Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka kulajda a pstruh na masle so zemiakmi
Vcera a dnes karfiolova polievka a v sobotu k tpmu krupicovy trhanec s kompotom.
Dnes marinovane morcacie maso, zeleninove krokety (karfiol,mrkva,zeler) a amarant.
Dnes hovädzí vývar ,knedla a kôprová omáčka
A zabudla som na vcerajsiu veceru - zemle komisara Rexa 🙂.
Poznate tuto novinku ?
http://recepty.pozri.sk/recept-peceny-sumcek-af...
Sumček africký je ryba s bohatou chuťou a menej výraznou rybacou vôňou. Je vhodný na pečenie, dusenie, údenie, smaženie aj pošírovanie. Jeho mäso je chutné, šťavnaté s malým množstvom kostí a vysokým obsahom bielkovín.
Ja dnes varím zeleninova polievka na masle s krupicovymi haluskami a kuracie sote v zemiakovej placke,deti placky nejedia tak im to dám s ryzou 🙂
na večeru zapekané chlebíky so šunkou a syrom
Dnes mleté mäsko so špagetami, niečo také na bolonský spôsob
polievka na kyslo zemiaková s fazuľovými strukmi, buchty na pare plnené domácim marhuľovým džemom a domácim džemom z arónie
Dnes kuracie prsia na prírodno a k tomu len pečené zemiačky v šupke 🙂
Dnes spravím asi ryžový nákyp, keďže stále mám nejako chuť na sladké 😀🙂
Dnes kurací vývar, pecena divina so sipkovou omackou a karlovarskym knedlikom 🍴
segedin
Zo vcera ostalo maso na hribovej omacke a pyre zemiaky, dnes mam fraj🙂
Sosovicova polievka s klobaskou a rizoto
Zajtra francuzske zemiaky
Sobotu ,nedeľu rezancovu polievku a kuracích prs rezne ,zemiaková kaša .
Dnes hrstková polievka, kuracie prsia na prírodno, hlávkový šalát, zajtra polievka ako dnes, ryžový nákyp
Kuraci vyvar, obratene rezne na slaninke a cibulke a k tomu zemiakove pyre 🙂
Francuzske zemiaky 🙂
@milan_branik, poznáme dávno a milujeme. 🙂
Dnes bola pizza, v stanku kde pecu langose som narychlo kupila cestou domov surove cesto a doma s detmi si kazdy nalozil na to co chcel.

na raňajky chlebík syrom + uhorka a nová cibuľka, obed zo včera zostala taká sedliacka polievka, dnes k nej pečené kura hráškovou ryžou a domáci hruškový kompót, kakaový závin