icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

suzie28
28. jan 2018

Hummus

ostorha
28. jan 2018

@suzie28 Mnaaaaam lubim velmi a krasne naaranzovane na tanieri, to s fialovou farbou to je od cvikly?

tncka
28. jan 2018

Ja som dnes robila zubaca na masle s dusenou zeleninkou a zemiakmi a hovadzi vyvar 🙂

suzie28
28. jan 2018

@ostorha ďakujem . áno s cviklou

lucya87
28. jan 2018

Bravcova panenka so zelerovymi hranolkami a cerstvym karfiolom 🙂

prunee
28. jan 2018

My dnes pecena kacka, kuraci vyvar s pecenovymi haluskami a puncova torta.

karkana
28. jan 2018

Ja dnes pečená krkovička a nemali sme chlebík tak som upiekla😉

m_ij_ka
28. jan 2018

zasmažená polievka, francúzske zemiaky, cvikla

babatkoo
28. jan 2018

Dnes bola cina s rezancami, zajtra fazulova omacka a dojeme frankfurtsku polievku

tykat
28. jan 2018

Fazulova so zeleninou a klobasou
Bryndzove halusky so slaninkou

babababka
29. jan 2018

Dnes:dojedáme nedeľu,vyprážané kur.stehná,pečené zemiaky,tatarska om.,hov.polievka.Zajtra:Bryndzové halušky,slaninka,acidko.

fefe123
29. jan 2018

@karkana môžem poprosiť recept na ten chlebík?

fefe123
29. jan 2018

@nikauff22 v čo sú marinované diviačie rebierka?

mimiqa
29. jan 2018

Mnaamm porad som vyhladlaaa 🤣😂😶vsetko by som si dala co tu davate bambulky.. 😊no idem sa inspirovat

womankc
29. jan 2018

ahojte ja v piatok polievka z červenej šošovice s ryžou , zleninkou a kúskom údeného brav. chvosta ...bolo aj v sobotu a druhé varila dcéra špagety so syrom troškou smotany , šampióny, šunka , zelený hrášok .
My sme sa kráľovky najedli v auchane v Bielskom Biala- tam je taký bufetový pult s poľskými špecialitami, ktorý skutočne spieva , jedlo krásne , voňavé , dobre pripravené , čerstvo dokladané + veľa šalátov v ponuke,
ja som si dala mäsovú guľku / bola v bielej omáčke asi hubovej / k tomu som si dala špenát, trošku varenej pohánky, trošku parenej zeleninky / karfiol, mrkva , zelené lusky / , potom osobitne mix šalátov / aj trošku šopského, aj zelerového aj pórového /a tri malé zemiakové knedličky ako príloha a z nenažranosti na cesto so sebou fantastiš tvarohovú / nepresladenú / palacinku s ananásom a polevou z lesného ovocia ...
muž mal dusené bravčové , zaprávanú kyslú kapustu a knedličky zemiakové + hrachovú polievku
to len tak pre inšpiráciu , tak tie jedlá by som opisovala aj pol hodinu , poľská kuchyňa je veľmi chutná , jedna časť pultu bola len šaláty od výmyslu sveta ....
v nedeľu som robila - klasický hovädzí vývar s čerstvou zeleninou - mrkva, zeler, petržlen, pór, trošku kalerábu a kúsok kelu ... + rezance
druhé boli falošné bravčové španielske vtáčiky , také to všetko nakrájané v hrnci - dala som varené vajíčko, bravčovú lopatku, kyslé uhorky, párky s vyšším obsahom mäsa / berlínske / mrkvu , k tomu tarhoňa
večer ešte tvarohová štrúdľa z listkového cesta - do tvarohu som dala veľké žlté hrozienka , trstinový práškový cukor , vanilkový cukor a jeden pistáciový puding.....

mariima
29. jan 2018

Zeleninova polievka s fazulou, losos na masle, kuskus, holandska omacka a brownies s malinami

suzie28
29. jan 2018

Muffins

jukov
29. jan 2018

včera, dnes - polievka z kuracích pŕs zo zeleninou, jaterničky, domáci chlebík, čalamáda, uhorka, cvikla

m_ij_ka
29. jan 2018

na večeru praženica s cibuľkou

nikauff22
29. jan 2018

@fefe123 dala som olej, grilovane kurenie, kecup, med a vsetko co som mala doma

karkana
29. jan 2018

@fefe123 recept je na vareche-chlieb bez miesenia,,,,,,,

fefe123
30. jan 2018

@karkana ďakujem... 🙂

fefe123
30. jan 2018

@karkana ďakujem... 🙂

ninapat
30. jan 2018

Dnes mame este nieco zo vcerajsieho obeda, takze na obed kuriatko s ryzou este a na veceru urobim nieco, chcela by som rybku, uvidim, co mi na to muz povie 😉

erika_smile
30. jan 2018

Cesnaková polievka s opekaným chlebíkom a ako druhé som spravila palacinky s nutelou a šľahačkou

babatkoo
30. jan 2018

Dnes obed hotovy za 10 minut 😁 fazulovy (z konzervy) privarok + parky a mrkvova polievka s krupicovymi haluskami

pelian
30. jan 2018

Zemiakové placky s bryndzou a slaninkou

m_ij_ka
30. jan 2018

bryndzové halušky so slaninou

lsimo
31. jan 2018

Parené buchty plnené lekvárom a zeleninová polievka

mijo53
31. jan 2018

zemiakovo-lusková kyslá polievka /s kyslou smotanou/, zemiakové placky vyprážané na bravčovej masti /oveľa lepšie ako keď sa vyprážajú na oleji/ k tomu kyslá smotana. Kúpila som slaninu a vytopila som ju doma, boli aj škvarky aj masť.