icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

uskrnica
23. nov 2017

Na slano palacinky plnene prosutom a syrom 🙂

maria.vinea
23. nov 2017

losos a zemiaky

limetka26
23. nov 2017

Parene buchty, kapustniaky a hubova polievka

jukov
23. nov 2017

@79marry myslíš recept na prekladané zemiaky s mäsom a kapustou?
surové zemiaky nakrájané na kolieska-osoliť, bravčové mäso ja som dávala na "rezne" (vyklepať-prevzdušniť, osoliť, okoreniť), slaninka na malé kocky, klobása na kolieska, kyslú kapustu poprerezávať na menšie, 1 cibuľu nakrájať na malé kocky, dávam aj huby, len som teraz nemala (hodím na cibuľu dusiť 10-15min, potom až kapustu)
Osmažím cibuľu na oleji, hodím na ňu kyslú kapustu, posypem trošku s mletou červenou paprikou (mala som údenú papriku, tak som nedávala klobásu), dusím asi 5-10min., pekáč vymastím, posypem slaninkou, naň mäso, naň zemiaky, naň kyslá dusená kapusta, a zase mäso, zemiaky, kapusta, pekáč zakryjem a pečiem na 180°C asi 100min.. Je to jednoduché a dobré jedlo. Varím hlavne vtedy, keď mám aj niečo iné na práci.

kratucka
23. nov 2017

Kysnuté koláče plnené tvarohom a aj lekvárom 🙂

kvetinka75
23. nov 2017

pečený pstruh + varené zemiaky s vňaťou, karfiolová polievka so zemiakmi. zapečený karfiol v rúre v strojobale

na piatok plánujem krúpové rizoto so zeleninou a cez víkend je na pláne granadír.

lilidix
23. nov 2017

Póriková polievka

lilidix
23. nov 2017

Kuracie rezne v syrovom cestíčku

limetka26
24. nov 2017

Dnes u nas fajna brokolicovo-spenatova polievocka s vlockami a cestoviny s nivovou omackou s kuracinkou,porom a kukuricou.. 🙂

piece
24. nov 2017

To keby ste ma videli, uvarila som cestoviny, bachla do toho 4 vajíčka a pridala syr. No rýchle jedlo ale už som to sto rokov nemala a keď človek nemá až toľko času, uspokojí sa aj z takýmto jedlom. Hlavné bolo, že bolo teplé 🙂 😀

adulikka
24. nov 2017

Dnes fasirky zemiakova kaša

simcatko17
25. nov 2017

My dnes vývar a ako druhé vykostené kuracie nohy plnené krabimi tycinkami so zemiakovou kašou 🙂

wandeirra
25. nov 2017

Frankfurtska polievka s hrstkou a pecene jelita s kapustou😃

stanka_s
25. nov 2017

U nas dnes paradajkova polievka a segedinsky gulas s knedlou.

nelly3
25. nov 2017

zajtra trosku netradicne ale mame chut na kapustnicu 🙂

googlinqa
25. nov 2017

Dnes paradajkova polievka zemiaky pecene s rascou posypane syrom

katka708
25. nov 2017

práve som dokončila vývar na zajtra a dopiekli sa aj pizza štangle plnené syrom. tak vínkom ku telke.
Na obed sme mali pečenú morku so zemiakmi a kyslou kapustou 🙂

lucya87
26. nov 2017

Dnes som testovala ci upeciem na Vianoce taketo keksiky! A veru upeciem ale z 5nasobnej davky 🤣
Mandlove susienky

ostorha
26. nov 2017

@lucya87 Mozem poprosit recept?

ostorha
26. nov 2017

@lucya87 Dakujem krasne.

ostorha
26. nov 2017

@lucya87 No tak som rychlo precitala recept podla ingrediencii co tam idu to bude mnamka a vcera som pratala spajzu a nasla som mlete mandle,takze uz viem kam pojdu .... recept ako na zavolanie,Dakujem.

lucya87
26. nov 2017

@ostorha tak som rada 😁 my uz sme polku zjedli 😂

tykat
26. nov 2017

Sosovicova polievka (dva druhy, na kyslo aj s klobaskou)
Pecene kura, ryza, mrkvovo-jablkovy salat.
Jahodove "tiramisu".

dagaz
26. nov 2017

Paradajkova omacka s krevetami a ostatnymi morskymi priserkami s penne. Dezert: Piekli sme vianocne medovnicky😍

frotta
27. nov 2017

slepaciu polievku-zemiakove placky plnene kuracim masom tatarska omacka-cvikla

piece
27. nov 2017

Sladkú fazuľovú polievku a halušky so smotanovou omáčkou 🙂

seblicek
27. nov 2017

Kurací steak s hubovou omáčkou krémovou a ryža. Zajtra by som chcela gnochi robiť uvidíme, či sa mi podarí 🙂

ninapat
28. nov 2017

Pecene kuracie stehienka som dnes urobila a kari ryzu a k tomu domaci broskynovy kompotik 🙂