icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pelian
9. feb 2018

Kuracie mäsko v hrnci s rozvarenými zemiakmi a syrom - je to rýchle jedlo a veľmi chutné - ešte sa varí a polievku idem spraviť rajčinovú

fefe123
9. feb 2018

@barborasebastian prosím, čo to je? to čučoriedok vubecky...vyzerá to výborne...

barborasebastian
9. feb 2018

@fefe123 to telefón píše co chce pardon som si ani nevšimla:D žemlovka s tvarohom a cucoriedkami🙂 do bielok som pridala trosku stavy z kompótu a zafarbilo to na fialovo-azurovu farbu a nemusela som dávať cukor bolo to sladké z toho🙂 ale ďakujem, to také rýchle jedlo🙂

fefe123
9. feb 2018

vďaka... aj som si myslela, že to bude žemlovka... len som si nebola istá, ale fakt vyzerá "pažravooo"... 😍🙂

fefe123
9. feb 2018

@barborasebastian som Ťa zabudla označiť... odpoveď vyššie

googwife
9. feb 2018

My dnes máme šalát a fašírky. Zajtra sa chystám robiť morčacie prsia na hubách a k tomu ryža a bude až do pondelka 😆

kvetinka75
9. feb 2018

karelábová polievka s pohánkou, koložvárska kapusta, zajtra polievka ešte zostane, keď nie spravím brokolicovú so zemiakmi, dusené zajačie stehná plnené horčicou, syrom, kápiou + ryža a zelenina

jukov
9. feb 2018

dnes zapekané cestoviny s mletým mäsom, zajtra pizza domáca

jukov
9. feb 2018

nedeľu kuracie prsia s chipsami v syrovom jogurte a ako prílohu opekané zemiaky cukinou a mrkvou

sono2
9. feb 2018

Ja dnes varím jelitko, chleba A uhorky.

vanesanova
9. feb 2018

@ozi ja dnes kuracie prsia na prirodno a k tomu cervena sosovica s paradajkami zemiakmi rozmarinom -taky privarok som z toho spravila husty

mariima
9. feb 2018

Mlety rezen, pecene zemiaky a zeleninovy salat, dnes len taka rychlovka

lilidix
9. feb 2018
m_ij_ka
9. feb 2018

šošovicový prívarok, pečené mäso, knedľa, kapusta

lucya87
11. feb 2018

Kamoske na oslavu. Pavlova 🎂

babatkoo
11. feb 2018

@lucya87 nadhernaaaaa

babatkoo
11. feb 2018

My mame hovadzie maso s koprovou alebo chrenovou omackou

m_ij_ka
11. feb 2018

zeleninová polievka s krupicovými haluškami, ryža a restovaná pečienka

iinuska
11. feb 2018

pecene masko, kapusta, knedla

jukov
12. feb 2018

včera a dnes kuracie prsia v syrovom jogurte obalené v paprikových chipsoch a ako príloha opekané zemiaky, cukina, mrkva a cibuľa

rdi
12. feb 2018

@jukov to vyzera skvele. Das recept na masko?

jukov
12. feb 2018

@rdi , rada, páči sa, https://dobruchut.azet.sk/recept/25371/fotorece... , spravila pár úprav, rezne som ešte rozkrojila na 2-3 plátky, nech nie sú také hrubé, do jogurtu som pridala trošku strúhaného syru, pridala som aj koreninovú zmes na pečené kura, najprv som piekla asi 30-40min. na 180°C zakryté alobalom, potom odokryla a dopiekla

rdi
12. feb 2018

@jukov dakujem ti velmi pekne, si zlata 😍😉🙂

jukov
12. feb 2018

spravím ďaľší zázvorový sirup (koncentrát) na čaj, veľmi sa míňa 🙂

jukov
12. feb 2018
mirro
12. feb 2018

Kuracie špízy 🙂

ja_bb
12. feb 2018

Myslela som si,ze je to babracka, ale dnes to boli lievance (bezlepkove,ale celkom jeditelne :D )... pred par dnami zemlovka, tiez bezlepkova, a aj francuzske zemiaky... A co mi ulahcuje zivot, fazulova polievka z konzervy (fazula), je teda makka a nemusim to namacat a rozmyslat den dopredu,ze chcem tuto polievku 🌞

jituska666
13. feb 2018

@ja_bb a aky je postup ked pouzivas fazulu z konzervy?

jukov
13. feb 2018

dnes, zajtra - karfiolovo hrášková polievka, aj trošku mrkvy nech má farbu 🙂, vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatarská omáčka

fefe123
13. feb 2018

@jituska666 ja dávam fazuľu cca 10 min pred dokončením ( aby sa nerozvarila ) aj s tou vodou ( kupujem v slanom náleve), nemusím potom dávať toľko zátrepky na zahustenie....