baby mrkva. Polievka vajickovo rascova

lenka_samorin
3. sep 2017

zajtra máme v pláne zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a na druhé cestovinky s rajčinovou omáčkou. Svokrovci nám doniesli super sladké paradajky zo záhrady.

lucia2358
3. sep 2017

Dnes hovädzia polievka, plnená paprika a mäsové guľky s knedľou.

kahh
4. sep 2017

Vcera som naklepala viacej kuracich reznov, tak dnes len dam udusit a k tomu zostala este aj ryza a uz len syrovu omacku na novo spravim a obed je prichystany🙂 Mam rada, ked z nedelu vystane jedlo🙂

rakywanda
4. sep 2017

dnes sú dojedačky, zajtra budú zeleninové fašírky so zemiakovým pyré - treba sa zbaviť zbytkov z chladničky 🙂, v stredu námornícke mäso s tarhoňou, štvrtok palacinky s džemom z bazy (robila som prvý krát, tak ho ochutnáme)

slimstar
4. sep 2017

Jednoduchý jemný koláčik, jablkovú a tvarohovú štrúdlu http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/368-jabl...

babatkoo
4. sep 2017

Prave som na zajtra dovarila segedin 👧

babatkoo
4. sep 2017

@rakywanda ahoj, mozem sa spytat ake je to namornicke maso? Znie to zaujimavo.