icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rakywanda
5. sep 2017

@babatkoo ešte som to nerobila, ale skúsim podľa tohto receptu
https://varecha.pravda.sk/recepty/namornicke-ma...

zuzikak
5. sep 2017

od vcera rajc. polievka a zapekane zemiaky s brokolicou (smotana, vajicko, bylinky)🙂 Vcera sulance s makom.

siska20
5. sep 2017

Bravčova 🐷 panenka plnená baby špenátom 🌿 feta syrom a sušenými rajcinami 🍅 k tomu varené zemiaky s masielkom a zelerovou vňaťou 😝

m_ij_ka
5. sep 2017

fazuľová polievka s údeným mäsom, tvarohové slíže

karkana
5. sep 2017

dnes tvarohové guľky 😉

kvetinka75
6. sep 2017

fazuľová polievka na ,,sladko,, s mrkvou, krúpové zeleninové rizoto, lečo s fazuľou a klobásou.
Ešte rozmýšlam nad jablkovým pité alebo cookies - vločkové s mrkvou. Veľmi dobré.

juma2
6. sep 2017

Už niekedy si ozaj lámel hlavu nad tým čo variť. Dnes ma ale napadla koložvárska, ktorú sme už riadne dlho nemali. Tak snáď aj dobre dopadne🙂

kvetinka75
6. sep 2017

@juma2 í tak by som si dala, zaradím do jedálnička koncom týždňa

juma2
6. sep 2017

@kvetinka75 Treba, mňa to tiež len tak náhodou napadlo, tak som si povedala, že idem do toho. A to je celkom aj rýchlo uvarené takže o to lepšie

nikanu
6. sep 2017

Zemiakové placky plnené kuracím mäsom a posypané syrom

milan_branik
8. sep 2017

@ladygina urcite sa podaria

kriko
8. sep 2017

Kuracie prsia z citrónovej marinády: https://varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-prsia...

kvetinka75
8. sep 2017

@kriko a tie citron je kupovaný v črepníku alebo zo semiačka vypestovaný?

siska20
8. sep 2017

Teľací kebab v celozrnnej tortile s bylinkovým dresingom a polievka cesnaková so syrom a šunkou

renca99
8. sep 2017

Baby, ked je v recepte kristalovy cukor a nemam mozem pouzit praskovy? A rovnake mnozstvo? Dakujem moc

kriko
8. sep 2017

@kvetinka75 to neviem,nieje to moj recept a ani citrony nemam 🙂 .To by mozno vedel ten pan co dal recept

svetlana261
8. sep 2017

Dnes:Polievka s pečenovymi haluškami, vyprážaný syr zo zemiak.kasou

zdenocka
8. sep 2017

Obed: sulance s makom
Vecera: mrkvove a zelerove hranolky s cottage dipom.

motiilik
9. sep 2017

Polievka : šalátova kyslá...
Druhé jedlo : ryža,rezeň a šampión v zemiakovom cestičku s ladovym šalátom...

tykat
10. sep 2017

Zemiakovy privarok, fasirka a pre nemasovu dceru vajicka na tvrdo.
Dezert si objednali obrateny jablcnik.

lilidix
10. sep 2017

Pečené morčacie stehno prešpikované cesnakom na cibuľke a rozmaríne + varené maslové zemiaky s vňaťkou

m_ij_ka
10. sep 2017

držková polievka, pečená kačka, kapusta, lokše

milan_branik
11. sep 2017

ja by som si dal dneska toto

http://recepty.pozri.sk/recept-hovadzie-na-stav...

len kto mi to uvari ?

womankc
11. sep 2017

Ahojte , v piatok som urobila hubovú kapustnicu s mrveničkou bola aj na sobotu , v sobotu k tomu , klasický uhorkový šalát, treska vyprážaná a zemiačiky v šupe s maslom a petržlenovou vňaťkou , v nedeľu som urobila zeleninovú polievku s krúpkami a zatrepaným vajíčkom - zeleninka bola mrkva, zeler, kaleráb, petržlen , pór a zemiaky , druhé bola opečená klobása vonku na záhrade + paradajky, paprika, chlebík
večer som na dnes uvarila tekvicový prívarok, dusené hovädzie na paprike a cibuli k tomu a pre nemäsových varené vajce
nedeľný dezert bola banánovo- limetková bábovka

ema234
11. sep 2017

Dnes francuzske zemiaky

kvetakinderko
11. sep 2017

Žienky poraďte niečo z krkovička pre muža, 11 a 9 ročnú dcéru... Okrem pečeného mäsa a naloženia ma "cigánsku" ma nič nenapadá 😕 ďakujem 😘

modrava
11. sep 2017

@kvetakinderko na hlboky plech zemiaky na platky, surove, posolit, na to platky osolenej ocesnakovanej, okorenenej krkovicky, na to kolieska klobasky, platky slaniny, posypat cibulou nakrajanou na platky.. trochu podliat, zakryt alobalom alebo vrchnym plechom. piect kym nebudu zemiaky a maso hotove.
nieco na sposob zivanskej...

79marry
11. sep 2017

@modrava mňam už mi tečú slinky 🙂

kvetakinderko
11. sep 2017

@modrava ďakujem, skúsim to, tam sa aj vypečie to mastné z nej 👍