Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@barborasebastian prosím, čo to je? to čučoriedok vubecky...vyzerá to výborne...
@fefe123 to telefón píše co chce pardon som si ani nevšimla:D žemlovka s tvarohom a cucoriedkami🙂 do bielok som pridala trosku stavy z kompótu a zafarbilo to na fialovo-azurovu farbu a nemusela som dávať cukor bolo to sladké z toho🙂 ale ďakujem, to také rýchle jedlo🙂
vďaka... aj som si myslela, že to bude žemlovka... len som si nebola istá, ale fakt vyzerá "pažravooo"... 😍🙂
@barborasebastian som Ťa zabudla označiť... odpoveď vyššie
My dnes máme šalát a fašírky. Zajtra sa chystám robiť morčacie prsia na hubách a k tomu ryža a bude až do pondelka 😆
karelábová polievka s pohánkou, koložvárska kapusta, zajtra polievka ešte zostane, keď nie spravím brokolicovú so zemiakmi, dusené zajačie stehná plnené horčicou, syrom, kápiou + ryža a zelenina
dnes zapekané cestoviny s mletým mäsom, zajtra pizza domáca
nedeľu kuracie prsia s chipsami v syrovom jogurte a ako prílohu opekané zemiaky cukinou a mrkvou
Ja dnes varím jelitko, chleba A uhorky.
@ozi ja dnes kuracie prsia na prirodno a k tomu cervena sosovica s paradajkami zemiakmi rozmarinom -taky privarok som z toho spravila husty
Mlety rezen, pecene zemiaky a zeleninovy salat, dnes len taka rychlovka
http://m.fresh.iprima.cz/recepty/rajska-omacka-...
Zajtra k tomu bude knedľa 🤤
šošovicový prívarok, pečené mäso, knedľa, kapusta
My mame hovadzie maso s koprovou alebo chrenovou omackou
zeleninová polievka s krupicovými haluškami, ryža a restovaná pečienka
pecene masko, kapusta, knedla
@rdi , rada, páči sa, https://dobruchut.azet.sk/recept/25371/fotorece... , spravila pár úprav, rezne som ešte rozkrojila na 2-3 plátky, nech nie sú také hrubé, do jogurtu som pridala trošku strúhaného syru, pridala som aj koreninovú zmes na pečené kura, najprv som piekla asi 30-40min. na 180°C zakryté alobalom, potom odokryla a dopiekla
spravím ďaľší zázvorový sirup (koncentrát) na čaj, veľmi sa míňa 🙂
Myslela som si,ze je to babracka, ale dnes to boli lievance (bezlepkove,ale celkom jeditelne :D )... pred par dnami zemlovka, tiez bezlepkova, a aj francuzske zemiaky... A co mi ulahcuje zivot, fazulova polievka z konzervy (fazula), je teda makka a nemusim to namacat a rozmyslat den dopredu,ze chcem tuto polievku 🌞
@ja_bb a aky je postup ked pouzivas fazulu z konzervy?
dnes, zajtra - karfiolovo hrášková polievka, aj trošku mrkvy nech má farbu 🙂, vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatarská omáčka
@jituska666 ja dávam fazuľu cca 10 min pred dokončením ( aby sa nerozvarila ) aj s tou vodou ( kupujem v slanom náleve), nemusím potom dávať toľko zátrepky na zahustenie....

Kuracie mäsko v hrnci s rozvarenými zemiakmi a syrom - je to rýchle jedlo a veľmi chutné - ešte sa varí a polievku idem spraviť rajčinovú